DSD Europe

DSD Europe werd met de oprichting in 2009 de eerste leverancier die digitale distributie van software, die voorheen in een fysieke softwarebox werd verkocht, mogelijk maakte. Merken als Kaspersky Lab en G Data erkenden het grote voordeel hiervan en stapten direct in. Andere softwareleveranciers volgden snel. Na het lanceren van het in eigen beheer ontwikkelde platform kwamen al snel meerdere oplossingen om ook retailers en webwinkels te voorzien van digitale software.
 

Wij werken voortdurend aan de doorontwikkeling van het DSD Platform. Dit resulteerde erin dat ons assortiment zich in 2013 uitbreidde met netwerkoplossingen voor zakelijke eindklanten. Inspelend op de markt is ons aanbod in 2015 verder uitgebreid met een dienstenpakket (Cloud Services). Met dit dienstenpakket beschikt de reseller over de mogelijkheid om maandcontracten voor zakelijke eindklanten op basis van hun softwaregebruik aan te bieden en te managen. Bovendien zijn deze contracten maandelijks naar verbruik bij te stellen.
 

De continue verbreding en verdieping van ons aanbod maakt het DSD Platform tot het meest complete platform dat er nu is voor software distributie. Vandaag de dag is DSD Europe dan ook een onmiskenbare naam in IT-softwareland. DSD heeft vestigingen in meerdere landen en werkt met ruim 5000 partners. DSD is een trendsetter en marktinnovator. Het DSD Platform is een bewezen concept met dagelijkse groei.

Waarom DSD

Het softwarelandschap verandert continu, in een hoog tempo. Zo wil een klant bijvoorbeeld niet wachten op de levering van software en zijn er Cloud- en Hybrid-oplossingen gekomen die zich telkens weer aanpassen. De ontwikkelingen blijven komen en gaan. Bovendien is er genoeg concurrentie: grote softwareproducenten pikken een flink graantje mee met hun directe modellen. Maar ook grote telecombedrijven die hun dienstverlening uitbreiden, vormen een directe bedreiging voor de omzet van de reseller.

 

DSD biedt daarom concrete oplossingen voor resellers van software. Wij beschermen ons distributiekanaal en blijven werken aan ontwikkelingen om steeds nieuwe oplossingen mogelijk te kunnen maken. Via ons unieke DSD Platform leveren we onder één dak de meeste vormen van software.

Referenties

“Met veel vertrouwen werken wij samen met hen en hun nieuwe oplossingen voor de digitale markt. Zelden hebben we een bedrijf gezien met zo'n goede dienstverlening en sterke aanbieding.“

J. Vincent

Mister Genius

“Werken met DSD is een plezier. Je hebt een centrale stock die toegankelijk is voor al je winkels met een eenzelfde ruim aanbod.“

E. van Acker

Computer Checkpoint

“DSD Heeft de techniek om 50+ winkels te voorzien van software en dit met succes binnen alle Vobis (shop in shop) Euronics winkels. Door onze samenwerking hebben we op voorraad bespaard, de marge vergroot en onze algemene kennis rondom software verbreed.“

Hans Gijsen

Vobis Benelux

“De servicegerichtheid en bereidwilligheid van de medewerkers in combinatie met het overzichtelijke klantportal maakt DSD tot een waardevolle distributeur voor onze organisatie.
Met een muisklik hebben we de licenties tot onze beschikking en vragen worden snel en naar tevredenheid beantwoord.”

Luc Botermans

Pro-ictief B.V.

“Via de overzichtelijke online portal kunnen we vrijwel alles zelf snel regelen en hebben licenties met een druk op de knop tot onze beschikking. De bereikbaarheid en oplostijd i.c.m. het informele contact met de medewerkers is erg plezierig.”

Thijs van Puijenbroek

TVP Automatisering

“DSD Europe is voor ons een prettige partij waarmee we een echt partnership hebben opgebouwd. Door de korte lijnen hebben we snel antwoord op onze vragen en door het gebruik van de slimme DSD portal kunnen we op elk gewenst moment licenties afroepen om in te zetten bij onze klanten.“

Robert Kraaijenzang

Prodeta

Onze leveranciers

Door nauw samen te werken met onze leveranciers blijven wij op de hoogte van alle ontwikkelingen en mogelijkheden die worden geboden. Hier kunnen wij ons DSD Platform op inrichten en zo onze partners steeds betere en meer toegespitste producten leveren.

