Start als DSD-reseller

Cloud Service - Microsoft 365 NCE

Microsoft 365 NCE

Een geïntegreerde oplossing voor kleine tot middelgrote bedrijven die de beste productiviteit van Microsoft 365 combineert met geavanceerde beveiligingsmogelijkheden. Zo wordt ieder bedrijf beschermd tegen externe dreigingen en eventuele datalekken.

Met Microsoft NCE zijn alle Microsoft cloud-oplossingen verkrijgbaar in een maandelijks en jaarlijks betaalmodel (1 tot 3 jaar). De oplossingen blijven exact hetzelfde, enkel dien je bij afname de keuze te maken tussen een maandelijks of jaarlijks model. Het is mogelijk om beide modellen te combineren in één Microsoft tenant.

Microsoft 365 NCE

Microsoft 365 NCE

Een geïntegreerde oplossing voor kleine tot middelgrote bedrijven. Combineert de beste productiviteit van Microsoft 365 met geavanceerde beveiligingsmogelijkheden. Microsoft NCE biedt alle Microsoft services aan in maandelijks en jaarlijks betaalmodel.

Lees meer
Microsoft Teams Phone with Calling Plan

Microsoft Teams Phone with Calling Plan

Microsoft Teams Phone with Calling Plan is een alles-in-één communicatieoplossing die bellen, chatten, vergaderen en samenwerken samenbrengt in één app, zodat gebruikers overal en op elk apparaat bereikbaar kunnen zijn.

Lees meer

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!