Start als DSD-reseller

Microsoft 365 NCE

Microsoft 365 NCE

Microsoft 365 NCE

Met Microsoft 365 kunnen je klanten overal werken, altijd en op elk apparaat: desktop, tablet en smartphone. Met een Microsoft 365-abonnement maken je klanten altijd gebruik van een up-to-date versie van de verschillende Microsoft Office-apps, zoals Outlook, OneDrive, Word, Excel, PowerPoint, OneNote, SharePoint en Microsoft Teams. Met alle data in de cloud kunnen je klanten altijd en overal productief en eenvoudig samenwerken met collega’s en klanten, binnen en buiten het bedrijf.

Microsoft New Commerce Experience

Met de komst van Microsoft New Commerce Experience (NCE) is de manier waarop contracten gekocht en beheerd worden via het Cloud Solution Provider (CSP)-programma veranderd. Met Microsoft NCE wordt de complexiteit verminderd, is er meer keuze, zijn de contractopties flexibeler en worden kosten bespaard op lange termijnlicenties. Aanvullende functies maken CSP een vergelijkbaar alternatief voor de welbekende Enterprise Agreement (EA).

Met Microsoft NCE zijn alle Microsoft cloud-oplossingen verkrijgbaar in een maandelijks en jaarlijks betaalmodel (1 tot 3 jaar). De oplossingen blijven exact hetzelfde, enkel dien je bij afname de keuze te maken tussen een maandelijks of jaarlijks model. Het is mogelijk om beide modellen te combineren in één Microsoft tenant.

Wat verandert er voor jou en je klanten?

Met Microsoft NCE veranderen de prijzen van de cloud-oplossingen. De maandelijkse oplossingen worden geprijsd op basis van de verkoopadviesprijs en ook de korting wordt op die prijs gebaseerd. Deze prijzen liggen 20% hoger dan de jaarlicenties.

Lees meer over Microsoft NCE

Microsoft 365 aanbod

In het DSD-platform vind je een uitgebreid aanbod aan Microsoft 365 cloud services, met o.a.:

  • Microsoft 365 Business Basic
  • Microsoft 365 Business Standard
  • Microsoft 365 Business Premium
  • Microsoft 365-apps
  • Office 365 Enterprise E1, E3 & E5
  • Visio plan 1 & 2
  • Project plan 1, 3 & 5

Alle cloud services die Microsoft aanbiedt via het CSP model kunnen wij aanbieden. Download de PDF voor een compleet overzicht van alle Microsoft 365 cloud services en functies per service.

Altijd en overal (samen)werken

Met Microsoft 365 kunnen gebruikers in realtime met iedereen bestanden maken, bewerken en delen vanaf een pc/Mac of iOS, Android- of Windows-apparaat. Microsoft 365 biedt diverse communicatietools, van e-mail en chatten tot sociale netwerken en videovergaderingen, om gebruikers beter met klanten en collega’s te laten communiceren. Met Microsoft 365 werken je klanten altijd en overal gemakkelijk samen, door Apps en hulpmiddelen die speciaal zijn ontwikkeld voor ondernemingen, zonder de veiligheid in gevaar te brengen.

Samenwerken met Microsoft Teams

Omdat alle bestanden van gebruikers zijn opgeslagen in de cloud kunnen zij deze altijd en overal delen met het team: klanten en collega’s, binnen of buiten het bedrijf. Dankzij HD-videoconferenties, gedeelde agenda’s en teamchats kunnen teams overal online vergaderen en samenwerken.

Beveiliging

Beveiliging, compliance en privacy zijn ingebouwd in Microsoft 365 om de beveiliging van de organisatie, de bedrijfsgegevens en het personeel te garanderen. Daarnaast voldoet Microsoft 365 aan belangrijke wereldwijde normen, zoals HIPAA, FISMA en ISO 27001, en levert toonaangevende Best Practices bij datacenterontwerp en preventie van gegevensverlies.

Intelligentie

Je hoeft geen expert te zijn in de analyse van Big Data om elke dag beslissingen te kunnen nemen op basis van informatie. Met Microsoft 365 bied je klanten en hun werknemers gebruiksvriendelijke Business Intelligence. Zij kunnen gemakkelijk zelf aangepaste rapporten maken, belangrijke prestatiestatistieken bijhouden en gegevens in beeld brengen.

Mobiliteit

Met Microsoft 365 hebben je klanten de vrijheid om waar en wanneer dan ook te werken vanaf hun favoriete apparaten. Microsoft 365 verhoogt de productiviteit en vereenvoudigt de samenwerking in teams. Bovendien kunnen gebruikers een betere balans vinden tussen hun werk en privéleven, omdat zij de mogelijkheid hebben om altijd, overal en op elk apparaat te kunnen werken.

Microsoft 365 Business
(max. 300 gebruikers)

Microsoft 365 Business Basic

Geschikt voor bedrijven die gebruik willen maken van alle standaard Office-toepassingen, zoals Outlook, Word, Excel, PowerPoint en OneNote. Daarnaast kunnen zij met Microsoft 365 Business hun data opslaan en delen in de cloud met OneDrive. Microsoft 365 Business is geschikt voor pc, Mac en mobiel. Let op: Exclusief zakelijke e-mail.

Microsoft 365 Business Standard

Microsoft 365 Business Standard bevat naast alle standaard Office-toepassingen, zoals Outlook, Word, Excel, PowerPoint en Access, ook de volgende zakelijke oplossingen: Exchange, OneDrive, SharePoint en Microsoft Teams. Microsoft 365 Business Standard is geschikt voor pc, Mac en mobiel.

