Start als DSD-reseller

Cloud Service - WeFact

WeFact

WeFact maakt online factureren mogelijk. Het online facturatie programma is speciaal ontwikkeld voor jouw klanten: ondernemers, ZZP’ers en MKB-bedrijven. Dankzij WeFact kan iedere ondernemer makkelijk zelf de administratie voeren. 

 

Meer weten over WeFact of direct inkopen?

WeFact Cloud Services

De cloud service van WeFact biedt ondernemers, ZZP’ers en MKB-bedrijven de mogelijkheid om zelf de administratie te voeren. Daarbij biedt de oplossing diverse functionaliteiten, als het opmaken van een eigen huisstijl voor offertes, facturen en geautomatiseerde e-mails, kun je iDeal betalingen toevoegen aan een factuur en sturen gebruikers makkelijk herinneringen zodra de betaaltermijn is verstreken.

Software van 20+ merken

Uitgebreid advies en support van ons team

24/7 software inkopen, activeren en beheren

Automatisch software verlengen met de Renewal Tool

WeFact Standard

WeFact Standard

WeFact Standard is hét online facturatieprogramma van WeFact dat online boekhouden voor iedereen makkelijk maakt. De oplossing van WeFact biedt diverse mogelijkheden, zoals periodiek factureren en een eigen huisstijl opmaak voor offertes, facturen en geautomatiseerde e-mails. Daarnaast kunnen gebruikers iDeal betalingen toevoegen aan een factuur en automatisch herinneringen sturen zodra de betaaltermijn is verstreken.

Lees meer

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!