Start als DSD-reseller

ESET Cloud and Business Solutions

ESET

ESET begon als pionier op het gebied van antivirusbescherming, door bekroonde detectiesoftware te creëren. Vandaag de dag biedt ESET beveiligingsoplossingen voor bedrijven en consumenten, waarmee dagelijks uitstekende bescherming wordt geboden.

ESET licentie software

Het ESET licentieprogramma biedt een uitgebreid aanbod oplossingen: van Endpoint Security en Mail Security tot Secure Authentication en Virtualization Security.

Divers aanbod licentieprogramma's

Office, Security en Backup & Recovery licenties verkrijgbaar

Met regelmaat uitbreiding van aanbod met nieuwe merken

Wij adviseren je graag en maken een passend voorstel

ESET Endpoint Security

ESET Endpoint Security

ESET biedt diverse producten als licenties aan: o.a. Endpoint Encryption, Endpoint Protection, Mail Security, Secure Authentication en Virtualization Security. Kies per licentie het aantal seats en een licentieduur van 1, 2 of 3 jaar.

ESET Cloud Services

Met ESET cloud services kun je als IT-reseller of MSP verschillende soorten security oplossingen combineren op platformen en apparaten. Dankzij de eenvoudige schaalbaarheid kun je op ieder moment en zonder extra kosten gebruikers toevoegen en verwijderen.

Uitgebreid aanbod van 20+ cloud merken

Advies en support door onze specialisten

24/7 services inkopen, activeren én beheren

Schaal aantal gebruikers omhoog en omlaag

ESET MSP

ESET MSP

Het ESET MSP Program biedt IT-resellers en MSP’s de juiste tools om de eindklant te voorzien van de vertrouwde IT-security oplossingen. Combineer verschillende ESET Business Solutions met elkaar voor meerdere apparaten en systemen.

Lees meer
ESET Endpoint Protection Standard

ESET Endpoint Protection Standard

Dankzij ESET Endpoint Protection bescherm je het netwerk en de endpoints van je klant (computers, mobiele apparaten en fileservers) tegen nieuwe bedreigingen en gegevensdiefstal, die je eenvoudig vanaf één console kunt beheren. ESET Endpoint Protection is ook beschikbaar in de Advanced variant.

Lees meer
ESET Gateway Security for Linux/BSD/Solaris

ESET Gateway Security for Linux/BSD/Solaris

ESET Gateway Security for Linux/BSD/Solaris is een geavanceerde oplossing die verdacht web- en FTP-verkeer blokkeert aan de rand van het netwerk. Gateway Security elimineert verschillende bedreigingen, zoals virussen, spyware en andere malware, scant grote bestanden zonder dat er vertragingen in het netwerk ontstaan en biedt real time scanmogelijkheden van HTTP en FTP protocollen.

ESET Security for Microsoft SharePoint Server

ESET Security for Microsoft SharePoint Server

Microsoft SharePoint Security van ESET is een meerlaagse technologie die bescherming biedt tegen schadelijke uploads van ongewenste bestanden via SharePoint. Dit resulteert in een stabiele en conflictvrije serveromgeving. Dankzij ESET Microsoft SharePoint Security worden datalekken en file-less aanvallen voorkomen. Tevens detecteert ESET zero-day cyberaanvallen.

ESET Virtualization Security

ESET Virtualization Security

Met ESET Virtualization Security bescherm de virtuele machines van je klanten, of zij nu VMware gebruiken of een andere virtuele oplossing. Deze oplossing stroomlijnt de bescherming van alle virtuele machines zonder belasting van de VM's. De oplossing biedt bovendien geïntegreerde ondersteuning voor VMware, vMotion en vCenter en is compatibel met ESET Remote Administrator 6, de webconsole van ESET.

ESET Mail Security

ESET Mail Security

Met ESET Mail Security beschermt e-mailservers tegen malware en spam. Deze oplossing biedt een extra beveiligingslaag voor bedrijven die willen voorkomen dat externe dreigingen indringen. De oplossing bevat o.a. Anti Malware-, Antispam en Anti-phishing technologieën. ESET Mail Security is beschikbaar voor Microsoft, Linux en FreeBSD. Beheer en monitor de beveiliging vanaf een centrale webconsole.

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!