Start als DSD-reseller

Trend Micro Worry-Free Services Suites

Trend Micro

Trend Micro Worry-Free Services Suites

Trend Micro Worry-Free Services Suites bevat verschillende geautomatiseerde threat defense-technieken die zich continu blijven ontwikkelen, aanpassen en automatisch updates geven over de veiligheid van de organisatie van je klant.

Diverse cybersecurity oplossingen die tegemoet komen aan de behoeften van jouw klant

Bescherming tegen dreigen van binnen en buiten de organisatie

Endpoint Security, Email Security, EDR en XDR

Speciaal voor MSP’s: Co-Managed XDR door Trend Micro en de MSP

Trend Micro

Met de snelle ontwikkelingen in de sector zijn ook cybercriminelen tegenwoordig steeds beter in staat om traditionele verdediging tegen cybercriminaliteit te omzeilen. Endpoint Detection & Response (EDR) is met deze ontwikkeling een belangrijk hulpmiddel gebleken tegen het opsporen en uitschakelen van geavanceerde dreigingen. Hoewel EDR zeker een cruciaal onderdeel is, focust deze security-oplossing zich enkel op de endpoints. Trend Micro Worry-Free Services Suites biedt diverse cybersecurity-oplossingen die zijn afgestemd op de behoeften van organisaties. De Worry-Free XDR-niveaus (Extended Detection & Response) maken gebruik van een combinatie geavanceerde beschermingstechnieken. Deze worden ingezet tegen dreigingen en dichten de gaten in alle beveiligingslagen - binnen én buiten de endpoints.

Trend Micro Worry-Free Services Suites biedt diverse cybersecurity-oplossingen die zijn afgestemd op de behoeften van organisaties. De Worry-Free XDR-niveaus (Extended Detection & Response) maken gebruik van een combinatie geavanceerde beschermingstechnieken. Deze worden ingezet tegen dreigingen en dichten de gaten in alle beveiligingslagen - binnen én buiten de endpoints.

Trend Micro Worry-Free Suites bevat verschillende geautomatiseerde threat defense-technieken die zich continu blijven ontwikkelen, aanpassen en automatisch updates geven over de veiligheid van de organisatie van je klant.

Gebruiksvriendelijk
 • Cloud-based bescherming met automatische updates
 • Eenvoudige implementatie met set-it-and-forget-it features: na installatie heb je er geen omkijken meer naar
All-in-one
 • Beschermt tegen ransomware en geavanceerde aanvallen
 • Herkent verborgen dreigingen met AI-gestuurde, automatische datacorrelatie voor XDR/MDR (Managed Detection & Response)
 • Biedt bescherming buiten de endpoints voor e-mail en cloudtoepassingen
Deskundig beheerd
 • Trend Micro Co-Managed XDR-teams bewaken en analyseren 24/7 activiteitsgegevens van ingezette Trend Micro XDR-beschermingsoplossingen.
 • Maximaliseer de effectiviteit van de beveiliging met behulp van Trend Micro experts op het gebied van managed detectie- en responsdiensten (MDR).

Trend Micro Worry-Free Services Suites biedt verschillende cybersecurity-oplossingen: Trend Micro Worry-Free Services, Worry-Free Services Advanced, Worry-Free XDR en Worry-Free met Co-Managed XDR:

Trend Micro Worry-Free Services (Endpoint Security):

De meeste MKB's beschikken niet over een speciaal beveiligingsteam en/of -resources, wat kan leiden tot overbelaste IT-teams. Trend Micro Worry-Free Services beschermt belangrijke data van organisaties en houdt schadelijke software tegen door middel van een lichtgewicht, alles-in-één agent, waardoor de workload van IT-teams wordt verlicht.

Worry-Free Services biedt verdediging tegen en herstel van de meest geavanceerde cyberdreigingen. De intuïtieve cloud-based console biedt diepgaande inzichten en controle over de bescherming van een gehele organisatie. Worry-Free Services combineert verschillende geavanceerde beschermingstechnieken tegen cyberdreigingen, om gaten in de beveiliging bij elke gebruikersactiviteit en elke endpoint te dichten. De oplossing leert continu, past zich aan en deelt automatisch informatie over dreigingen in de bedrijfsomgeving.

