Start als DSD-reseller

Acronis Cyber Protect Cloud

Acronis

Acronis Cyber Protect Cloud

Met het Acronis Cyber Protect Cloud licentiemodel heeft Acronis al haar cloudoplossingen geïntegreerd in één uniforme oplossing. Deze oplossing bevat een set essentiële backup, security en management tools, met daarnaast een uitgebreid aanbod van geavanceerde pakketten, zoals Advanced Backup, Advanced Disaster Recovery, Advanced Security en Advanced Management.

Backup-, security en management in één uniforme oplossing

Eenvoudig service uitbreiden met diverse add-ons.

Managementomgeving gebouwd voor MSP’s

Eén leverancier zorgt voor een volledige en naadloos geïntegreerde bescherming

Acronis

Acronis Cyber Protect Cloud is een all-in-one backup-, recovery- en security-oplossing. De oplossing bevat naast alle features van Acronis Cyber Backup Cloud ook cybersecurity-features om endpoints, systemen en data te beschermen tegen disasters.

All-in-one oplossing voor backup, security en management

Met het Acronis Cyber Protect Cloud licentiemodel heeft Acronis al haar cloudoplossingen geïntegreerd in één uniforme oplossing. Deze oplossing bevat een set essentiële backup, security en management tools, met daarnaast een uitgebreid aanbod van geavanceerde pakketten, zoals Advanced Backup, Advanced Disaster Recovery, Advanced Security en Advanced Management. Met deze add-ons zijn IT-dienstverleners flexibel om de service per gebruiker of workload uit te breiden, om zo de gewenste cyberbescherming te kunnen bieden.

’s Werelds beste backup en recovery
Full-image en file-level backup en recovery beschermt workloads op meer dan 20 verschillende platformen. Acronis garandeert met haar disaster recovery technologie een RPO en RTO onder de 15 minuten.

Inclusief essentiële cyberbescherming
Geavanceerde op AI gebaseerde gedragsdetectie stopt malware, ransomware en zero-day-aanvallen op de workloads van de klant.

Managementomgeving gebouwd voor MSP’s
Integreer data protection, cybersecurity en endpoint management in één gecentraliseerde managementomgeving. Tevens biedt Acronis een naadloze integratie met RMM- en PSA-systemen.

Alles in één beheerplatform

Acronis Cyber Protect en haar add-ons worden geïnstalleerd via dezelfde agent en samen beheerd in één management console. Doordat alle beheerfuncties zich in dezelfde omgeving bevinden vereenvoudigt Acronis het beheer voor IT-dienstverleners.

Recurring revenue
Met de all-in-one oplossing maak je gebruik van eenvoudige upsell- en cross-sell-mogelijkheden. Bied klanten meerwaarde door hen een complete backup- en security-oplossing te leveren, aangepast op de persoonlijke beveiligingswensen. Zo lever je als IT-dienstverlener de beste service en verhoog je tegelijkertijd jouw maandelijkse recurring revenue.

Verlaag cybersecurity kosten
Bespaar kosten door verschillende oplossingen niet bij meerdere vendors aan te schaffen, maar gebruik te maken van één all-in-one oplossing. Dit vereenvoudigt tevens het beheer van de backup- en security-oplossing en vermindert veiligheidsrisico’s, die worden veroorzaakt door het gebruik van vele verschillende tools.

Breid Acronis Cyber Protect Cloud uit met Advanced Protection Packs

Verbeter jouw backup- en security services en breid Acronis Cyber Protect Cloud voor je klanten uit met aanvullende advanced protection packs. Lees onder de video meer over de verschillende advanced protection packs en wat deze toevoegen aan de basisoplossing. 

Acronis Cyber Protect en haar add-ons worden geïnstalleerd via dezelfde agent en samen beheerd in één management console.

Acronis Advanced Protection Packs

Verbeter jouw backup- en security services en breid Acronis Cyber Protect Cloud voor je klanten uit met aanvullende advanced protection packs. Kies de add-on packs die passen bij de beveiligingsbehoeften van je klant en betaal zo alleen voor de functies die ook daadwerkelijk worden gebruikt.

Add-on: Advanced Security

Stop meer cyberbedreigingen met minder middelen! Deze add-on breidt de endpoint protection functies van Acronis Cyber Protect Cloud uit, zodat je de cyberrisico’s voor je klanten kunt verminderen, zonder extra middelen te moeten beheren.

Advanced Security voegt toe:

 • Complete anti-malware protection: Realtime bescherming tegen alle soorten cyberaanvallen en aanvalsvectoren door middel van meerdere verdedigingslagen.
 • URL-filtering: Blokkeer schadelijke URL's, webgebaseerde aanvallen.
 • Exploit-preventie: Op gedrag gebaseerde detectie-heuristieken voorkomen de exploitatie van onbekende kwetsbaarheden, waaronder memory exploits en injectieaanvallen.
 • Anti-malware scans van data in de Acronis Cloud: Ontlast de endpoints van gebruikers door agressieve scans uit te voeren en malwarevrije backups te garanderen.
 • Forensische data in backups: Verzamel digitaal bewijs om sneller onderzoek mogelijk te maken en de kosten van herstel te verlagen.
 • Cyber Protection Operations Center (CPOC) threat feed: Verhoog het reactievermogen op opkomende bedreigingen en ontvang suggesties voor herstel.
 • Automatic allowlisting: Voer enkel updates uit van vertrouwde bestanden, applicaties en processen. Allowlisting vermindert false positives en maakt agressiever scannen mogelijk.
 • Preventie van malware herinfectie: Scan op malware en update AV definitions tijdens het herstel, om te voorkomen dat een bedreiging opnieuw optreedt.
 • Remote device wipe: voorkomt datalekken via verloren apparaten.

