Start als DSD-reseller

GOOSE VPN Zakelijk

GOOSE VPN

GOOSE VPN

GOOSE biedt een Nederlandse VPN cloud service die middels data-encryptie de veiligheid op internet garandeert. GOOSE werkt via een applicatie die een persoonlijke VPN-verbinding tot stand brengt. Op deze manier zijn bedrijfs- en klantgegevens altijd en overal beschermd, buiten kantoor, thuis en onderweg. Met de zakelijke oplossing van GOOSE bescherm je met één account alle medewerkers binnen een organisatie. De applicatie is eenvoudig te installeren op elk apparaat en centraal te beheren via één gebruiksvriendelijk console.

Waarom Goose VPN Zakelijk?

Cybercrime komt steeds meer voor in Nederland. Zowel grote als kleine bedrijven hebben te maken met internetcriminelen die privégegevens proberen te hacken, zoals pincodes, wachtwoorden en bankgegevens. Om datalekken te voorkomen is het van belang om een organisatie te beschermen met een Virtual Private Network (VPN). Met een VPN-verbinding wordt alle online data-uitwisseling, zoals het versturen van e-mails en het achterlaten van gegevens op websites, middels encryptie versleuteld. Zo zijn medewerkers niet alleen op kantoor met een internet security beschermd, maar ook buiten kantoor, thuis en onderweg.

GOOSE VPN Zakelijk biedt een applicatie die eenvoudig geïnstalleerd kan worden op elk apparaat - mobiele telefoon, laptop en tablet. Met de zakelijke oplossing beveilig je met één account alle medewerkers binnen een organisatie. GOOSE VPN is eenvoudig en in één keer voor iedereen te installeren. Plaats alle e-mailadressen in één lijst en nodig alle medewerkers in een keer uit. Binnen 60 seconden is de internetverbinding van iedereen beveiligd.

Veilig gebruik maken van openbaar wifi-netwerk

Het risico op een datalek buiten kantoor is groot. Het versturen van een e-mail via een openbaar wifi-netwerk kan al genoeg zijn om cybercriminelen bij bedrijfs- en klantgegevens te laten komen. Voorkom een datalek door gebruik te maken van de GOOSE Zakelijk app. Deze app brengt een persoonlijke VPN-verbinding tot stand, waardoor medewerkers veilig gebruik kunnen maken van ieder wifi-netwerk over de hele wereld.

GOOSE VPN is een Nederlandse VPN met een 24/7 te bereiken Nederlands support. Dit bespaart moeite en tijd in Engelstalige manuals en klantsupport.

AVG-proof                                                        

In Nederland is een Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht om het recht van privacy te kunnen waarborgen. Bedrijven zijn wettelijk verplicht om alle mogelijke maatregelen te nemen om aan deze wet te voldoen. Hieronder valt ook het gebruik van beschermende software.

Door gebruik te maken van GOOSE wordt bedrijfsdata ook buiten kantoor online versleuteld, om de data te beschermen tegen hackers. Zo helpt GOOSE een organisatie te voldoen aan de AGV-wet.

Bescherm bedrijfs- en klantgegevens met GOOSE Zakelijke VPN

Met gebruik van een GOOSE VPN account, download je eenvoudig de applicatie op een desktop, laptop of mobiele telefoon.

Met de zakelijke VPN-oplossing beveilig je met één GOOSE account alle medewerkers binnen een organisatie. GOOSE VPN is eenvoudig en in één keer voor iedereen te installeren.

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!