Start als DSD-reseller

WeFact Standard

WeFact

WeFact Standard

WeFact Standard is hét online facturatieprogramma van WeFact dat online boekhouden voor iedereen makkelijk maakt.

Administratie voeren via desktop en mobiele apparaten

Werkt samen met diverse boekhoudpakketten

Periodiek factureren en meer

Factureren en offreren in eigen huisstijl

WeFact Standard

WeFact

WeFact maakt online factureren mogelijk. Het online facturatie programma is speciaal ontwikkeld voor jouw klanten: ondernemers, ZZP’ers en MKB-bedrijven. WeFact is gemakkelijk in gebruik en van alle gemakken voorzien die een ondernemer nodig heeft. Met WeFact maken jouw klanten eenvoudig offertes en zetten zij deze met één klik op de knop om naar een factuur. Ook maandelijkse diensten worden automatische periodiek gefactureerd.

Dagelijks maken vele ZZP’ers, kleine ondernemers en MKB-bedrijven al gebruik van WeFact. Laat ook jouw klanten efficiënter ondernemen met de online facturatie software van WeFact. Bied hen WeFact als maandelijkse softwaredienst.

WeFact koppeling met DSD-platform

Naast dat je WeFact kunt aanbieden aan je klanten, biedt het ook grote voordelen voor eigen gebruik.

Alle bij DSD ingekochte software kun je nu automatisch laten factureren door WeFact. Met de WeFact koppeling worden je orderdetails vanuit het DSD-platform naar WeFact verstuurd en automatisch gefactureerd aan jouw eindklant.

Onze softwarelicenties worden per order door gefactureerd aan jouw eindklant. Daarnaast biedt WeFact de mogelijkheid om ook onze maandelijkse cloud services op abonnementsbasis te factureren. Deze oplossing is perfect om de overstap van reseller naar MSP te maken. Met WeFact worden automatisch afgenomen softwarelicenties periodiek gefactureerd aan jouw eindklant.

DSD maakt, door de koppeling met WeFact, het werk voor IT-resellers, dienstverleners en MSP’s eenvoudiger. Ervaar het zelf!

Alle WeFact functionaliteiten

Facturen en abonnementen

Bespaar tijd en voorkom fouten. Maak je facturen in WeFact. Factuurnummers, BTW optellingen, BTW verleggen, etc. WeFact regelt het.

Een abonnement periodiek factureren? Ook dat is mogelijk binnen WeFact. Kies zelf de te factureren periode en eventuele einddatum van het abonnement. Heeft een klant meerdere abonnementen die op dezelfde dag gefactureerd worden, dan worden deze samengevoegd op één factuur.

Offertes maken

Maak eenvoudig offertes en verstuur ze direct naar de klant. Klanten kunnen de offerte online goedkeuren én ondertekenen. Met één klik op de knop zet je de offerte om naar een factuur.

Producten

Voeg je producten toe in WeFact, zodat je deze makkelijk en snel kunt toevoegen aan een offerte of factuur. Omschrijving en prijs zijn per factuur/offerte aan te passen.

Relaties

Beheer gemakkelijk je debiteuren en crediteuren in WeFact. Alle bedrijfsgegevens, facturen, offertes en abonnementen vind je in een overzichtelijk dashboard.
WeFact importeert naar wens je huidig klantenbestand!

Beheer openstaande facturen

WeFact geeft een melding wanneer een betalingstermijn is verstreken. Stuur met één klik op de knop een herinnering of aanmaning per e-mail.

Statistieken

Een actueel overzicht laat de inkopen en uitgaven zien. Filter op omzet per product, productgroep en debiteur.

Facturen in eigen huisstijl

Met de huisstijl editor maak je facturen op in eigen huisstijl. Gebruik je eigen briefpapier, logo, lettertypes en kleuren. Het is tevens mogelijk om per taal een opmaak te maken.

Bied verschillende betaalmethodes

Krijg sneller betaald door betaalmethodes als iDEAL aan te bieden. Verstuur een betaallink met de factuur mee, zodat je klanten direct, eenvoudig kunnen betalen. Uiteraard kunnen klanten ook altijd kiezen om te betalen per bankoverschrijving of automatisch incasso.

Inkoopfacturen en bonnetjes verwerken

Sleep je inkoopfacturen en bonnetjes naar je WeFact omgeving of mail ze naar je WeFact inkoop e-mailadres. PDF en UBL bestanden worden automatisch herkent en direct klaargezet. Zo hoef je enkel nog de boekingen te controleren.

Administratie altijd binnen handbereik

Met de mobiele App van WeFact kun je altijd en overal digitaal factureren op je smartphone (Iphone & Android).

Exporteren

WeFact werkt nauw samen met diverse boekhoudpakketten, middels een automatische koppeling. Zo kun je automatisch jouw data exporteren naar je accountant.

Exporteren naar PDF en Excel is daarnaast ook mogelijk.

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!