Start als DSD-reseller

Merken

DSD Europe biedt IT-resellers en MSP's, een digitaal distributieplatform waar zij van 35+ merken cloud services, ESD en licentie software kunnen inkopen. Van diverse security-oplossingen en een compleet aanbod Microsoft-oplossingen, tot cloud services voor o.a. online werkplekken, backup & recovery, VoIP en accounting. Een aanbod dat wij continu aanpassen en uitbreiden op basis van de behoeften in de markt.

Hieronder een compleet en actueel overzicht van alle merken die op dit moment beschikbaar zijn in het DSD-platform. 

ABBYY is een ontwikkelaar van software waarmee gebruikers ‘grafische’ bestanden om kunnen zetten naar tekst of anderszins bewerkbare bestanden zoals doorzoekbare PDF’s.

Acronis biedt Backup & Recovery software voor consumenten en bedrijven van elke omvang. Acronis helpt bij het migreren, beschermen en herstellen van alle data. Ongeacht welk systeem, apparaat of server er wordt gebruikt, of de data lokaal, op een extern

Altaro VM Backup maakt backups en replicaties van Hyper-V en VMware-VM’s. De oplossing is eenvoudig te installeren en met de gebruiksvriendelijke interface maak je op afstand een backup van alle virtuele machines van je klant.

Avast bouwt aan een wereld waarin veiligheid en privacy toegankelijk is voor iedereen, waar en wanneer dan ook en ongeacht de verbinding die wordt gebruikt. Dankzij tientallen jaren aan ervaring heeft Avast een flinke naamsbekendheid opgebouwd.

AVG levert Internet Security en Antivirus oplossingen voor consumenten en bedrijven. Met wereldwijd ca. 190 miljoen gebruikers behoort AVG bij één van de grootste beveiligingsbedrijven ter wereld.

Avira is een Duits antivirussoftwarebedrijf. De antivirusapplicaties van het bedrijf zijn allen gebaseerd op de AntiVir-antivirusengine, waarvan de eerste applicatie in 1988 op de markt verscheen.

Bitdefender is de ontwikkelaar van bekroonde, internationaal gecertificeerde internet beveiligings- en antivirussoftware. Sinds de start in 2001 blijft Bitdefender de doelstellingen verhogen en nieuwe standaarden introduceren voor proactieve bescherming.

De security oplossingen van BullGuard zijn bekroond vanwege de volledige bescherming die het biedt tegen virussen en andere bedreigingen. Bullguard houdt zich sinds 2002 bezig met het ontwikkelen van security software.

ClearVox, de specialist op het gebied van VoIP software, is een Nederlands bedrijf dat verschillende VoIP-oplossingen en diensten in eigen beheer ontwikkelt. Zo profiteren gebruikers, altijd van de laatste ontwikkelingen op VoIP-gebied. De 100% eigen ontw

CodeTwo is een bekroonde softwareleverancier die internationaal wordt gewaardeerd en gebruikt door diverse bekende bedrijven. Miljoenen gebruikers wereldwijd maken gebruik van de e-mailhandtekening-, Office 365 migratie- & backup oplossingen van CodeTwo.

Data Deposit Box is een gepatenteerde backup technologie dat wereldwijd door meer dan 350.000 gebruikers wordt ingezet. Met Data Deposit Box beschermen gebruikers data en apparaten tegen digitale gevaren en verliezen met de vernieuwende beveiliging.

Dropbox is een samenwerkingstool voor het online opslaan en delen van bestanden. Met één centrale plek voor alle bestanden en krachtige samenwerkingsfuncties kunnen gebruikers beter samenwerken met collega’s, maar ook met partners, verkopers of freelancer

Dropsuite ontwikkelt veilige en schaalbare cloud backup oplossingen voor zowel kleine en grote bedrijven. De missie van Dropsuite is om nooit gegevens te verliezen. Het aantal backups per dag (2 miljard) geeft aan dat ze deze missie uiterst serieus nemen.

ESET begon als pionier op het gebied van antivirusbescherming, door bekroonde detectiesoftware te creëren. Vandaag de dag biedt ESET beveiligingsoplossingen voor bedrijven en consumenten, waarmee dagelijks uitstekende bescherming wordt geboden.

Al meer dan 30 jaar helpt F-Secure mensen hun apparaten te gebruiken zonder zich zorgen te hoeven maken over malware en andere bedreigingen. Vandaag de dag bedient F-Secure tienduizenden bedrijven en miljoenen gebruikers.

G DATA is een pionier op het gebied van IT-beveiliging. Als een van de eerste bedrijven ter wereld kwam het op de markt met antivirussoftware.

GOOSE biedt een Nederlandse VPN cloud service die middels data-encryptie de veiligheid op internet garandeert. GOOSE werkt via een applicatie die een persoonlijke VPN-verbinding tot stand brengt.

Met HelloSign wordt het ondertekenen van documenten volledig gedigitaliseerd. Maak je document klaar voor ondertekenen, deel deze veilig met de klant en ontvang het document digitaal ondertekend retour.

