Start als DSD-reseller

Cloud Service - Data Deposit Box

Data Deposit Box

Data Deposit Box is een gepatenteerde backup technologie die wereldwijd door meer dan 350.000 gebruikers wordt ingezet. Met Data Deposit Box beschermen gebruikers data en apparaten tegen digitale gevaren en verliezen met de vernieuwende beveiliging.

 

Meer weten over Data Deposit Box of direct inkopen?

Data Deposit Box Cloud Services

Data Deposit Box ontwikkelt data protection cloud services speciaal voor kleine en middelgrote bedrijven. DDB biedt MKB-bedrijven een efficiënte en veilige data backup voor het volledige bedrijf. De data op alle PC’s, Mac’s, servers, databases en mobiele apparaten worden dankzij Data Deposit Box beschermd.

Cloud services van meer dan 20 merken

Sales en technische support door onze specialisten

24/7 services inkopen, activeren én beheren

Schaal aantal gebruikers omhoog en omlaag

Data Deposit Box Backup

Data Deposit Box Backup

Data Deposit Box biedt MKB-bedrijven een efficiënte en zeer veilige data backup voor het gehele bedrijf. Daarnaast is het mogelijk om continue data te beschermen voor mobiele apparaten (iOS en Android). Zo worden contacten en media op iedere mobiele telefoon beschermd met een automatische backup, checkt Data Deposit Box continue op problemen en kunnen er oneindig backups van bestanden worden gemaakt. De Data Deposit Box Backup cloud oplossing is eenvoudig en snel te installeren en gebruiken en biedt een realtime ondersteuning.

Lees meer

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!