Start als DSD-reseller

Cloud Service - Microsoft 365 NCE

Microsoft 365 NCE

Een geïntegreerde oplossing voor kleine tot middelgrote bedrijven die de beste productiviteit van Microsoft 365 combineert met geavanceerde beveiligingsmogelijkheden. Zo wordt ieder bedrijf beschermd tegen externe dreigingen en eventuele datalekken.

Met Microsoft NCE zijn alle Microsoft cloud-oplossingen verkrijgbaar in een maandelijks en jaarlijks betaalmodel (1 tot 3 jaar). De oplossingen blijven exact hetzelfde, enkel dien je bij afname de keuze te maken tussen een maandelijks of jaarlijks model. Het is mogelijk om beide modellen te combineren in één Microsoft tenant.

 

Meer weten over Microsoft 365 NCE of direct inkopen?

Microsoft 365 Cloud Services

Geef gebruikers de vrijheid om altijd en overal te kunnen werken met up-to-date Office programma’s en vanaf hun favoriete apparaat: computer, tablet of smartphone. Voor elk bedrijf is er een passende versie van Microsoft 365.

Uitgebreid advies en support van ons team

Uitgebreid aanbod van 20+ softwaremerken

Automatisch 24/7 software verlengen en inkopen

Diverse management tools voor recurring business

Microsoft 365 NCE

Microsoft 365 NCE

Een geïntegreerde oplossing voor kleine tot middelgrote bedrijven. Combineert de beste productiviteit van Microsoft 365 met geavanceerde beveiligingsmogelijkheden. Microsoft NCE biedt alle Microsoft services aan in maandelijks en jaarlijks betaalmodel.

Lees meer
Microsoft Teams Phone with Calling Plan

Microsoft Teams Phone with Calling Plan

Microsoft Teams Phone with Calling Plan is een alles-in-één communicatieoplossing die bellen, chatten, vergaderen en samenwerken samenbrengt in één app, zodat gebruikers overal en op elk apparaat bereikbaar kunnen zijn.

Lees meer
Microsoft 365 Copilot

Microsoft 365 Copilot

Copilot, de "ChatGPT voor Office" is de geavanceerde AI-assistent van Microsoft 365 die gebruikers ondersteunt bij het uitvoeren van diverse taken in alle Microsoft 365 apps, om productiviteit te bevorderen en tijd te besparen.

Lees meer

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!