Start als DSD-reseller

usecure Security Awareness Platform

usecure

usecure

Het usecure platform biedt een uitgebreide toolbox aan security awareness-oplossingen die jouw klant helpen om de security-kennis van hun werknemers te berekenen, verbeteren en monitoren.

4 security awareness-producten in 1 oplossing

Geautomatiseerde trainingen, phishing-simulaties, dark web-monitoring en meer.

Gepersonaliseerde trainingen die leren stimuleren zonder productiviteit te belemmeren.

Realtime inzicht in het dreigingsniveau van gebruikers

usecure

usecure helpt MSP’s om het menselijke cyberrisico van hun klanten geautomatiseerd te berekenen, verminderen en te monitoren met één allesomvattende oplossing. Deze individuele risico’s worden aangepakt door de huidige security-kennis van een gebruiker te analyseren en op basis daarvan gepersonaliseerde, doorlopende leerprogramma’s te maken. Met usecure bied jij jouw klant geautomatiseerde trainingen, maar ook phishing-simulaties, monitoring van dark web-inbreuken en vereenvoudigd beleidsbeheer - allemaal vanuit één platform.

4-in-1-oplossing

usercure is een toolbox met 4 verschillende security awareness-producten, die samen zorgen voor een geautomatiseerde Human Risk Management (HRM) service.

uLearn

Security Awareness Training: Bewustwording van cybersecurity & security-kennis verbeteren met gepersonaliseerde training per gebruiker.

Met uLearn verklein je het menselijke cyberrisico van een organisatie door middel van bewustwordingstrainingen voor werknemers. Met een quick-fire quiz wordt per gebruiker vastgesteld wat er ontbreekt aan security-kennis. Op basis van deze uitkomst worden automatisch, gepersonaliseerde trainingsprogramma’s gecreëerd, die de risicogebieden aanpakken met bijvoorbeeld trainingsvideo’s en interactieve cursussen. Met Security Awareness Training verminder je op een tijdbesparende en kosteneffectieve manier de kans op bedreigingen van binnenuit, datalekken en ransomware-aanvallen.

uPhish

Phishing-simulaties: Bepaal het cyberrisico van de gebruiker door geavanceerde phishing-aanvallen.

Naast het uLearn trainingsprogramma stuurt uPhish geautomatiseerd, periodieke phishing-assessments om het gebruikersrisico bij phishing-aanvallen te bepalen. Een combinatie die de effectiviteit van de gepersonaliseerde trainingen waarborgt! Krijg realtime inzicht hoe gebruikers reageren op de phishing-simulaties en gebruik op maat gemaakte rapportages om de prestaties, gedrag en veervoorkomende trends te analyseren.

Gebruik realistische pre-made templates voor jouw Phishing-simulaties of maak je eigen phishing templates.

uBreach

Bewaking van inbreuken op het dark web: Identificeer en beveilig blootgestelde e-mailaccounts van werknemers.

Wanneer e-mail-inloggegevens van gebruikers worden vrijgegeven als gevolg van datalekken, kunnen gebruikers met kwetsbare accounts het doelwit worden van social engineering en BEC-aanvallen (Business Email Compromis). uBreach identificeert direct welke accounts zich bevinden in datadumps en hackforums, evenals welke service de gebruikersgegevens heeft gelekt en om welke gevoelige gegevens het gaat: gebruikersnamen, wachtwoorden, telefoonnummers, etc. uBreach elimineert in een vroeg stadium gebruikersgerichte bedreigingen door middel van voortdurende dark web-monitoring die blootgestelde inloggegevens detecteert.

uPolicy

Beleidsbeheer: Vereenvoudig beleidsbeheer en krijg gebruikersbevestiging.

uPolicy automatiseert het proces van beleidscommunicatie en gebruikersbevestiging door beleidswijzigingen rechtstreeks naar de inbox van gebruikers te sturen en te volgen wie documenten geopend en/of ondertekend hebben. Dit geautomatiseerde proces bespaart veel tijd en geeft meer controle.

Risk Score

Begrijp het menselijke cyberrisico van de organisatie.

Met Risk Score zie je in één overzicht hoe gebruikers, individueel en gezamenlijk, scoren op het gebied van cybersecurity, maar ook hoe hun cybersecurity-kennis is ontwikkeld over tijd. Deze score wordt bepaald uit inzicht van voltooide trainingsprogramma’s en geanalyseerde prestaties en gedrag. Door verschillende gedragsstatistieken samen te voegen in een rapport vormt Risk Score één cijfer voor de algehele menselijke risicoscore van de organisatie.

Waarom usecure voor MSP’s?

Het usecure platform biedt een uitgebreide toolbox aan Security Awareness-oplossingen die Managed Service Providers eenvoudig als één oplossing kunnen aanbieden aan hun klanten. Alle producten (uLearn, uPhish , uBreach, uPolicy en Risk Score) zijn samengevoegd in één oplossing en kunnen door de klant volledig en onbeperkt worden gebruikt. Zo kunnen er ongelimiteerd trainingen en simulatie-campagnes aangemaakt worden, voor een ongelimiteerd aantal gebruikers.

usecure factureert maandelijks het aantal actieve gebruikers op het platform. Er is geen sprake is van een minimaal aantal gebruikers en de oplossing is niet gebonden aan een minimale contractperiode.

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!