OVER DSD EUROPE

DSD Europe is, sinds de oprichting in 2009, de eerste distributeur die het digitale leveren van software mogelijk maakte. Traditionele softwarelicenties in dozen werden vervangen door een digitale variant: ESD’s (Electronic Software Distribution).

Merken als Kaspersky Lab en G Data erkenden het grote voordeel van digitale distributie en stapten direct in. Andere softwareleveranciers volgden snel. Na het lanceren van het in eigen beheer ontwikkelde platform, ontwikkelde DSD vrijwel direct meerdere oplossingen om ook retailers en webwinkels te voorzien van digitale software.

DSD bleef ontwikkelen en breidde in 2013 het assortiment uit met netwerkoplossingen voor zakelijke eindklanten. Inspelend op de markt, is het aanbod in 2015 verder uitgebreid met een dienstenpakket (cloud services). IT-resellers en MSP’s kunnen met deze dienst software op maandelijkse basis aanbieden aan de eindgebruiker. Cloud services zijn online te managen en naar verbruik bij te stellen in het DSD-platform.

DSD Europe is een onmiskenbare naam in IT-softwareland. DSD is meer dan een traditionele distributeur. DSD is een trendsetter met een innovatief handelsplatform voor software, met een bewezen dagelijkse groei. Een groei in aantal partners, maar ook een groei in het aanbod en de ontwikkeling van het DSD-platform.

DSD-PLATFORM

Het DSD-platform is een Nederlandse vinding, ontwikkeld in Nederland. Een product waar DSD trots op is. Met het DSD-platform kan een IT-reseller snel en gemakkelijk software aanschaffen en binnen enkele seconden leveren aan de eindgebruiker. Of dit nu één consument of multinational is.

Continu werkt het DSD development team aan het verbeteren van het platform, aan zowel voor- als achterkant. Innovatie is niet voor niets een van onze kernwaarden. Met het eigen development team kan snel worden geschakeld en worden verbeteringen direct doorgevoerd.

Ook aan de verbreding en verdieping van het aanbod op het platform wordt continu gewerkt. Dit maakt het DSD-platform tot het meest complete distributieplatform voor software.

DSD is digitaal geboren. Een organisatie ontstaan in de digitale tijd, met een online visie. Dit maakt dat DSD en zijn distributieplatform gemaakt zijn om snel te kunnen schakelen.

Voordelen DSD-platform

 • Een verlengstuk van jouw dienstverlening
 • Breed assortiment met ESD’s, business oplossingen en cloud services
 • Geen minimale afnamehoeveelheid
 • Directe levering
 • Software op eindklant geregistreerd
 • Communicatie richting eindgebruiker uit naam van reseller
 • Beheer van licenties naar verbruik
 • Automatiseren van software verlengingen

DSD TEAM

DSD onderscheidt zich niet alleen met het innovatieve DSD-platform, maar ook met het team achter het platform. Met jarenlange ervaring en uitstekende product- én marktkennis streeft het DSD team er elke dag weer naar om partners zo goed mogelijk van dienst te zijn. Een klein team zorgt voor persoonlijke contact, korte lijnen en snel handelen.

Missie

DSD Europe is de eerste leverancier die digitale distributie van software mogelijk maakte. DSD biedt alle IT-resellers en MSP’s een digitaal handelsplatform, waar zij software kunnen aanschaffen en direct kunnen aanbieden aan de eindgebruiker, of dit nu één consument of multinational is. Eenvoud en snelheid zijn de belangrijkste pijlers binnen het DSD-platform. Een partner moet met simpele stappen, zo snel mogelijk het bestelproces kunnen doorlopen. Elke integratie binnen het platform wordt aan de hand van onze pijlers uitgevoerd.

VISIE

Wat betreft ESD’s en cloud services is DSD Europe marktleider in de Benelux. Echter heeft DSD Europe zijn naam niet voor niets en is het de visie om Europese marktleider te worden. Om dit te bereiken is DSD continu bezig met het verbeteren van het platform, het uitbreiden van het aanbod en het werven van partners.

