Start als DSD-reseller

Windows 365 Cloud PC

Microsoft Windows

Windows in de Cloud

Windows 365 is een virtual desktop infrastructure (VDI)-oplossing die draait in de cloud. De oplossing biedt een volledige ervaring van Windows 10 en Windows 11, ongeacht locatie of apparaat.

Volledige Windows 10 & 11 omgeving in de cloud

Altijd en overal toegang tot je virtuele werkplek

Beheer en beveiliging met Microsoft Endpoint Manager

Schaalbare prestaties en mogelijkheid tot up- en downgraden

Microsoft Windows

Windows 365 Cloud PC is een cloudoplossing ontworpen voor het hybride bedrijfsleven. De Cloud PC maakt werken op afstand of op een flexplek eenvoudig, doordat je overal toegang hebt tot jouw cloud werkplek en data. Het enige wat je nodig hebt is een apparaat met internetverbinding.

Windows 365 is een virtual desktop infrastructure (VDI)-oplossing die draait in de cloud. De oplossing biedt een volledige ervaring van Windows 10 en Windows 11, ongeacht locatie of apparaat. Jouw klanten streamen hiermee alle gepersonaliseerde applicaties, tools, data en instellingen vanuit de cloud naar hun persoonlijke apparaten. De oplossing is toepasbaar op Windows-, Mac-, iPad-, Linux- en Android-apparaten.

De cloudoplossing is gebouwd op Azure Virtual Desktop. Dankzij de desktopvirtualisatie van AVD staat alle data veilig centraal opgeslagen en hebben apparaten geen extra geheugen nodig om er een werkplek op te draaien. Windows 365 is toegankelijk via de webbrowser of de Remote Desktop-app van Microsoft. Zo hebben je klanten altijd en overal toegang tot de virtuele werkplek, ongeacht welk apparaat zij gebruiken, zolang er maar een internetverbinding is.

Doordat alle data in de cloud wordt opgeslagen en niet op een lokaal apparaat, is de data veiliger en makkelijker te controleren. Gestolen of verloren apparaten vormen hierdoor geen veiligheidsrisico’s voor bedrijven.

De Windows 365 omgeving is compleet geïntegreerd met Microsoft Endpoint Manager. Dit maakt het voor de IT-beheerder makkelijker om deze virtuele werkplekken te beheren en beveiligen.

Bij elke Windows 365 licentie kunnen de benodigde prestaties toegekend worden per gebruiker, waarmee de kracht van de Cloud PC wordt bepaald. Zo kunnen de kosten laag blijven, terwijl je wel de flexibiliteit hebt om te up- en downgraden.

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!