Start als DSD-reseller

Cloud Service - Dropbox

Dropbox

Dropbox Business

Dropbox is een samenwerkingstool voor het online opslaan en delen van bestanden. Met één centrale plek voor alle bestanden en krachtige samenwerkingsfuncties kunnen gebruikers beter samenwerken met collega’s, maar ook met partners, verkopers of freelancers. Alle bestanden zijn opgeslagen in een centrale opslag in de cloud. Welke apparaten je klanten ook gebruiken, ze hebben overal toegang tot hun 'individuele' Dropbox om bestanden op te slaan en te delen.

 

Meer weten over Dropbox of direct inkopen?

Dropbox Cloud Services

Met Dropbox Business bied jij jouw klanten een samenwerkingsplatform voor het opslaan van bestanden. Voor één vast maandelijks bedrag hebben je klanten toegang tot alle Dropbox Business tools, zoals functies voor delen. Het aantal gebruikers is ieder moment op te schalen.

Pro rata prijzen en flexibel schalen

Cloud services van meer dan 20 merken

Advies en support door onze specialisten

Eenzelfde bestel en report methodiek

Dropbox Business

Dropbox Business

De uitgebreide functionaliteiten en beveiligings- en beheerdersmogelijkheden maken van Dropbox Business Standard het ideale samenwerkingsplatform voor bedrijven. Voor één vast maandelijks bedrag hebben gebruikers toegang tot alle Dropbox Business tools en kunnen zij gemakkelijk samenwerken.

Lees meer

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!