Start als DSD-reseller

ESET Cloud and Business Solutions

ESET

ESET begon als pionier op het gebied van antivirusbescherming, door bekroonde detectiesoftware te creëren. Vandaag de dag biedt ESET beveiligingsoplossingen voor bedrijven en consumenten, waarmee dagelijks uitstekende bescherming wordt geboden.

ESET licentie software

Het ESET licentieprogramma biedt een uitgebreid aanbod oplossingen: van Endpoint Security en Mail Security tot Secure Authentication en Virtualization Security.

Divers aanbod licentieprogramma's

Office, Security en Backup & Recovery licenties verkrijgbaar

Met regelmaat uitbreiding van aanbod met nieuwe merken

Wij adviseren je graag en maken een passend voorstel

ESET Endpoint Security

ESET Endpoint Security

ESET biedt diverse producten als licenties aan: o.a. Endpoint Encryption, Endpoint Protection, Mail Security, Secure Authentication en Virtualization Security. Kies per licentie het aantal seats en een licentieduur van 1, 2 of 3 jaar.

ESET Cloud Services

Met ESET cloud services kun je als IT-reseller of MSP verschillende soorten security oplossingen combineren op platformen en apparaten. Dankzij de eenvoudige schaalbaarheid kun je op ieder moment en zonder extra kosten gebruikers toevoegen en verwijderen.

Uitgebreid aanbod van 20+ cloud merken

Advies en support door onze specialisten

24/7 services inkopen, activeren én beheren

Schaal aantal gebruikers omhoog en omlaag

ESET MSP

ESET MSP

Het ESET MSP Program biedt IT-resellers en MSP’s de juiste tools om de eindklant te voorzien van de vertrouwde IT-security oplossingen. Combineer verschillende ESET Business Solutions met elkaar voor meerdere apparaten en systemen.

Lees meer
ESET Mail Security

ESET Mail Security

Met ESET Mail Security beschermt e-mailservers tegen malware en spam. Deze oplossing biedt een extra beveiligingslaag voor bedrijven die willen voorkomen dat externe dreigingen indringen. De oplossing bevat o.a. Anti Malware-, Antispam en Anti-phishing technologieën. ESET Mail Security is beschikbaar voor Microsoft, Linux en FreeBSD. Beheer en monitor de beveiliging vanaf een centrale webconsole.

ESET LiveGuard Advanced

ESET LiveGuard Advanced

Deze oplossing wordt beheerd vanaf het ESET PROTECT-platform en biedt een extra beveiligingslaag voor het ESET Endpoint Security-product door onbekende bedreigingen snel te identificeren dankzij een Cloud Sandbox.

ESET Inspect

ESET Inspect

Extended Detection & Response (XDR) onderdeel van het ESET PROTECT-platform, is een ESET-tool voor het identificeren van abnormaal gedrag en beveiligingsproblemen, risicobeoordeling, incidentafhandeling, onderzoek en herstel.

ESET Cloud Office Security

ESET Cloud Office Security

Biedt geavanceerde bescherming voor Microsoft 365-apps tegen malware, spam of phishing-aanvallen, met ultieme bescherming tegen zero-day-bedreigingen en een gebruiksvriendelijke console voor cloudbeheer.

ESET Full Disk Encryption

ESET Full Disk Encryption

Een gebruiksvriendelijke oplossing waarmee zowel harde schijven/systemen als partities kunnen worden versleuteld en waarmee wordt voldaan aan de voorschriften voor gegevensbescherming.

ESET Secure Authentication

ESET Secure Authentication

Met ESET Secure Authentication voorkom je datalekken bij je klanten en zorg je ervoor dat zij voldoen aan de GDPR/AVG eisen. De authenticatie is eenvoudig te beheren via ESET’s managementplatform die overal toegankelijk is via een webbrowser.

Lees meer

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!