Start als DSD-reseller

Kaspersky Business and Cloud Solutions

Kaspersky

Kaspersky Cloud & Software

Kaspersky is een van de snelst groeiende IT-beveiligingsbedrijven wereldwijd. Het bedrijf heeft een stevige positie in de wereldwijde top vier van toonaangevende leveranciers van antivirusprogramma's. Kaspersky beschermt alles: het complete digitale en mobiele leven van al je klanten. Kaspersky biedt zowel software- als cloud services aan, voor PC’s, Mac’s en mobiele apparaten.

Kaspersky Cloud Services

Kaspersky biedt de meest geteste en bekroonde beveiligingssoftware wereldwijd. De cloud services van Kaspersky bieden zekerheid en betrouwbaarheid voor iedere gebruiker op het gebied van o.a. endpoint en mail security.

Cloud services van meer dan 20 merken

Advies en support door onze specialisten

Eenzelfde bestel en report methodiek

Flexibel schalen van gebruikers

Kaspersky Security for Virtualization

Kaspersky Security for Virtualization

Kaspersky Security for Virtualization levert meerlaagse, gedetailleerde en krachtige anti-malwarebescherming en IDS/IPS voor VDI, virtuele servers en omgevingen. Kaspersky Security for Virtualization herdefinieert de interactie tussen het software gedefinieerde datacenter en de beveiligingsoplossing hiervan, waardoor het datacenter en de oplossing elkaar versterken en nog slimmer, sneller en efficiënter worden. Door deze interne interactie kan het datacenter in real-time reageren op beveiligingsincidenten binnen de gehele IT-infrastructuur.

Kaspersky Endpoint Security Cloud

Kaspersky Endpoint Security Cloud

Kaspersky Endpoint Security Cloud biedt kleine en middelgrote bedrijven uitgebreide bescherming tegen bekende en onbekende bedreigingen, waaronder cryptors, ransomware en diverse andere cyberaanvallen.

Lees meer
Kaspersky Security for Mail Server

Kaspersky Security for Mail Server

Kaspersky Security for Mail Server beschermt het bedrijf van je klant tegen gegevensverlies, spam en met malware besmette e-mails. De cloud-based spamfiltering en malwarebescherming bieden rechtstreekse bescherming tegen onbekende exploits.

Kaspersky Endpoint Security for Business - SELECT

Kaspersky Endpoint Security for Business - SELECT

Kaspersky Endpoint Security for Business Select combineert robuust systeembeheer met krachtige beveiligingsfunctionaliteit voor alle apparaten binnen een IT-infrastructuur, beheerd vanuit één gecentraliseerde, in hoge mate geïntegreerde beheerconsole.

Kaspersky Security for Microsoft Office 365

Kaspersky Security for Microsoft Office 365

Kaspersky Security for Microsoft Office 365 is een technologische ontwikkeling die jouw Office 365 omgeving beschermt tegen phishing- en spam e-mails, verdachte bijlagen en onbekende risico's.

Kaspersky Hybrid Cloud Security

Kaspersky Hybrid Cloud Security

De hybride cloud beveiliging van Kaspersky biedt met één oplossing een uitmuntende en meerlaagse beveiliging aan meerdere cloud omgevingen. Deze cloud oplossing is zowel geschikt voor publieke en privé cloud omgevingen.

Kaspersky Automated Security Awareness Platform

Kaspersky Automated Security Awareness Platform

Kaspersky Automated Security Awareness Platform, in het kort K-ASAP, is een geautomatiseerd online platform waarmee werkgevers hun business kunnen beschermen tegen cybercriminaliteit, door de cybersecurity kennis van hun werknemers te vergroten.

Lees meer
Kaspersky Security for Internet Gateway

Kaspersky Security for Internet Gateway

Kaspersky Security for Internet Gateways werkt als een toeganspoort in het webverkeer tussen de zakelijke infrastructuur en de buitenwereld. Hierdoor worden bedreigingen op tijd gestopt en blijft het zakelijke IT-netwerk van je klant beschermd.

Lees meer
Kaspersky Endpoint Detection & Response

Kaspersky Endpoint Detection & Response

Kaspersky Endpoint Detection & Response verbetert de standaard Endpoint Detection met krachtige EDR-mogelijkheden. Met één centrale cloud agent biedt je geautomatiseerde bescherming tegen nieuwe, onbekende en ontwijkende dreigingen.