Microsoft 365 Business Premium

Microsoft 365 Business Premium bevat naast alle standaard Office-toepassingen, zoals Outlook, Word, Excel, PowerPoint en Access, ook de volgende zakelijke oplossingen: Exchange, OneDrive, SharePoint en Microsoft Teams. Microsoft 365 Business Premium is geschikt voor pc, Mac en mobiel. Deze oplossing bevat tevens geavanceerde beveiligingsfucnties.

Microsoft 365-Apps
(onbeperkt aantal gebruikers)

Microsoft 365-Apps

Geschikt voor bedrijven die gebruik willen maken van alle standaard Office-toepassingen, zoals Outlook, Word, Excel, Powerpoint, Access en Publisher. Daarnaast kunnen zij met Microsoft 365 Business hun data opslaan en delen in de cloud met OneDrive. Let op: Exclusief zakelijke e-mail.

Office 365 Enterprise

Office 365 Enterprise E1

Geschikt voor bedrijven die gebruik willen maken van de zakelijke tools binnen Office 365: e-mail via Exchange, bestanden opslaan en delen via OneDrive, SharePoint, Microsoft Teams, Yammer en Stream.

Office 365 Enterprise E3

Office 365 Enterprise E3 bevat alle functies van zowel Office 365 ProPlus als Office 365 Enterprise E1, aangevuld met hulpprogramma’s voor beveiliging en compliance, zoals o.a. juridische bewaring en preventie van gegevensverlies.

Office 365 Enterprise E5

Office 365 Enterprise E5 bevat alle functies van zowel Office 365 ProPlus als Office 365 Enterprise E3, aangevuld met de service: Power BI Pro, voor geavanceerde beveiligings-, analyse- en spraakfuncties.

Microsoft 365 services vergelijken

 

Bekijk hieronder welke Microsoft 365 cloud service het beste past bij de wensen van je klanten. Of download de PDF voor een compleet overzicht van alle Microsoft 365 cloud services en functies per service. 

 

  Microsoft 365 Business Basic Microsoft 365 Business Standard Microsoft 365 Business Premium Office 365 Enterprise E1 Microsoft 365-apps Office 365 Enterprise E3 Office Enterprise E5
Maximum aantal gebruikers 300 300 300 Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt

Office-toepassingen
Word, Excel, PowerPoint en Outlook

Niet inbegrepen Word
Excel
PowerPoint
Outlook
Access
Publisher
Word
Excel
PowerPoint
Outlook
Access
Publisher
Niet inbegrepen Word
Excel
PowerPoint
Outlook
Access
Publisher
Word
Excel
PowerPoint
Outlook
Access
Publisher
Word
Excel
PowerPoint
Outlook
Access
Publisher
Inbegrepen services OneDrive,
Exchange,
SharePoint
Microsoft Teams
OneDrive,
Exchange,
SharePoint
Microsoft Teams
OneDrive,
Exchange,
SharePoint
Microsoft Teams
OneDrive,
Exchange,
SharePoint
Microsoft Teams
Yammer
Stream
OneDrive OneDrive
Exchange
SharePoint
Microsoft Teams
Yammer
Stream
OneDrive
Exchange
SharePoint
Microsoft Teams
Yammer
Stream
Zakelijke e-mail, agenda en contactpersonen met een postvak van 50-100 GB per gebruiker
(50 GB postvak)
 
(50 GB postvak)

(50 GB postvak)
 
(100 GB postvak)

(100 GB postvak)
Webversies van Offie: Word, Excel en PowerPoint
(+ Outlook)

(+ Outlook)

(+ Outlook)

(+ Outlook)

(+ Outlook)
Volledig geïnstalleerde Office-apps op 5 telefoons, 5 tablets en 5 pc's of Macs per gebruiker Alleen 5 telefoons
en 5 tablets
 
Bestanden opslaan en delen met 1 TB opslag in OneDrive
(onbeperkte opslagruimte)

(onbeperkte opslagruimte)
Hub voor samen-werken met Microsoft Teams    
Online (video)vergaderen in HD, voor max.250 personen. Incl. Skype voor Bedrijven-app    
Intranet en teamsites voor het hele bedrijf met SharePoint    
Onderhoud klantrelaties met Outlook Customer Manager            
Manage je bedrijf beter met Microsoft Bookings            
Taken en teamwerk beheren met Microsoft Planner    
Professionele hulpprogramma’s voor storytelling om interactieve rapporten, presentaties en meer te maken
Aangepast zoeken en ontdekken in Office 365 met Office Graph    
Zakelijke videoportal voor het uploaden en delen van video’s binnen het bedrijf        
Bedrijfsbeheer van apps met groepsbeleid, telemetrie en activering van gedeelde computers        
Selfservice Business Intelligence voor het ontdekken, analyseren en visualiseren van gegevens in Excel        
Compliance en gegevensbeveiliging, waaronder juridische bewaring, Rights Management en preventie van gegevensverlies voor e-mail en bestanden          
Hulpprogramma’s in het eDiscovery Center ter ondersteuning van compliance          
Risico's beoordelen en inzicht verkrijgen in potentiële bedreigingen met Office 365 Cloud App Security            
Geavanceerde persoonlijke en organisatieanalyse met MyAnalytics en Power BI Pro            

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!