Add-on: Advanced Backup

Voor de bedrijfskritieke data van jouw klanten biedt enkel een backup niet voldoende bescherming. Breid daarom de cloud backup mogelijkheden van Acronis Cyber Protect Cloud uit met Advanced Backup Pack, en bied jouw klanten de functies om hun data proactief te beschermen. 

Advanced Backup voegt toe:

 • Continuous data protection (CDP): De Acronis agent monitort en maakt backups van wijzigingen in realtime. RPO’s van bijna nul verzekeren je ervan dat er geen data verloren gaat.
 • Uitgebreide backup support: Voor o.a. Microsoft SQL clusters, Microsoft Exchange clusters, MySQL, MariaDB, Oracle DB en SAP HANA.
 • Data protection map en compliance rapportage: scan de werkomgeving van je klanten om ervoor te zorgen dat hun workloads, bestanden, applicaties en gebruikers worden beschermd.
 • Geplande backup-rapportages: Verminder tijd én benadruk jouw waarde als MSP’er met automatische rapportages voor je klanten.
 • Off-host data processing: Verplaats backup taken in VM operations naar een andere machine om de belasting van de workload van je klant te verminderen.

Add-on: Advanced Disaster Recovery

Bescherm de workloads van je klanten, door bij een disaster het systeem direct op te starten in de Acronis Cloud omgeving. Zo kunnen werknemers direct verder werken vanuit de laatste backup. Vanuit de Acronis Cloud heb je de mogelijkheid om de systemen te herstellen op soortgelijke of andere hardware.

Het is ook mogelijk om failovers te testen in de Acronis Cloud omgeving, zodat je zeker bent dat een backup ook daadwerkelijk werkt.

Advanced Disaster Recovery voegt toe:

 • Productie en test failover naar Acronis Cloud: Garandeer een snelle en eenvoudige automatische failover van de werkomgeving van je klanten.
 • VPN-less deployment opties: Klanten gemakkelijk verbinden met point-to-site of site-to-site connectiviteit.
 • IPsec Multisite VPN-ondersteuning, L2 site-to-site open VPN: Bied support aan klanten die meerdere bedrijfskritieke werklasten hosten.
 • Multiple templates: Om een disaster recovery plan voor je klanten op te zetten.
 • Runbooks: Vereenvoudig en versnel de failover van meerdere machines naar een cloud recovery site.
 • Custom DNS configuration: Bied je klanten flexibiliteit door custom DNS-configuraties in te stellen.

Add-on: Advanced Email Security

Blokkeer e-mail-aanvallen (spam, phishing, BEC, APTs en zero days) voordat deze de inboxen van je klanten bereiken.

Advanced Email Security voegt toe:

 • Stop Phishing en spoofing aanvallen: door gebruik van o.a. threat intelligence, signature-based detection, URL reputation checks, unique image recognition algortimen en machine learning met DMARC record checks.
 • Onderschep geavanceerde ontwijkingtechnieken: Detecteer verborgen, kwaadaardige content door embedded files en URL’s uit te pakken en afzonderlijk te analyseren met dynamische en statische detectie-engines.
 • Voorkom APT’s en zero-day-aanvallen: Onderschep geavanceerde aanvallen, die de traditionele verdediging omzeilen, met analyse op CPU-niveau. Zo detecteer en blokkeer je aanvallen in de exploit-fase door afwijkingen te identificeren.

Add-on: Advanced File Sync and Share

Advanced File Sync and Share voegt beveiligde file-sharing mogelijkheden toe aan Acronis Cyber Protect Cloud, zoals remote notarisatie, verificatie en online ondertekenen van documenten. Met Advanced File Sync and Share garandeer je de authenticiteit van data en bestanden en verklein je de kans op fraude.

Advanced File Sync and Share voegt toe:

 • Remote bestandsnotarisatie: digitaliseer de notariële processen van je klanten en verhoog de betrouwbaarheid van documenten.
 • Embedded eSigning: Doorloop de complete workflow van een bestand – van creatie tot het veilig digitaal ondertekenen door meerdere partijen.
 • Certificaat van echtheid en handtekeningen: Registreer wat er met een document gebeurt – of deze is gecontroleerd op echtheid, gewijzigd of ondertekend en op welk tijdstip.

Add-on: Advanced Management

Vereenvoudig het beheer en de monitoring van de IT-infrastructuur van klanten. De toevoeging van Advanced Management aan Acronis Cyber Protect Cloud vereenvoudigt jouw dagelijkse tracking- en planning taken en voegt geautomatiseerde patch management toe. Zo besteed je minder tijd aan het beheer van oplossingen en heb je meer tijd om je te focussen op het beschermen van de data, toepassingen en systemen van je klanten.

Advanced Management voegt toe:

 • Automated patch management: Onderschep kwetsbaarheden voor ze schade kunnen aanrichten.
 • Software inventory collection: Een complete lijst met software die gebruikt wordt door je klanten, om tijd en moeite te besparen bij het voorbereiden, plannen en tracken van software-updates.
 • Disk health monitor: Monitor en ontvang waarschuwingen voor de staat van schijven, om zo proactief downtime door defecte schijven te verminderen.
 • Fail-safe patching: Acronis maakt automatische systeembackups vóór het patchen, voor een snel en eenvoudig herstel bij foute patches.

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!