Start als DSD-reseller

Cloud Service - CodeTwo

CodeTwo

CodeTwo is een bekroonde softwareleverancier die internationaal wordt gewaardeerd en gebruikt door diverse bekende bedrijven. Miljoenen gebruikers wereldwijd maken gebruik van de e-mailhandtekening-, Office 365 migratie- & backup oplossingen van CodeTwo. De simpele interface en de simpele installatie maken van CodeTwo een ideale oplossing voor bedrijven.

 

Meer weten over CodeTwo of direct inkopen?

CodeTwo Cloud Services

Met CodeTwo maak en beheren gebruikers op één centrale plek alle e-mailhandtekeningen en disclaimers van de gebruikers in de Office 365 tenant. De oplossing is eenvoudig te implementeren en gemakkelijk in gebruik. Zo kan iedereen met de ingebouwde WYSIWYG editor een professionele HTML e-mailhandtekening maken.

Uitgebreid aanbod van 20+ cloud merken

Sales en technische support door onze specialisten

24/7 services inkopen, activeren én beheren

Eenzelfde bestel en report methodiek voor alle services

CodeTwo Email Signatures for Office 365

CodeTwo Email Signatures for Office 365

CodeTwo Email Signatures for Office 365 werkt met alle email clients en apparaten. Het maakt daarbij niet uit of gebruikers e-mails via Outlook, Apple Mail, Thunderbird of Outlook in de browser verzenden, CodeTwo voegt namelijk pas de e-mailhandtekening toe nadat de e-mail is verzonden en deze door de cloud reist. Met CodeTwo beheren gebruikers e-mailhandtekeningen op één centrale plek. Alle e-mailclients en mobiele apparaten worden herkend en ondersteund.

Lees meer

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!