Simpel, compleet en betrouwbaar

Worry-Free Services is eenvoudig te installeren en gebruiksvriendelijk; gebruikers ontvangen detectie-, reactie en onderzoeksmogelijkheden binnen één agent. Door het elimineren van meerdere leveranciers wordt het beschermen van werknemers, devices en mobiele apparaten tegen cyberdreigingen voor iedere organisatie mogelijk. 

Gebruiksvriendelijk

Dankzij het up-to-the-second threat intelligence network, beschermt Trend Micro alle endpoints en weert de oplossing automatisch (potentiële) dreigingen. Worry-Free Services vertraagt apparaten niet, zodat gebruikers zich kunnen focussen op belangrijke dingen!

High-fidelity Machine Learning

High-fidelity Machine Learning analyseert op unieke wijze bestanden niet alleen vóór uitvoering, maar ook tijdens runtime voor betrouwbaardere bescherming.

Worry-Free Services Advanced (Endpoint Security + Email Security):

Worry-Free Services Advanced maakt gebruik van een combinatie van beschermingstechnieken die brede bescherming tegen geavanceerde bedreigingen biedt:

 • Betrouwbare machine learning die niet alleen vóór uitvoering bestanden analyseert, maar ook tijdens runtime.
 • Detectie van geavanceerde malware, waaronder fileless, cryptomining, ransomware en meer.
 • Noise cancellation technieken controleren elke laag om false positives te verminderen.
 • Gedragsanalyse tegen injectie, ransomware, geheugen en browseraanvallen.
Volledige bescherming van e-mail en samenwerkingstools

Met Worry-Free Services Advanced profiteer je van geavanceerde dreigings- en gegevensbescherming voor Microsoft® Office 365® e-mail, Microsoft® Teams®, OneDrive, Sharepoint, Gmail® en samenwerkingstools, zoals Google Drive, Dropbox en Box:

 • E-mail- en Office 365-beveiliging tegen ransomware, zakelijke e-mailcompromissen (BEC), imitatie van CEO's en andere kwaadaardige aanvallen.
 • Maakt gebruik van patroonloze technologieën zoals machine learning voorafgaand aan de uitvoering, detectie van documentexploit en gedragsanalyse om onbekende malware op te sporen.
 • Blokkeert meer dan 750.000 risicovolle bedreigingen per maand die niet worden gedetecteerd door Office 365.
Cross-layer detectie en respons

De Trend Micro™ Worry-Free™ XDR-bundel biedt detectie- en responsmogelijkheden voor e-mail en endpoints om gerichte aanvallen effectiever te ontdekken en erop te reageren. Deze oplossing is speciaal ontworpen voor MKB's met beperkte middelen, vaardigheden en/of tijd voor het onderzoeken naar dreigingen. Met de XDR-bundel kunnen IT-beheerders problemen snel oplossen door middel van de geautomatiseerde sweeping en Root Cause Analysis. 

Bescherming van gevoelige gegevens

De geïntegreerde mogelijkheden voor DLP, encryptiebeheer en apparaatbeheer dekken het breedste scala aan apparaten, toepassingen en bestandstypen om te zorgen voor maximale zichtbaarheid, beheer en controle.

Stop schadelijke software met applicatiebeheer

Met de applicatiebewaking voorkomt je klant dat malware en infecties de organisatie binnendringen door ongeautoriseerde of onbekende applicaties te blokkeren. 

Worry-Free XDR (Endpoint Security + Email Security + EDR (Add-on)):

Traditionele EDR heeft zicht op endpoints en gedeeltelijk zicht op servers, maar geen zicht op bedreigingen die via e-mail binnenkomen. Het doel is om snel dreigingen te detecteren en erop te reageren voordat er aanzienlijke schade wordt aangericht. Hiervoor is echter een volledig beeld van alle mogelijke dreigingen vereist.

Worry-Free XDR biedt detectie- en reactiemogelijkheden waarmee gerichte aanvallen effectiever kunnen worden ontdekt en er snel op gereageerd kan worden. Dit geeft een duidelijk beeld van de dreiging, om zo de bron en verspreiding van geavanceerde aanvallen te kunnen bepalen.