Iolo System Mechanic is jaren geleden opgericht met het doel om Windows computers te onderhouden en repareren. Jaren later is die missie geslaagd, gezien de vele bedrijven en consumenten wereldwijd gebruik maken van de software.

Kaspersky is een van de snelst groeiende IT-beveiligingsbedrijven wereldwijd. Het bedrijf heeft een stevige positie in de wereldwijde top vier van toonaangevende leveranciers van antivirusprogramma's. Kaspersky beschermt alles.

MAGIX staat bekend om de gebruiksvriendelijke multimedia software. MAGIX biedt diverse softwarepakketten voor het maken, vormgeven, presenteren en archiveren van foto's, websites, video's en muziek.

Bescherm bedrijven en werknemers tegen e-mailbedreigingen, als malware, phishing, ransomware en spam. Mailinblack biedt de meest effectieve en complete anti-spam oplossing om zakelijke emailboxen maximaal te beschermen tegen diverse bedreigingen.

McAfee, onderdeel van Intel Security, is het grootste bedrijf ter wereld dat zich specifiek op security-technologie toelegt. McAfee levert proactieve en beproefde oplossingen om systemen en netwerken over de hele wereld te beveiligen.

Microsoft Azure is een platform voor cloudcomputing met meer dan 100 services om jouw klanten te helpen met diverse zakelijke uitdagingen. Met Azure gebruiken je klanten hun favoriete hulpprogramma’s en frameworks, om oplossingen te ontwikkelen en beheren

Microsoft Open License Program een eenvoudige, kosteneffectieve manier voor kleine en middelgrote organisaties om de nieuwste Microsoft-technologie aan te kopen.

Microsoft Office is het kantoorsoftwarepakket dat wereldwijd door meer dan 1 miljard mensen wordt gebruikt. Microsoft Office bevat de belangrijkste en bekendste programma’s: Word, PowerPoint, Excel en Outlook. Microsoft Office is beschikbaar als software

Microsoft Windows is het besturingssysteem van Microsoft, dat door vele consumenten en bedrijven wereldwijd wordt gebruikt. Microsoft Windows is een serie besturingssystemen van Microsoft voor de computer, tablet en smartphone.

Norton is het bekendste product van Symantec en een van de meest gebruikte antivirusprogramma’s. Norton antivirusbescherming biedt bedrijven en consumenten oplossingen voor beveiliging, opslag en systeembeheer, om hen te helpen bij de beveiliging.

Panda Security is een gerenommeerde softwareleverancier die is gespecialiseerd in het maken van oplossingen voor IT-beveiliging. De antivirussoftware van Panda Security biedt real time bescherming tegen online bedreigingen.

Parallels is al jaren een begrip als het gaat om virtualisatie op Mac-computers. Dankzij Parallels gebruik je Windows-, Linux- en Mac-applicaties probleemloos naast en door elkaar, zonder steeds opnieuw op te starten. Zo combineren gebruikers de nieuwste

Pulseway is een IT-monitoring en management oplossing voor Windows, Linux, Mac en iedere applicatie die gebruik maakt van monitoring API. Gebruikers ontvangen real time de status, systeembronnen, ingelogde gebruikers en performance van het netwerk.

ReaQta biedt een breed scala aan endpoint security-oplossingen voor elk soort bedrijf. ReaQta is uniek met haar Endpoint Detection and Respons technologie, waarmee bedrijven hun operationele weerbaarheid kunnen versterken.

RG System biedt een IT-service beheerplatform waarmee jij efficiënt de IT-infrastructuur van je klanten kunt beheren. Uniek aan RG System is de all-in-one oplossing die 3 essentiële modules voor IT-beheer samenbrengt in één enkele besturingsoplossing.

Teamleader brengt CRM, projectmanagement en facturatie samen in een intuïtieve software-oplossing, waarmee teams gemakkelijk en slim kunnen samenwerken. Teamleader wisselt data uit met 200+ apps en tools (in-app ondersteuning).

ThreadStone Cyber Security is een onafhankelijk Nederlands bedrijf, dat zich toelegt op het veiliger maken van websites, internetgebruik en IT-netwerken van bedrijven. ThreadStone biedt de ThreadScan: een volledig geautomatiseerde scan.

Trend Micro is een pionier op het gebied van cybersecurity oplossingen. Trend Micro maakt cyber beveiligingsoplossingen voor consumenten en bedrijven, om hen te beschermen tegen alle bedreigingen, zodat zij veilig digitale informatie kunnen uitwisselen.

DSD Europe biedt IT resellers en MSP’s de mogelijkheid om één- of meerdaagse IT-opleidingen en trainingen aan te bieden aan hun klanten. Van basistrainingen voor Office-gebruikers tot technische trainingen voor IT-professionals.

WeFact maakt online factureren mogelijk. Het online facturatie programma is speciaal ontwikkeld voor jouw klanten: ondernemers, ZZP’ers en MKB-bedrijven. Dankzij WeFact kan iedere ondernemer makkelijk zelf de administratie voeren.

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!