Onderstaand vind je meer informatie over onze leveranciers.

Start vandaag nog als reseller!

Ons team

Vanuit onze hoofdvestging in Rosmalen werken wij dagelijks hard aan het verfijnen van het DSD Platform om onze partners hier direct van te kunnen laten profiteren. Gezamenlijk bewaken wij de kwaliteit en werkbaarheid van ons platform. Snel, accuraat en met de juiste kennis van de techniek en de markt.

Thijs van de Moosdijk

CEO & Co-Founder

Gerben Bouwhuis

CTO & Partner

Laurent Cauwel

Team Lead French & Partner

Stan Laurijssen

Team Lead Cloud / Services Specialist

Jos van 't Hof

Team Lead Dutch / Sales Manager

Joost Smits

ESD Support Agent / Platform Specialist

Ivar Ebben

Account Manager French / Office 365 Specialist

Jeroen Verheijen

Account Manager Dutch / Office 365 Specialist

Anke Polfliet

Financial Administrator

Joris Suy

Inside Sales Dutch

Rein Niewold

Cloud Support Agent

Maarten van Hooij

Software Product Owner

Sophie Laigneau

Inside Sales French

Angie van Kasteren

Office Manager

Nieuws

Kijk regelmatig op onze website en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de meest recente ontwikkelingen binnen DSD Europe.

2017

Ook ThreadStone in platform DSD Europe

DSD Europe heeft een distributieovereenkomst getekend met ThreadStone. De kwetsbaarheidsscan van ThreadStone, ThreadScan, is daardoor binnenkort door de partners van DSD als maandelijks abonnement af te nemen via het DSD-platform.
Lees meer

DSD Europe voegt MSP-oplossingen van ESET toe aan platform

DSD Europe heeft ESET Endpoint Security toegevoegd aan de clouddiensten in het DSD-platform. Partners van DSD kunnen de verschillende oplossingen daardoor vanaf nu als maandelijkse dienst leveren aan hun klanten.
Lees meer

Kaspersky Lab MSP programma

Nu verkrijgbaar binnen ons platform! De licenties worden cumulatief op een maandelijkse basis afgerekend.
Lees meer

2016

DSD Europe start met Acronis Backup Cloud

DSD Europe is van start gegaan met Acronis Backup Cloud. De distributeur tekende het contract met Acronis al eerder dit jaar, maar sinds gisteren maakt de oplossing onderdeel uit van het DSD-platform.
Lees meer

Kaspersky Endpoint Security CLOUD – NIEUW BIJ CLOUD SERVICES

Met Kaspersky Endpoint Security Cloud heeft u het Kaspersky Security Center in 10 seconden operationeel vanuit de Kaspersky Cloud.
Lees meer

DSD Europe wordt ESD-distributeur van Microsoft

DSD Europe wordt in heel Europa officieel ESD-distributeur van de licenties van Microsoft Office en Windows. Het bereikte hierover overeenstemming met Microsoft in Ierland.
Lees meer

DSD Europe lanceert vernieuwd platform

DSD Europe, het digitale distributiekanaal voor vele softwarelicenties, lanceert Platform V4.0. Het compleet nieuwe design van het platform kent verbeterde functionaliteiten.
Lees meer

2015

G DATA software: geen levertijd voor zakelijke licenties

Waarschijnlijk kent iedereen in de softwarewereld het wel: je bestelt een softwarelicentie om er vervolgens een halve dag, of soms langer, op te wachten. Volgens Stan Laurijssen, Sales Consultant bij DSD Europe, kan dit anno 2015 niet meer en is dat ook niet meer nodig.
Lees meer

Kaspersky for Virtualization - Verkrijgbaar binnen Services

Kaspersky for Virtualization voor VM Ware omgevingen
Lees meer

Update Pulseway Remote Desktop - gratis inbegrepen

Nu meerdere schermen in één sessie beschikbaar
Lees meer

DSD Europe en Kaspersky Lab lanceren B2B platform op HostingCon

Kaspersky en DSD aanwezig op de beurs voor cloud en hosting providers.
Lees meer

MKB Proof 2015 - Pulseway

Ook Pulseway is MKB Proof bevonden door de redacties van WINMAG Pro en Baaz!
Lees meer

