Start als DSD-reseller

Business License - McAfee

McAfee

McAfee, onderdeel van Intel Security, is het grootste bedrijf ter wereld dat zich specifiek op security-technologie toelegt. McAfee levert proactieve en beproefde oplossingen om systemen en netwerken over de hele wereld te beveiligen. McAfee beschermt zowel consumenten als bedrijven van klein tot groot tegen de nieuwste malware en opkomende online bedreigingen.

 

Meer weten over McAfee of direct inkopen?

McAfee ESD Software

De security oplossingen van McAfee zijn speciaal ontworpen om met elkaar samen te werken: ze combineren antimalware-, antispyware- en antivirussoftware met functies voor beveiligingsbeheer.

Software van meer dan 20 merken

24/7 software inkopen, activeren en beheren

Automatisch software verlengen met de Renewal Tool

Diverse management tools voor recurring business

McAfee AntiVirus

McAfee AntiVirus

McAfee Antivirus biedt een basisbeveiliging, waarmee gebruikers onbezorgd online kunnen winkelen, bankieren en communiceren. McAfee Antivirus beschermt gebruikers tegen Trojaanse paarden, virussen, spyware, rootkits en meer. Tevens detecteert en blokkeert de software virussen en malware en plaatst deze in quarantaine.

McAfee Internet Security

McAfee Internet Security

McAfee Internet Security biedt essentiële, bekroonde security voor iedere PC. Dankzij McAfee Internet Security zijn gebruikers beveiligd tegen Trojaanse paarden, virussen, spyware, rootkits en meer. De McAfee Active Protection- en Global Threat Intelligence-technologie houdt botnets en zero-day bedreigingen buiten de deur.

McAfee Total Protection

McAfee Total Protection

McAfee Total Protection is de totale beveiligingsoplossing voor PC's, compleet met realtime antivirus, antimalware, spamfilters, firewall en ouderlijk toezicht, plus automatische back-up in de cloud en een versleutelde digitale kluis. De hoogwaardige scansoftware zorgt er voor dat de complete PC wordt beschermd, zonder dat de batterijduur noemenswaardig vermindert of de PC wordt vertraagt. Het gebruiksvriendelijke interface is gemakkelijk en intuïtief te bedienen.

McAfee LiveSafe

McAfee LiveSafe

McAfee Livesafe beveiligt de complete digitale wereld met één enkel abonnement. LiveSafe is een betrouwbare beveiligingsoplossing die PC's en Android smartphones en tablets beschermt tegen data diefstal en tegelijkertijd de identiteit van gebruikers beschermt. McAfee Livesafe bevat extra functies zoals een wachtwoordmanager, bestandsvergrendeling, ouderlijk toezicht en social media controles.

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!