Daarnaast wil DSD met het platform de softwarehandel intact houden. DSD partners worden met alle mogelijke tools geholpen om de eindgebruiker bij zich te houden. Denk aan renewal oplossingen, maar ook trainingen om partners te scholen over de vele ontwikkelingen en services in IT-land.

FACTS

 • Online Distributie Platform voor ESD’s, cloud services en softwarelicenties
 • Vestigingen in Nederland, België en Frankrijk
 • Platform in eigen beheer, continue ontwikkeling door 8 developers
 • Meer dan 5.500 partners
 • Meer dan 25 leveranciers

Referenties

“Met veel vertrouwen werken wij samen met hen en hun nieuwe oplossingen voor de digitale markt. Zelden hebben we een bedrijf gezien met zo'n goede dienstverlening en sterke aanbieding.“

J. Vincent

Mister Genius

“Werken met DSD is een plezier. Je hebt een centrale stock die toegankelijk is voor al je winkels met een eenzelfde ruim aanbod.“

E. van Acker

Computer Checkpoint

“DSD Heeft de techniek om 50+ winkels te voorzien van software en dit met succes binnen alle Vobis (shop in shop) Euronics winkels. Door onze samenwerking hebben we op voorraad bespaard, de marge vergroot en onze algemene kennis rondom software verbreed.“

Hans Gijsen

Vobis Benelux

“De servicegerichtheid en bereidwilligheid van de medewerkers in combinatie met het overzichtelijke klantportal maakt DSD tot een waardevolle distributeur voor onze organisatie.
Met een muisklik hebben we de licenties tot onze beschikking en vragen worden snel en naar tevredenheid beantwoord.”

Luc Botermans

Pro-ictief B.V.

“Via de overzichtelijke online portal kunnen we vrijwel alles zelf snel regelen en hebben licenties met een druk op de knop tot onze beschikking. De bereikbaarheid en oplostijd i.c.m. het informele contact met de medewerkers is erg plezierig.”

Thijs van Puijenbroek

TVP Automatisering

“DSD Europe is voor ons een prettige partij waarmee we een echt partnership hebben opgebouwd. Door de korte lijnen hebben we snel antwoord op onze vragen en door het gebruik van de slimme DSD portal kunnen we op elk gewenst moment licenties afroepen om in te zetten bij onze klanten.“

Robert Kraaijenzang

Prodeta

Onze leveranciers

Door nauw samen te werken met onze leveranciers blijven wij op de hoogte van alle ontwikkelingen en mogelijkheden die worden geboden. Hier kunnen wij ons DSD Platform op inrichten en zo onze partners steeds betere en meer toegespitste producten leveren.

Onderstaand vind je meer informatie over onze leveranciers.

Start vandaag nog als reseller!

Ons team

Vanuit onze hoofdvestging in Rosmalen werken wij dagelijks hard aan het verfijnen van het DSD Platform om onze partners hier direct van te kunnen laten profiteren. Gezamenlijk bewaken wij de kwaliteit en werkbaarheid van ons platform. Snel, accuraat en met de juiste kennis van de techniek en de markt.

Thijs van de Moosdijk

CEO & Co-Founder

Gerben Bouwhuis

CTO & Partner

Laurent Cauwel

Team Lead French & Partner

Stan Laurijssen

Team Lead Cloud / Services Specialist

Jos van 't Hof

Team Lead Dutch / Sales Manager

Joost Smits

ESD Support Agent / Platform Specialist

Ivar Ebben

Account Manager French / Office 365 Specialist

Jeroen Verheijen

Account Manager Dutch / Office 365 Specialist

Anke Polfliet

Financial Administrator

Joris Suy

Inside Sales Dutch

Rein Niewold

Cloud Support Agent

Sophie Laigneau

Inside Sales French

Angie van Kasteren

Office Manager

Rowen Heesakkers

Online Marketing Specialist

Nieuws

Kijk regelmatig op onze website en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de meest recente ontwikkelingen binnen DSD Europe.

