Start als DSD-reseller

Kaspersky Cloud, Software and Business Solutions

Kaspersky

Kaspersky is een van de snelst groeiende IT-beveiligingsbedrijven wereldwijd. Het bedrijf heeft een stevige positie in de wereldwijde top vier van toonaangevende leveranciers van antivirusprogramma's. Kaspersky beschermt alles.

Kaspersky Cloud Services

Kaspersky biedt de meest geteste en bekroonde beveiligingssoftware wereldwijd. De cloud services van Kaspersky bieden zekerheid en betrouwbaarheid voor iedere gebruiker op het gebied van o.a. endpoint en mail security.

Cloud services van meer dan 20 merken

Advies en support door onze specialisten

Eenzelfde bestel en report methodiek

Flexibel schalen van gebruikers

Kaspersky Security for Virtualization

Kaspersky Security for Virtualization

Kaspersky Security for Virtualization levert meerlaagse, gedetailleerde en krachtige anti-malwarebescherming en IDS/IPS voor VDI, virtuele servers en omgevingen. Kaspersky Security for Virtualization herdefinieert de interactie tussen het software gedefinieerde datacenter en de beveiligingsoplossing hiervan, waardoor het datacenter en de oplossing elkaar versterken en nog slimmer, sneller en efficiënter worden. Door deze interne interactie kan het datacenter in real-time reageren op beveiligingsincidenten binnen de gehele IT-infrastructuur.

Kaspersky Endpoint Security Cloud

Kaspersky Endpoint Security Cloud

Kaspersky Endpoint Security Cloud, ontwikkeld voor kleine en middelgrote ondernemingen, biedt krachtige bescherming aan alle apparaten binnen een onderneming. Deze oplossing biedt een intuïtieve cloudgebaseerde console, waarmee een beheerder de beveiliging van meerdere endpoints, mobiele apparaten en file servers op afstand kan beheren en monitoren.

Lees meer
Kaspersky Security for Mail Server

Kaspersky Security for Mail Server

Bescherm je klanten tegen gegevensverlies, span en e-mails besmet met malware. Security for Mail Server biedt filtert spam e-mails en blokkeert kwaadwillende e-mails van alle soorten. Met de gebruiksvriendelijke beheertools, informatie over de beveiligingsstatus voor e-mail, flexibele instellingen voor scans en rapportagefuncties beheer je de beveiliging eenvoudig en op afstand.

Kaspersky Endpoint Security for Business - ADVANCED

Kaspersky Endpoint Security for Business - ADVANCED

Kaspersky Endpoint Security for Business Advanced combineert IT-beveiliging en IT-efficiëntie en levert flexibele, proactieve gegevensbeveiliging en cyberveiligheid voor bedrijven van elke grootte.

Kaspersky Endpoint Security for Business

Kaspersky Endpoint Security for Business

Kaspersky Endpoint Security for Business combineert robuust systeembeheer met krachtige beveiligingsfunctionaliteiten voor meerlaagse beveiliging van alle apparaten binnen de IT-infrastructuur van je klant. Endpoint Security for Business is verkrijgbaar in een Select en Advanced versie. De Select versie komt met een lokale console, waarbij de Advanced versie komt met een webconsole, om de beveiliging van alle endpoints te beheren en monitoren.

Kaspersky Security for Microsoft Office 365

Kaspersky Security for Microsoft Office 365

Kaspersky Security for Microsoft Office 365 is een technologische ontwikkeling die jouw Office 365 omgeving beschermt tegen phishing- en spam e-mails, verdachte bijlagen en onbekende risico's. Innovatieve technologieën beschermen de inbox met een meerlaagse beveiliging. De Kaspersky Business Hub, een intuïtief management console, geeft beheerders de mogelijkheid om de beveiliging te beheren en monitoren.

Kaspersky Hybrid Cloud Security

Kaspersky Hybrid Cloud Security

De Hybrid Cloud Security oplossing van Kaspersky is dé oplossing voor bedrijven die actief zijn in risicovolle branches, zoals de overheid, gezondheidszorg en financiële dienstverlening. De hybride cloud beveiliging van Kaspersky biedt met één oplossing een uitmuntende en meerlaagse beveiliging aan meerdere cloud omgevingen. Deze cloud oplossing is zowel geschikt voor publieke en privé cloud omgevingen.

Kaspersky Automated Security Awareness Platform

Kaspersky Automated Security Awareness Platform

Kaspersky Automated Security Awareness Platform, in het kort K-ASAP, is een geautomatiseerd online platform waarmee werkgevers hun business kunnen beschermen tegen cybercriminaliteit, door de cybersecurity kennis van hun werknemers te vergroten. Het online awareness platform helpt de cybersecurity kennis van werknemers te vergroten met diverse trainingen, zodat cyberincidenten door werknemers in het vervolg kunnen worden voorkomen.

Lees meer
Kaspersky Security for Internet Gateway

Kaspersky Security for Internet Gateway

Kaspersky Security for Internet Gateways offers significant risk reduction in areas including infection, data leaks and internet distractions.

