Start als DSD-reseller

DSD biedt compleet aanbod cloud services met toevoeging GOOSE VPN

DSD biedt compleet aanbod cloud services met toevoeging GOOSE VPN

Rosmalen, 16 september 2020 – Met de VPN service van GOOSE VPN breidt DSD Europe haar cloud services aanbod verder uit, om zo de DSD-partner een compleet aanbod services te kunnen bieden. Een toevoeging op het juiste moment, nu veel bedrijven het personeel steeds vaker thuis of buiten kantoor laten werken.

GOOSE VPN biedt een Nederlandse VPN service, die middels data-encryptie de veiligheid op internet garandeert en zo bedrijfsdata en klantgegevens altijd en overal beschermt tegen cybercriminaliteit. Op kantoor, thuis, op een externe locatie en onderweg.

Voor het MKB heeft GOOSE een zakelijke oplossing ontwikkeld, waarmee je met één account alle medewerkers binnen een organisatie beschermt. De applicatie is eenvoudig op alle apparaten – pc, laptop, smartphone en tablet - te installeren en door de IT-beheerder centraal te beheren via de gebruiksvriendelijk beheerconsole.

De consument erkent het belang van de versleuteling van netwerkverkeer, waardoor GOOSE VPN in korte tijd is uitgegroeid tot een belangrijke speler in de consumentenmarkt,” aldus Joeri van de Wateringen, CEO van GOOSE VPN. “Om ook het MKB te kunnen bedienen willen we het partnernetwerken van DSD Europe inzetten, om onze zakelijke VPN-service aan te bieden aan midden en kleine bedrijven. Zodat ook zij altijd en overal kunnen werken met een beveiligde internetverbinding én direct voldoen aan de AVG-wetgeving,” vult Joeri van de Wateringen aan.

 

Bedrijfsdata ook buiten kantoor veilig

Bedrijven zijn wettelijk verplicht om alle mogelijke maatregelen te nemen om aan de AGV wet te voldoen. Hieronder valt ook het gebruik van beveiligingssoftware om bedrijfs- en klantgegevens te beschermen. Door het gebruik van GOOSE bied je werknemers een beveiligde internetverbinding buiten kantoor en bescherm je alle bedrijfsdata tegen cybercriminelen.

We zochten lang naar een geschikte ‘lean and mean’ VPN-leverancier voor ons cloud services portfolio. De keuze viel op GOOSE VPN, omdat zij de garantie bieden dat alle data in Nederland wordt verwerkt. Een unieke propositie in tegenstelling tot de meeste leveranciers, die geen garantie kunnen bieden op de locatie waar de data verwerkt wordt”,aldus Stan Laurijssen, Cloud Services Specialist bij DSD Europe. “Zeker in het kader van de AVG- en GDPR-wetgeving is het van toegevoegde waarde dat je met GOOSE VPN de garantie kan bieden dat de data verwerkt wordt in Nederland,” vult Stan Laurijssen aan.

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!