2018

DSD presenteert 'OnWorx: private cloud werkplek' op ICT Summerfair 2018

Op 4 juli vindt de zomereditie van de succesvolle ICTfair weer plaats: de ICT Summerfair. DSD Europe presenteert, tijdens de ICTfair kennissessies, Onworx: de online werkplek, gehost in een Nederlandse private cloud.
Lees meer

F-Secure sluit samenwerkingsovereenkomst met DSD Europe

Finse specialist in cybersecurity en privacybescherming integreert het digitale platform van DSD Europe om zijn aanwezigheid in de Europese markt uit te breiden en zijn dienstverlening aan onafhankelijke resellers te verbeteren
Lees meer

AVG/GDPR stelt strenge eisen aan beveiliging van persoonsgegevens

Op 25 mei zijn alle organisaties verplicht zich te houden aan een nieuwe privacy wet: de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR). De nieuwe privacywetgeving stelt strenge eisen aan de manier waarop persoonsgegevens verwerkt worden.
Lees meer

DSD Europe lanceert OnWorx: online werkplek in private cloud

DSD Europe biedt vanaf deze maand een online werkplek aan, die wordt gehost in een Nederlandse private cloud. De distributeur geeft hiermee resellers de mogelijkheid om klanten een veilige online werkplek aan te bieden, zonder te hoeven investeren in infrastructuur. De oplossing, die OnWorx heet, is voor resellers af te nemen via het DSD-platform.
Lees meer

2017

Ook ThreadStone in platform DSD Europe

DSD Europe heeft een distributieovereenkomst getekend met ThreadStone. De kwetsbaarheidsscan van ThreadStone, ThreadScan, is daardoor binnenkort door de partners van DSD als maandelijks abonnement af te nemen via het DSD-platform.
Lees meer

DSD Europe voegt MSP-oplossingen van ESET toe aan platform

DSD Europe heeft ESET Endpoint Security toegevoegd aan de clouddiensten in het DSD-platform. Partners van DSD kunnen de verschillende oplossingen daardoor vanaf nu als maandelijkse dienst leveren aan hun klanten.
Lees meer

Kaspersky Lab MSP programma

Nu verkrijgbaar binnen ons platform! De licenties worden cumulatief op een maandelijkse basis afgerekend.
Lees meer

2016

DSD Europe start met Acronis Backup Cloud

DSD Europe is van start gegaan met Acronis Backup Cloud. De distributeur tekende het contract met Acronis al eerder dit jaar, maar sinds gisteren maakt de oplossing onderdeel uit van het DSD-platform.
Lees meer

Kaspersky Endpoint Security CLOUD – NIEUW BIJ CLOUD SERVICES

Met Kaspersky Endpoint Security Cloud heeft u het Kaspersky Security Center in 10 seconden operationeel vanuit de Kaspersky Cloud.
Lees meer

DSD Europe wordt ESD-distributeur van Microsoft

DSD Europe wordt in heel Europa officieel ESD-distributeur van de licenties van Microsoft Office en Windows. Het bereikte hierover overeenstemming met Microsoft in Ierland.
Lees meer

DSD Europe lanceert vernieuwd platform

DSD Europe, het digitale distributiekanaal voor vele softwarelicenties, lanceert Platform V4.0. Het compleet nieuwe design van het platform kent verbeterde functionaliteiten.
Lees meer

2015

G DATA software: geen levertijd voor zakelijke licenties

Waarschijnlijk kent iedereen in de softwarewereld het wel: je bestelt een softwarelicentie om er vervolgens een halve dag, of soms langer, op te wachten. Volgens Stan Laurijssen, Sales Consultant bij DSD Europe, kan dit anno 2015 niet meer en is dat ook niet meer nodig.
Lees meer

Kaspersky for Virtualization - Verkrijgbaar binnen Services

Kaspersky for Virtualization voor VM Ware omgevingen
Lees meer

Update Pulseway Remote Desktop - gratis inbegrepen

Nu meerdere schermen in één sessie beschikbaar
Lees meer

DSD Europe en Kaspersky Lab lanceren B2B platform op HostingCon

Kaspersky en DSD aanwezig op de beurs voor cloud en hosting providers.
Lees meer

MKB Proof 2015 - Pulseway

Ook Pulseway is MKB Proof bevonden door de redacties van WINMAG Pro en Baaz!
Lees meer