De voordelen:
 • Combinatie van technieken: Worry-Free XDR Combineert Worry-Free Services Advanced, Trend Micro™ Email Security Advanced en Trend Micro™ Endpoint Sensor voor automatische detectie en respons via e-mail en endpoint. De oplossing pakt de dreiging automatisch aan en analyseert de oorzaak. Daarbij ontvangt de IT-beheerder stapsgewijze aanbevelingen van de organisatie over hoe problemen snel verholpen kunnen worden. Je klant maakt gebruik van één console (Worry-Free Services) met integratie met de endpoint en e-mail. Daarnaast gebruikt de oplossing geavanceerde detectie van bedreigingen via cloud-sandboxing.
 • Bescherming tegen phishing: De combinatie van geavanceerde e-mailbeveiliging met de mogelijkheid om een dreiging naar het toegangspunt te traceren, zorgt voor een effectieve verdediging tegen de nieuwste e-mailaanvallen.
 • E-mailcontinuïteit: Hierdoor kunnen gebruikers gewoon e-mails blijven verzenden en ontvangen tijdens een storing in de e-mailservice.
 • Speciaal voor MSP’s: De detectie, het onderzoek en de respons kan voor meerdere klanten tegelijk worden beheerd. Waarschuwingen van endpoints en e-mail worden ontvangen en maatregelen worden genomen vanuit één enkele agent. Hierdoor wordt geen tijd verloren aan het controleren van elke productconsole van elke klant.

Worry-Free met Co-Managed XDR (Worry-Free XDR + MDR - Speciaal voor MSP’s:

Worry-Free met Co-Managed XDR is een cross-product, cross-customer, en cross-partner detectie- en respons service die Trend Micro gezamenlijk met de MSP beheert. Met deze Co-Managed XDR-oplossing wordt de belasting voor jou als MSP verlicht terwijl het security aanbod wordt verbeterd zonder tijd- en kosteninvesteringen.

De voordelen:
Service voor Endpoint en Email

Biedt holistische zichtbaarheid van bedreigingen en correlatie tussen endpoint en e-mail, waardoor proactieve inperking en intelligente reactie door de bedreigingsexperts van Trend Micro mogelijk wordt. Worry-Free Co-Managed kan ook als service voor enkel email worden aangeschaft.

Co-management door Trend Micro en MSP

Naast de voordelen die Worry-Free XDR biedt, voegt CO-Managed XDR hier de gezamenlijk beheerde detectie- en responsservices voor MSP's aan toe, door middel van:

 • 24/7 bedreigingsexperts: doorbreekt de mist van constante waarschuwingen om echte bedreigingen in hun vroegste stadia te isoleren en MSP's te voorzien van gepersonaliseerde herstelstappen voor hun klanten.
 • Cross-customer analyse: de service controleert automatisch het klantenbestand van MSP's op dezelfde dreiging en onderneemt actie om meerdere klanten tegelijk te beschermen.
 • Analyse tussen partners: dreigingsanalisten beoordelen vergelijkbare bedreigingen tussen partners, vooral die in dezelfde branche, om proactief te reageren.
 • Incidentrespons: biedt aangepaste aanbevelingen, of Trend Micro-bedreigingsexperts kunnen herstelacties uitvoeren indien toegestaan door MSP's

Eigenschappen van alle Worry-Free pakketten:

 

EIGENSCHAPPEN Worry-Free met Co-Managed XDR  Worry-Free XDR  Worry-Free Services
Advanced
Worry-Free Services 

100% Cloud-service
Complete cloud-oplossing zonder servers te installeren of te onderhouden

 

Endpoint Security
Beveiligt Windows, Mac-, iOS- en Android-apparaten tegen ransomware en geavanceerde aanvallen

Email Security
Beveiligt Microsoft Exchange, Microsoft 365, Gmail en elke andere e-mailoplossing in realtime tegen gerichte aanvallen, spam, phishing, virussen, spyware en meer

 
Gebruikers kunnen e-mails verzenden en ontvangen tijdens een storing in de e-mailservice    

Collaboration Security
Beschermt online samenwerkingstools tegen onbekende bedreigingen en beveiligt bedrijfsgegevens tegen opzettelijk en onopzettelijk verlies

 

Extended Detection and Response (XDR)
Detectie-, reactie- en onderzoeksmogelijkheden binnen één enkele agent, via e-mail en eindpunten. Inclusief detectie door cloud-sandboxing en cross-customer detectie, onderzoek en respons

   

Managed Detection and Response (MDR) *Speciaal voor MSP’s
Trend Micro-beveiligingsanalisten bieden 24/7 kritieke waarschuwingen en monitoring. Inclusief Incidentonderzoek encross-customer analyse voor het klantenbestand van MSP en geeft aanbevelingen of geautoriseerde acties

     

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!