Pulseway scoort een 9,6

Wij zijn trots op de score van Pulseway bij Winmagpro!
Lees meer

DSD Europe zet nieuwe monitoring software Pulseway in

Schijndel, 27 mei 2015 – DSD Europe werkt sinds begin mei samen met Pulseway. Met de producten van Pulseway creëert DSD Europe een ingang in de software diensten en breidt het productportfolio verder uit.
Lees meer

2014

Kaspersky software per maand

DSD Europe automatiseert levering en verlenging Kaspersky Lab-software via resellers
Lees meer

DSD Europe versterkt team met Stan Laurijssen

Stan Laurijssen is sinds 1 augustus in dienst getreden bij DSD Europe.
Lees meer

Jaarlijks verdienen op Office 365 en Internet Security met DSD Europe

DSD Europe komt met unieke tools voor resellers.
Lees meer

2013

Coverstory CBM - DSD Europe

Nieuwe fase in de distributie-revolutie van DSD Europe.
Lees meer

DSD Europe lanceert nieuw platform voor reseller

Schijndel, 1 oktober 2013 – DSD Europe, digitaal distributeur van software, komt met een nieuw platform voor haar resellers.
Lees meer

Samenwerking DSD Europe en MAGIX

Schijndel, 21 oktober 2013 – DSD Europe, digitaal distributeur van software, gaat een samenwerking aan met MAGIX, internationale uitgever van multimedia-software.
Lees meer

DSD Europe verwelkomt 2000ste reseller

Schijndel , 13 september 2013– DSD Europe, digitaal distributeur van software, verwelkomt in september van dit jaar haar 2000ste reseller.
Lees meer

Office 2010 versus 2013

Schijndel, 10 juli 2013 – De verkoop van producten van Microsoft Office 2013 blijft achter op die van producten van Microsoft Office 2010. Dat blijkt uit de verkoopcijfers van DSD Europe, de digitale software distributeur.
Lees meer

Vacatures

Kom jij het DSD team versterken?

Bekijk op deze pagina onze vacatures en solliciteer direct!

Wij zijn een jong team wat enorm in beweging is. Onze business groeit dagelijks en daarvoor hebben we meer collega's nodig, die samen met ons de markt willen veroveren. Na een week van hard werken sluiten wij graag af met z'n allen tijdens een borrel op de zaak of in de stad. Je krijgt bij ons goede koffie en ook regelen we een verzorgde lunch. Groeimogelijkheden zijn er genoeg, we groeien namelijk jaarlijks gemiddeld met 20% en dat betekent uitbreiden en dus nieuwe kansen!

OP DIT MOMENT HEBBEN WIJ DE VOLGENDE VACATURE:

 

VACATURE 1 - SALES MEDEWERK(ST)ER BELGIË

 

Wij zijn per direct op zoek naar een leuke collega voor 40 uur per week die klantvriendelijk is en die alles kan verkopen. Ben jij beschikbaar? Lees dan snel verder.

 

Jouw werkzaamheden

Je gaat in het team van Jos een netwerk van resellers aanspreken om relaties te bouwen en daarmee meer verkoop te generen. Naast je bestaande business ga je nieuwe resellers benaderen om zich aan te melden voor ons platform. Wanneer je de aanmelding binnen hebt ga je de reseller zelf activeren en onderhouden. Je gaat kennis vergaren van alle ESD's en CLOUD SERVICES binnen ons aanbod en zult snel kennis op doen van onze markt. Met de juiste marktkennis, doorzettingvermogen, salesvaardigheden en het beste platform uit de markt, ga jij een succesvolle verkoper worden, waarvoor je beloond zult worden.
 

Onze ideale collega

  • Heeft een MBO+ of HBO werk- en denkniveau.
  • Spreekt en schrijft goed Vlaams (Nederlands).
  • Kennis van de Engelse of Franse taal is een pré.
  • Is sterk in telesales, minimaal 1 jaar ervaring.
  • Zet door! Haalt die klant binnen en schrijft een order.
  • Denkt mee in processen en protocollen. Wij zijn immers nog een jong bedrijf en niet alles is perfect.
  • Is een enthousiaste persoonlijkheid, vooral op de vrijdagmiddagborrel.
  • Is bekend met time-management.
  • Kan doelgericht op targets werken.

 


Upload CV