Start als DSD-reseller

Acronis Cyber Protect Cloud

Acronis

Acronis Cyber Protect Cloud

Met het Acronis Cyber Protect Cloud licentiemodel heeft Acronis al haar cloudoplossingen geïntegreerd in één uniforme oplossing. Deze oplossing bevat een set essentiële backup, security en management tools, met daarnaast een uitgebreid aanbod van geavanceerde pakketten, zoals Advanced Backup, Advanced Disaster Recovery, Advanced Security en Advanced Management.

Backup-, security en management in één uniforme oplossing

Eenvoudig service uitbreiden met diverse add-ons.

Managementomgeving gebouwd voor MSP’s

Eén leverancier zorgt voor een volledige en naadloos geïntegreerde bescherming

Acronis

Acronis Cyber Protect Cloud is een all-in-one backup-, recovery- en security-oplossing. De oplossing bevat naast alle features van Acronis Cyber Backup Cloud ook cybersecurity-features om endpoints, systemen en data te beschermen tegen disasters.

All-in-one oplossing voor backup, security en management

Met het Acronis Cyber Protect Cloud licentiemodel heeft Acronis al haar cloudoplossingen geïntegreerd in één uniforme oplossing. Deze oplossing bevat een set essentiële backup, security en management tools, met daarnaast een uitgebreid aanbod van geavanceerde pakketten, zoals Advanced Backup, Advanced Disaster Recovery, Advanced Security en Advanced Management. Met deze add-ons zijn IT-dienstverleners flexibel om de service per gebruiker of workload uit te breiden, om zo de gewenste cyberbescherming te kunnen bieden.

’s Werelds beste backup en recovery
Full-image en file-level backup en recovery beschermt workloads op meer dan 20 verschillende platformen. Acronis garandeert met haar disaster recovery technologie een RPO en RTO onder de 15 minuten.

Inclusief essentiële cyberbescherming
Geavanceerde op AI gebaseerde gedragsdetectie stopt malware, ransomware en zero-day-aanvallen op de workloads van de klant.

Managementomgeving gebouwd voor MSP’s
Integreer data protection, cybersecurity en endpoint management in één gecentraliseerde managementomgeving. Tevens biedt Acronis een naadloze integratie met RMM- en PSA-systemen.

Add-on: Advanced Security

Verbeter de detectiesnelheid en het reactievermogen op bedreigingen, inclusief zero-days, zonder het aantal false positives te verhogen.

 • Smart protection plans
 • Antimalware protection voor gebackupte data
 • Safe recovery

Add-on: Advanced Management

Vereenvoudig het beheer en de monitoring van de IT-infrastructuur van klanten.

 • Patch management
 • Fail-safe patching
 • Disk drive health monitor

Add-on: Advanced Backup

Verbeter data protection door te voorkomen dat er data verloren gaat, zelfs niet tussen geplande backups in.

 • Continuous data protection
 • Data protection map
 • Geplande backup rapportages

Add-on: Advanced Disaster Recovery

Test failovers in de Acronis Cloud omgeving, zodat je zeker bent dat een backup ook daadwerkelijk werkt.

 • Disaster recovery orchestration
 • Production failover
 • Site-to-site VPN

Add-on: Advanced Email Security

Blokkeer e-mail-aanvallen (spam, phishing, BEC, APTs en zero days) voordat deze de eindgebruiker bereiken.

 • Anti-phishing en anti-spoofing engines
 • Anti-evasion technologieën
 • Next-generation dynamic detection tegen zero-days

Alles in één beheerplatform

Acronis Cyber Protect en haar add-ons worden geïnstalleerd via dezelfde agent en samen beheerd in één management console. Doordat alle beheerfuncties zich in dezelfde omgeving bevinden vereenvoudigt Acronis het beheer voor IT-dienstverleners.

Recurring revenue
Met de all-in-one oplossing maak je gebruik van eenvoudige upsell- en cross-sell-mogelijkheden. Bied klanten meerwaarde door hen een complete backup- en security-oplossing te leveren, aangepast op de persoonlijke beveiligingswensen. Zo lever je als IT-dienstverlener de beste service en verhoog je tegelijkertijd jouw maandelijkse recurring revenue.

Verlaag cybersecurity kosten
Bespaar kosten door verschillende oplossingen niet bij meerdere vendors aan te schaffen, maar gebruik te maken van één all-in-one oplossing. Dit vereenvoudigt tevens het beheer van de backup- en security-oplossing en vermindert veiligheidsrisico’s, die worden veroorzaakt door het gebruik van vele verschillende tools.

Acronis Cyber Protect en haar add-ons worden geïnstalleerd via dezelfde agent en samen beheerd in één management console.

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!