Start als DSD-reseller

Acronis Business and Cloud Solutions

Acronis

Acronis biedt Backup & Recovery software voor consumenten en bedrijven van elke omvang. Acronis helpt bij het migreren, beschermen en herstellen van alle data. Ongeacht welk systeem, apparaat of server er wordt gebruikt, of de data lokaal, op een extern systeem, private of public cloud of zelfs op een mobiel apparaat is opgeslagen: Acronis beschermt de data van jouw klanten!

Acronis cloud services

Met Backup Cloud van Acronis bescherm je de virtuele, fysieke en cloud omgevingen van je klant met één oplossing. Cloud Backup beschermt data proactief om downtime te voorkomen en herstelt data binnen enkele seconden. Acronis maakt een backup van de data zo vaak je klant maar wenst, zonder de prestaties te beïnvloeden.

Cloud services van meer dan 20 merken

Advies en support door onze specialisten

24/7 services inkopen, activeren én beheren

Flexibel schalen van gebruikers gedurende de maand

Acronis Cyber Protect Cloud

Acronis Cyber Protect Cloud

Acronis Cyber Protect Cloud is een all-in-one backup-, recovery- en security-oplossing. De oplossing bevat naast alle features van Acronis Cyber Backup Cloud ook cybersecurity-features om endpoints, systemen en data te beschermen tegen disasters.

Lees meer

Acronis licentie software

Ons aanbod Acronis 'Subscription licenses' bestaat uit Acronis Backup Office 365 Standard en Advanced en Acronis Cloud Storage.

Divers aanbod licentieprogramma's

Office, Security en Backup & Recovery licenties verkrijgbaar

Met regelmaat uitbreiding van aanbod met nieuwe merken

Wij adviseren je graag en maken een passend voorstel

Acronis Backup 12.5

Acronis Backup 12.5

Acronis Backup 12.5 biedt ’s werelds eenvoudigste en snelste gegevensbescherming. Backup 12.5 is de meest complete oplossing om data te beschermen met de beste en snelste backup. Een Acronis back-up is 26% sneller dan de naaste concurrenten. Of de data van je klant nu on-premise, in een private of public cloud of op mobiele apparaten is opgeslagen.

Lees meer
Acronis Cyber Backup

Acronis Cyber Backup

Keuze uit diverse Acronis Subscription Licenses van Acronis Cloud Storage, in 1 tot 5 TB, Acronis Backup Standard en Advanced voor Office 365. Kies uit licenties op basis van aantal jaren, seats en GB Cloud Storage.

Acronis Cyber Protect Home Office

Acronis Cyber Protect Home Office

Met de unieke cybersecurityoplossing die een integratie van databescherming en cybersecurity in één biedt, beschermt Acronis Cyber Protect Home Office de digitale wereld van je klant tegen cyberdreigingen.

Lees meer

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!