Start als DSD-reseller

Microsoft Teams Phone with Calling Plan

Microsoft 365 NCE

Microsoft Teams Phone with Calling Plan

Microsoft Teams Phone with Calling Plan biedt een combinatie van Microsoft Teams en een telecomdienst van Microsoft. Hierdoor is dus geen eigen telecomprovider nodig en vindt alle communicatie plaats via één app.

All-in-one communicatie-oplossing via Microsoft Teams

Cloud-based Microsoft telefonie-oplossing voor het MKB

Eenvoudig te beheren binnen een vertrouwde Microsoft-console

Functies van een volledige telefooncentrale

Microsoft 365 NCE

Microsoft Teams Phone with Calling Plan is een krachtige en flexibele telefonie-oplossing, waarmee de Microsoft Teams omgeving wordt uitbreidt door middel van een vast telefoonsysteem, gericht op het MKB. De oplossing brengt bellen, chatten, vergaderen en samenwerken samen in één app, zodat gebruikers overal en vanaf elk apparaat bereikbaar zijn. Zo is schakelen tussen verschillende tools niet meer nodig.

Cloud telefonie via Microsoft

Microsoft Teams Phone with Calling Plan biedt cloudtelefonie door verbinding te maken tussen de cloudcomponent en landlijnen. Hiermee zorgt Teams Phone ervoor dat hybride werken binnen de organisatie geen obstakel meer hoeft te zijn. Werknemers krijgen een zakelijk telefoonnummer met de functionaliteit van een telefoontoestel op kantoor, maar de mobiliteit van een app. Ze kunnen vanaf verschillende locaties bellen via hun smartphone maar ook via een laptop met headset. Zo beschikt de oplossing over alle functies die een telefonie-oplossing dient te hebben, maar opereert in de cloud.

Naast het telefoniesysteem biedt de oplossing een binnenlands belplan. Dit belplan biedt voor elke werknemer 1200 belminuten per maand. Wanneer een werknemer de toegewezen belminuten niet opmaakt, worden deze verdeeld over de andere werknemers binnen de organisatie. Als aan dit aantal belminuten niet genoeg is, kunnen extra communication credits worden bijgekocht.

Voormalige Microsoft 365 Business Voice

Microsoft Teams Phone with Calling Plan is een upgrade van het voormalige Microsoft 365 Business Voice en is nu volledig gericht op het MKB. Deze vernieuwde oplossing voegt MKB enterprise-capaciteiten (voor bedrijven tot 300 werknemers) toe aan de functionaliteiten van Business Voice. Met Microsoft Teams Phone with Calling Plan kan telefonie direct worden afgenomen bij Microsoft, in plaats van bij een externe provider. Zo kunnen Microsoft Teams functionaliteiten ook gebruikt worden op bestaande of oudere telefoonsystemen. 

Wat zijn de voordelen van Microsoft Teams Phone with Calling Plan?

All-in-one communicatie via Microsoft Teams
Microsoft Teams Phone with Calling Plan is een alles-in-één communicatieoplossing die bellen, chatten, vergaderen en samenwerken samenbrengt in één app, zodat gebruikers overal en op elk apparaat bereikbaar kunnen zijn. De oplossing vereenvoudigt zo de externe én interne communicatie binnen de organisatie.  

Speciaal gericht op het MKB
Met Microsoft Teams Phone with Calling Plan kunnen organisaties in het MKB van Microsoft Teams een krachtig en compleet telefoonsysteem maken. Met gebruik van Teams Phone dient er enkel één applicatie in gebruik te zijn door de werknemers, waardoor zij efficiënter kunnen werken. Ook hoeft hierdoor enkel geïnvesteerd te worden in één oplossing. In combinatie met de flexibele betaalopties, is gebruik van deze oplossing daarom kostenefficiënt voor kleinere bedrijven.  

Beheer binnen de vertrouwde Microsoft beheerconsole
Niet alleen de communicatie verloopt binnen de vertrouwde en beveiligde cloud-omgeving van Microsoft, ook het beheer van Microsoft Teams Phone with Calling Plan vindt hier plaats. Alle beheeropties zijn te bedienen in dezelfde beheerconsole die wordt gebruikt voor alle andere Microsoft 365 services die door een organisatie in gebruik zijn. Hierdoor hoeft er ook door de beheerder niet tussen verschillende tools geschakeld te worden.

Functies van een volledige telefooncentrale
Met Microsoft Teams Phone worden de bestaande PBX-systeem vervangen door een reeks functies die rechtstreeks vanuit Microsoft 365 worden geleverd.

  • Binnen de app kunnen oproepwachtrijen en oproepmenu’s worden ingesteld. Wanneer een werknemer gebeld wordt, wordt deze oproep automatisch in de wacht gezet door middel van een ingesproken begroeting en daaropvolgende wachtmuziek. Tegelijkertijd krijgt de werknemer de mogelijkheid om te zoeken naar de volgende beschikbare oproepagent om de oproep af te handelen.
  • Ook wordt Cloud Voicemail automatisch ingesteld en ingericht voor alle gebruikers. Door de naadloze integratie met Office 365 zijn alle contacten direct beschikbaar binnen de 'telefooncentrale' van Microsoft Teams Phone. Verder kan voor elke werknemer een eigen nummer worden ingesteld, zodat zij rechtstreeks gebeld kunnen worden.

Microsoft Teams Phone with Calling Plan kan worden toegevoegd aan de volgende contracten:

  • Microsoft Teams Essentials
  • Microsoft 365 Business Basic, Business Standard, Business Premium, F1, F3, E3, A3
  • Office 365 F1, F3, E1, E3, A1, A3

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!