Start als DSD-reseller

 

DSD Europe biedt een uniek platform voor de digitale distributie van software (ESD’s), licentieprogramma's en maandelijkse diensten (cloud services). DSD-partners die gebruik maken van het platform zijn IT/Telecom-Resellers, MSP’s, webwinkels en retailers van klein tot groot.

Innovatief software distributieplatform

Binnen het platform log je in op jouw eigen on-demand software store. Hier kun je gemakkelijk en snel software en cloud services inkopen, activeren en beheren. Waar je ook bent. Op kantoor, bij je klant of onderweg. Of je nu software verzorgt voor één consument of multinational: met het DSD software distributieplatform zijn software en services binnen enkele kliks gekocht én geactiveerd.

Uitgebreid software aanbod

Met ons uitgebreide software aanbod faciliteer jij de volledige IT-infrastructuur van je klanten vanuit jouw on-demand software store. Van securityoplossingen van 15+ merken en een compleet aanbod Microsoft-software, tot cloud services voor online workspaces, backup & recovery, monitoring en accounting. Het DSD-platform is gevuld met een divers aanbod softwarelicenties, cloud services en IT-opleidingen. Een aanbod dat wij continu aanpassen en uitbreiden op basis van de behoeften in de markt.

Waarom kiezen voor DSD Europe?

 

Het softwarelandschap verandert continu, in een hoog tempo. Zo wil een klant bijvoorbeeld niet wachten op de levering van software en zijn er Cloud- en Hybrid-oplossingen gekomen die zich telkens weer aanpassen. De ontwikkelingen blijven komen en gaan. Bovendien is er genoeg concurrentie: grote softwareproducenten pikken een flink graantje mee met hun directe modellen. Maar ook grote telecombedrijven die hun dienstverlening uitbreiden, vormen een directe bedreiging voor de omzet van de reseller.

DSD biedt daarom concrete oplossingen voor resellers van software. Wij beschermen ons distributiekanaal en blijven werken aan ontwikkelingen om steeds nieuwe oplossingen mogelijk te kunnen maken. Via ons unieke DSD Platform leveren we onder één dak de meeste vormen van software.

DSD team

DSD onderscheidt zich niet alleen met het innovatieve DSD-platform, maar ook met het team achter het platform. Met jarenlange ervaring en uitstekende product- én marktkennis streeft het DSD team er elke dag weer naar om partners zo goed mogelijk van dienst te zijn. Een klein team zorgt voor persoonlijke contact, korte lijnen en snel handelen.

Hoe werkt het DSD-platform?

 

Het DSD-platform is een Nederlandse vinding, ontwikkeld in Nederland. Een product waar DSD trots op is. Met het DSD-platform kan een IT-reseller snel en gemakkelijk software aanschaffen en binnen enkele seconden leveren aan de eindgebruiker. Of dit nu één consument of multinational is.

Continu werkt het DSD development team aan het verbeteren van het platform, aan zowel voor- als achterkant. Innovatie is niet voor niets een van onze kernwaarden. Met het eigen development team kan snel worden geschakeld en worden verbeteringen direct doorgevoerd.

Ook aan de verbreding en verdieping van het aanbod op het platform wordt continu gewerkt. Dit maakt het DSD-platform tot het meest complete distributieplatform voor software.

DSD is digitaal geboren. Een organisatie ontstaan in de digitale tijd, met een online visie. Dit maakt dat DSD en zijn distributieplatform gemaakt zijn om snel te kunnen schakelen.

Voordelen DSD-platform

  • Een verlengstuk van jouw dienstverlening
  • Breed assortiment met ESD’s, business oplossingen en cloud services
  • Geen minimale afnamehoeveelheid
  • Directe levering
  • Software op eindklant geregistreerd
  • Communicatie richting eindgebruiker uit naam van reseller
  • Beheer van licenties naar verbruik
  • Automatiseren van software verlengingen

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!