Lees meer
Kaspersky Managed Detection & Response

Kaspersky Managed Detection & Response

Kaspersky Managed Detection & Response (MDR) beschikt over dezelfde functies als Kaspersky EDR, maar voegt daar een volledig beheerde en op maat gemaakte 24-uurs beveiliging aan toe.

Lees meer
Kaspersky Anti-Virus

Kaspersky Anti-Virus

​​​​​​​Kaspersky Anti-Virus rust een pc uit met anti-virustechnologieën en biedt essentiële bescherming tegen internetdreigingen. Het is een gebruiksvriendelijke beveiligingsoplossing die een PC beschermt tegen de nieuwste dreigingen, zonder te vertragen.

Kaspersky Internet Security

Kaspersky Internet Security

Kaspersky Internet Security beschermt het volledige digitale én mobiele leven van gebruikers. Internet Security biedt bescherming bij o.a. online winkelen en bankieren, beveiligt de identiteit bij social media gebruik en blokkeert geïnfecteerde bestanden bij downloaden en streamen. Kaspersky Internet Security is geschikt voor Windows, Mac en mobiele apparaten en is beschikbaar als softwarelicentie voor meerdere apparaten.

Kaspersky Small Office Security

Kaspersky Small Office Security

Kaspersky Small Office Security is speciaal ontworpen voor kleine ondernemingen zonder IT-specialist in dienst. Small Office Security beschermt de volledige IT-infrastructuur met een betaalbare en betrouwbare oplossing. Deze oplossing beschermt Windows en Mac computers en Android-apparaten tegen cybercriminelen, financiële fraude en dataverlies.

Kaspersky Total Security Multi-Device

Kaspersky Total Security Multi-Device

Kaspersky Total Security Multi-Device beschermt meerdere apparaten tegen cybercriminelen, met een softwarelicentie. Kaspersky Total Security biedt een complete beveiliging. Zo beschermt Total Security, net als de Internet Security, gebruikers bij online winkelen, internetbankieren, social media gebruik en streamen. Daarnaast beschermt Total Security de privacy door wachtwoorden te beheren en bestanden en foto's te beveiligen. Een onderdeel van Total Security is Safe Kids: ouderlijk toezicht en extra functies om kinderen te beschermen op alle apparaten.

Kaspersky Internet Security for Android

Kaspersky Internet Security for Android

Kaspersky Internet Security for Android bevat de nieuwste technologie voor mobiele beveiliging, die zowel Android-smartphones als -tablets optimaal beschermt tegen internetdreigingen, terwijl de prestaties van de devices nauwelijks worden beïnvloed.

Kaspersky Safe Kids

Kaspersky Safe Kids

Met Kaspersky Safe Kids bescherm je kinderen online en offline met ouderlijk toezicht. De gebruiker beschikt over flexibele tools waarmee je activiteiten kunt beschermen, gedrag kunt volgen en zelfbeheersing kunt leren aan kinderen.

Kaspersky CBA

Kaspersky CBA

Kaspersky CBA een gemakkelijke en voordelige manier om Kaspersky software te verlengen. De licenties worden jaarlijks verlengd met slechts één druk op de knop, zonder dat je klant elk jaar een nieuwe licentiecode nodig heeft.

Lees meer
Kaspersky Standard

Kaspersky Standard

Kaspersky Standard bevat geavanceerde beveiliging tegen virussen, malware en ransomware, inclusief anti-phishing en firewall. Daarnaast biedt het opschoon- en appbeheertools die onnodige software verwijderen en up-to-date houden.

Lees meer
Kaspersky Plus

Kaspersky Plus

Kaspersky Plus biedt cyberbeveiliging van de volgende generatie, om jouw klanten te beschermen tegen nieuwe virussen, ransomware en malware, inclusief anti-phishing en firewall.

Lees meer
Kaspersky Premium

Kaspersky Premium

Kaspersky Premium biedt een complete beveiliging voor de apparaten, privacy en identiteit van jouw klanten. Bescherm het digitale leven van je klanten met anti-virus, privacy- en identiteitsbescherming, prestatieoptimalisatie en snelle en onbeperkte VPN.

Lees meer

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!