Start als DSD-reseller

Business License - Panda Security

Panda Security

Panda Security is een gerenommeerde softwareleverancier die is gespecialiseerd in het maken van oplossingen voor IT-beveiliging. De antivirussoftware van Panda Security biedt real time bescherming tegen online bedreigingen, waardoor surfen, online shoppen en gamen voor gebruikers geen risico meer vormen. De slimme technologie van Panda Security is gebaseerd op Big Data en AI en controleert real time alle toepassingen die op het systeem worden uitgevoerd.

 

Meer weten over Panda Security of direct inkopen?

Panda ESD Software

Panda Security werkt met slimme technologie, gebaseerd op Big Data en AI, die malware aanvallen kan detecteren voordat ze worden uitgevoerd. Met Panda Security kan een gebruiker zorgeloos surfen, online winkelen en gamen. Panda Security biedt diverse security oplossingen: van Antivirus Pro tot Global Protection.

Software van meer dan 20 merken

24/7 software inkopen, activeren en beheren

Automatisch software verlengen met de Renewal Tool

Uitgebreid advies en support van ons team

Panda Dome Complete

Panda Dome Complete

Panda Dome Complete biedt een totaalpakket om PC’s, Mac’s en mobiele apparaten veilig en schoon te houden. Naast de welbekende antivirus biedt Panda Dome Complete een firewall, anti-spamfilter, online identiteitsbescherming, ouderlijk toezicht en meer...

Lees meer
Panda Dome Essential

Panda Dome Essential

Panda Dome Essential is een essentiële antivirusbescherming. De firewall beschermt het wifi-netwerk tegen indringers en ongewenste verbindingen. Daarnaast bevat dit pakket realtime antivirusbescherming voor Windows-, Mac- en Android-apparaten.

Lees meer
Panda Dome Advanced

Panda Dome Advanced

Panda Dome Advanced biedt internetbeveiliging met een maximale bescherming voor alle apparaten. Deze oplossing maakt gebruik van een antivirus met real time bescherming tegen alle soorten bedreigingen en online fraude, een firewall en Wi-Fi bescherming.

Lees meer

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!