Start als DSD-reseller

DSD Europe voegt Data Deposit Box toe aan clouddiensten

DSD Europe voegt Data Deposit Box toe aan clouddiensten

Rosmalen, 17 januari 2019 - DSD Europe breidt het cloud services aanbod uit met de data protection cloud service van Data Deposit Box. Een data backup speciaal ontwikkeld voor kleine en middelgrote bedrijven. De clouddienst is per direct beschikbaar in het DSD-platform.

“Een unieke oplossing voor het MKB”, aldus Stan Laurijssen, Cloud & Services specialist bij DSD Europe. “De oplossing, die tevens zeer eenvoudig in setup én gebruik is, biedt data backup met gebruik van Continuous Data Protection en Incremental Forever – pauzeert en hervat backups naadloos en na de eerste backup worden alleen nog wijzigingen opgeslagen, waardoor je tijd en internetverbruik bespaart”, legt Stan uit.

Data Deposit Box Backup komt inclusief een 1 op 1 backup van NAS devices (Synology en QNAP), waardoor een mapping naar een lokale pc voor de online backup overbodig is geworden.

Met een life link kunnen overal ter wereld en met elk device documenten veilig worden gedownload en gedeeld. Alle opgeslagen bestanden worden encrypted met een Military Grade 448 bit Blowfish Encryption. “Samen met de mogelijkheid om je backup en bestanden te beheren via een mobiele app is dit de perfecte data backup oplossing voor de klein zakelijke markt”, aldus Stan.

“Onze samenwerking met DSD is een pijler voor onze Europese expansie”, aldus Tim Jewell, CEO van Data Deposit Box. “Via DSD kunnen wij onze toonaangevende, gepatenteerde technologie en Protection Peace of Mind™ aanbieden aan IT-resellers en MSP’s in heel Europa.”

Data Deposit Box is als maandelijkse dienst af te nemen tegen een scherp tarief per GB-opslag. DSD-partners krijgen een multi tenant cloud console, waarmee zij al hun klanten kunnen beheren. “Uiteraard bieden wij geïnteresseerde MSP’s en resellers een kosteloze trial en kunnen zij zich inschrijven voor onze webinars, waarin wij de oplossing uitgebreid bespreken en een demo geven”, zo sluit Stan af.

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!