Kaspersky ESD Software

De software oplossingen van Kaspersky worden geprezen om haar kwaliteit, betrouwbaarheid en prijzen. Zowel voor bedrijven als consumenten zijn de oplossingen van Kaspersky perfect. Hieronder vind je een overzicht van de Kaspersky software oplossingen.

Software van meer dan 20 merken

Advies en support door onze softwarespecialisten

24/7 software inkopen, activeren en beheren

Automatisch software verlengen met de Renewal Tool

Kaspersky Anti-Virus

Kaspersky Anti-Virus

Bescherm de pc's van je klanten met bekroonde beveiligingstechnologieën tegen virussen, ransomware, phishing en meer. Kaspersky Lab Anti-Virus scant pc's automatisch op dreigingen, blokkeert virussen en ransomware en laat pc's presteren zoals bedoelt. De software is gemakkelijk online te beheren. Anti-Virus is verkrijgbaar voor 1, 3 en 5 pc's. Je hebt de keuze uit een licentie voor 1 of 2 jaar.

Kaspersky Internet Security

Kaspersky Internet Security

Kaspersky Internet Security beschermt het volledige digitale én mobiele leven van gebruikers. Internet Security biedt bescherming bij o.a. online winkelen en bankieren, beveiligt de identiteit bij social media gebruik en blokkeert geïnfecteerde bestanden bij downloaden en streamen. Kaspersky Internet Security is geschikt voor Windows, Mac en mobiele apparaten en is beschikbaar als softwarelicentie voor meerdere apparaten.

Kaspersky Security for Mac

Kaspersky Security for Mac

Kaspersky Security for Mac is dé beveiligingsoplossing voor iedere Mac computer. De software beschermt Mac computers tegen hackers, waarborgt de privacy en persoonlijke informatie. Kaspersky Security for Mac zorgt er tevens voor dat online shopgedrag en betaalgegevens worden beschermd. De software scant Mac computers op dreigingen en risico's die de prestaties van de computer kunnen verminderen en kan er tevens voor zorgen dat computers worden herstelt nadat deze geïnfecteerd is geraakt.

Kaspersky Small Office Security

Kaspersky Small Office Security

Kaspersky Small Office Security is speciaal ontworpen voor kleine ondernemingen zonder IT-specialist in dienst. Small Office Security beschermt de volledige IT-infrastructuur met een betaalbare en betrouwbare oplossing. Deze oplossing beschermt Windows en Mac computers en Android-apparaten tegen cybercriminelen, financiële fraude en dataverlies.

Kaspersky Total Security Multi-Device

Kaspersky Total Security Multi-Device

Kaspersky Total Security Multi-Device beschermt meerdere apparaten tegen cybercriminelen, met een softwarelicentie. Kaspersky Total Security biedt een complete beveiliging. Zo beschermt Total Security, net als de Internet Security, gebruikers bij online winkelen, internetbankieren, social media gebruik en streamen. Daarnaast beschermt Total Security de privacy door wachtwoorden te beheren en bestanden en foto's te beveiligen. Een onderdeel van Total Security is Safe Kids: ouderlijk toezicht en extra functies om kinderen te beschermen op alle apparaten.

Kaspersky Internet Security for Android

Kaspersky Internet Security for Android

Kaspersky Security for Android is dé beveiligingsoplossing voor ieder Android apparaat. De software beschermt Android apparaten tegen hackers, waarborgt de privacy en persoonlijke informatie. Kaspersky Security for Android zorgt er tevens voor dat online shopgedrag en betaalgegevens worden beschermd. De software scant Android apparaten op dreigingen en risico's die de prestaties van het apparaat kunnen verminderen en kan er tevens voor zorgen dat computers worden herstelt nadat deze geïnfecteerd is geraakt.

Kaspersky Safe Kids

Kaspersky Safe Kids

De veiligheid van kinderen waarborgen op het internet was nog nooit zo makkelijk. Kaspersky Safe Kids geeft de mogelijkheid om te bepalen wat een kind mag zien, houdt de tijd bij en blokkeert ‘18+ content’. Een GPS-tracker monitort de locatie van kinderen.

Kaspersky licentie software

Het licentieprogramma van Kaspersky biedt een gevarieerd aanbod security oplossingen: van Endpoint Security tot Security for Mail Server.

Divers aanbod licentieprogramma's

Office, Security en Backup & Recovery licenties verkrijgbaar

Met regelmaat uitbreiding van aanbod met nieuwe merken

Wij adviseren je graag en maken een passend voorstel

Kaspersky Business Endpoint

Kaspersky Business Endpoint

Kaspersky biedt diverse security oplossing voor middelgrote bedrijven als licentie aan, waaronder Endpoint Security for Business (Advanced en Select), Security for Microsoft Office 365 en Total Security for Business. Kies het aantal seats en een licentieduur van 1, 2 of 3 jaar.

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!