Start als DSD-reseller

Business License - Microsoft Office

Microsoft Office

Microsoft Office is het kantoorsoftwarepakket dat wereldwijd door meer dan 1 miljard mensen wordt gebruikt. Deze oplossing bevat de belangrijkste en bekendste programma’s: Word, PowerPoint, Excel en Outlook. Beschikbaar als software en cloud oplossing, voor zowel Windows, Mac, iOS en Android apparaten.

 

Meer weten over Microsoft Office of direct inkopen?

Microsoft Office ESD Software

Privé of zakelijk gebruik maken van alle Microsoft Office programma’s? Microsoft biedt diverse Office software en cloud oplossingen. Kies de oplossing die het beste past bij de wensen van jouw klant.

Uitgebreid aanbod van 20+ softwaremerken

24/7 software inkopen, activeren en beheren

Automatisch software verlengen met de Renewal Tool

Diverse management tools voor recurring business

Microsoft 365

Microsoft 365

​​​​​​​Een geïntegreerde oplossing voor kleine tot middelgrote bedrijven die de beste productiviteit van Microsoft 365 combineert met geavanceerde beveiligingsmogelijkheden. Zo wordt ieder bedrijf beschermd tegen externe dreigingen en eventuele datalekken

Lees meer
Microsoft Office 2019

Microsoft Office 2019

Microsoft Office biedt diverse Office-oplossingen, met ieder zijn eigen unieke functies, om daarmee te voldoen aan de behoefte van de gebruiker, maar ook de verschillende toepassingen en computers.

Lees meer
Microsoft Office 2021

Microsoft Office 2021

Microsoft Office 2021 is een versie van de Microsoft Office-suite met applicaties voor de Microsoft Windows- en macOS-besturingssystemen. Het is de opvolger van Office 2019.

Lees meer

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!