Pulseway scoort een 9,6

Wij zijn trots op de score van Pulseway bij Winmagpro!
Lees meer

DSD Europe zet nieuwe monitoring software Pulseway in

Schijndel, 27 mei 2015 – DSD Europe werkt sinds begin mei samen met Pulseway. Met de producten van Pulseway creëert DSD Europe een ingang in de software diensten en breidt het productportfolio verder uit.
Lees meer

2014

Kaspersky software per maand

DSD Europe automatiseert levering en verlenging Kaspersky Lab-software via resellers
Lees meer

DSD Europe versterkt team met Stan Laurijssen

Stan Laurijssen is sinds 1 augustus in dienst getreden bij DSD Europe.
Lees meer

Jaarlijks verdienen op Office 365 en Internet Security met DSD Europe

DSD Europe komt met unieke tools voor resellers.
Lees meer

2013

Coverstory CBM - DSD Europe

Nieuwe fase in de distributie-revolutie van DSD Europe.
Lees meer

DSD Europe lanceert nieuw platform voor reseller

Schijndel, 1 oktober 2013 – DSD Europe, digitaal distributeur van software, komt met een nieuw platform voor haar resellers.
Lees meer

Samenwerking DSD Europe en MAGIX

Schijndel, 21 oktober 2013 – DSD Europe, digitaal distributeur van software, gaat een samenwerking aan met MAGIX, internationale uitgever van multimedia-software.
Lees meer

DSD Europe verwelkomt 2000ste reseller

Schijndel , 13 september 2013– DSD Europe, digitaal distributeur van software, verwelkomt in september van dit jaar haar 2000ste reseller.
Lees meer

Office 2010 versus 2013

Schijndel, 10 juli 2013 – De verkoop van producten van Microsoft Office 2013 blijft achter op die van producten van Microsoft Office 2010. Dat blijkt uit de verkoopcijfers van DSD Europe, de digitale software distributeur.
Lees meer

Vacatures

Kom jij het DSD team versterken?

Bekijk op deze pagina onze vacatures en solliciteer direct!

DSD Europe is een onmiskenbare naam in IT-softwareland. Geen traditionele distributeur, maar een trendzetter met een innovatief handelsplatform voor het digitaal distribueren van software en IT-services. DSD groeit nog dagelijks. In het aanbod en in de ontwikkeling van het DSD platform, maar ook in het aantal partners. Om te blijven groeien zoeken wij nieuwe collega’s. Help jij ons de IT-markt te veroveren? Solliciteer dan direct voor een plekje in ons jonge, gezellige team.

OP DIT MOMENT ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR:

 

VACATURE SALES MEDERWERK(ST)ER SOFTWARE – NEDERLAND/BELGIE

Ben jij een softwarespecialist én topverkoper? Of heb je de ambitie om beide te worden?
Dan zoeken wij jou. Voor de functie van sales medewerk(st)er software zijn wij op zoek naar
een junior of medior. Kennis van IT is een pluspunt, maar ook met een flinke portie affiniteit leiden wij jou graag op tot softwarespecialist binnen de snelgroeiende IT-markt.

Bekijk volledige vacature van Sales Mederwerk(st)er

 

VACATURE FINANCIAL CONTROLLER (32-40u.)

Voor de Finance afdeling op ons kantoor in Rosmalen zijn wij op zoek naar een proactieve financial controller. Help jij ons de IT-markt te veroveren? Ben jij een finance professional en fulltime beschikbaar? Solliciteer dan direct voor een plekje in ons jonge, gezellige team.

Bekijk volledige vacature van Financial Controller

 

Solliciteren?

Ben je geïnteresseerd in een van deze functies? Neem dan contact met ons op via het formulier hiernaast. Voeg je motivatie en CV of LinkedIn profiel toe!


DSD Europe Termen
DSD Europe BV neemt je privacy zeer serieus en zal jouw aangeleverde gegevens op een veilige manier verwerken en gebruiken, dit conform de wet GDPR/ AVG. In het kader van deze wet hebben we hierbij je toestemming nodig om je gegevens maximaal 12 maanden te bewaren.
De gegevens en e-mailadressen worden opgenomen in een geautomatiseerd gegevensbestand. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt om je te informeren over nieuwe vacatures die voldoen aan je voorkeuren. Deze gegevens worden niet verstrekt aan derden.
Upload CV