Start als DSD-reseller

Nieuwe oplossing Acronis Cyber Protect Cloud volledig geïntegreerd in DSD-platform

Nieuwe oplossing Acronis Cyber Protect Cloud volledig geïntegreerd in DSD-platform

DSD Europe stelt vanaf heden het nieuwe licentiemodel van de Acronis Cyber Protect Cloud oplossingen beschikbaar voor haar partners. Met dit licentiemodel heeft Acronis alle cloudoplossingen geïntegreerd in één uniforme oplossing. Het tegelijkertijd beheren en monitoren van verschillende backup- en securityoplossingen in meerdere consoles is hiermee verledentijd!

DSD levert de cloudoplossing en add-ons, dankzij de API-koppeling, direct na aankoop vanuit het DSD-platform. Binnen één minuut ontvangt de reseller inloggegevens van de MSP-omgeving en kan de Acronis-oplossing voor de eindklant worden ingericht.
 

Het gemak van een all-in-one oplossing

Sinds de komst van Acronis Cyber Protect Cloud vorig jaar, heeft Acronis het doel om de complexiteit van beheer voor MSP’s te verminderen en tegelijkertijd de beveiliging van eindgebruikers te verhogen. Zo heeft Acronis sinds 31 maart alle cloudoplossingen geïntegreerd in één uniforme oplossing: Acronis Cyber Protect Cloud. Deze oplossing geeft toegang tot een set essentiële security, backup en management tools, welke je allemaal installeert via één agent en beheert in één management console.
 

Je MSP-services eenvoudig uitbreiden met add-ons

MSP’s kunnen met dit licentiemodel eenvoudig hun services uitbreiden voor klanten met additionele beveiligingsbehoeften, met geavanceerde pakketten, zoals Advanced Backup, Advanced Disaster Recovery, Advanced Security en Advanced Management. Met deze add-ons zijn MSP’s flexibel om de service per gebruiker of workload uit te breiden, om zo de gewenste cyberbescherming te kunnen bieden.
 

Wat verandert er voor Acronis partners?

Met het nieuwe licentiemodel komen de huidige Acronis cloudoplossingen te vervallen. De vertrouwde technologieën en features van deze oplossingen zijn nu opgenomen in Acronis Cyber Protect Cloud en de add-ons. Gebruikers van bijvoorbeeld Acronis Cyber Backup Cloud Standard die overstappen naar Acronis Cyber Protect Cloud kunnen dezelfde backup-functies blijven gebruiken en krijgen er security-functies voor de geselecteerde workloads bij, zonder dat de prijs verhoogt.

“Hoewel sommigen zich misschien zorgen maken over het feit dat we niet langer een oplossing bieden die alleen backup biedt, zijn wij ervan overtuigd dat standalone backup niet langer voldoende is om klanten effectief te beschermen tegen de cyberbedreigingen van vandaag de dag. Het moderne bedreigingslandschap vereist strategieën en oplossingen waarin mogelijkheden voor backup, cybersecurity en -beheer zijn geïntegreerd,” aldus Mathijs Theunissen van Acronis.
 

Nieuw: Advanced Email Security & Threat Protection

Het laatste geavanceerde pakket dat Acronis, in samenwerking met Perception Point, heeft toevoegd is Advanced Email Security & Threat Protection. Deze emailsecurity-oplossing integreert naadloos met Acronis Cyber Protect Cloud, zodat MSP’s gebruik kunnen blijven maken van één oplossing en tegelijkertijd hun cybersecurityservices kunnen uitbreiden met emailsecurity voor Microsoft 365-, Google Workspace- en Open Xchange-mailboxen en on-premise mailservers.

 

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!