Start als DSD-reseller

Ons uitgebreide aanbod aan cloud services en software

Office

Office software, ook wel kantoorsoftware, bevat diverse oplossingen om werkzaamheden te vereenvoudigen. Van de bekende Microsoft-oplosisingen tot software voor multimedia-doeleinden en e-mailhandtekeningbeheer.

Iolo System Mechanic is jaren geleden opgericht met het doel om Windows computers te onderhouden en repareren. Jaren later is die missie geslaagd, gezien de vele bedrijven en consumenten wereldwijd gebruik maken van de software.

Microsoft Office is het kantoorsoftwarepakket dat wereldwijd door meer dan 1 miljard mensen wordt gebruikt. Microsoft Office bevat de belangrijkste en bekendste programma’s: Word, PowerPoint, Excel en Outlook. Microsoft Office is beschikbaar als software

Parallels is al jaren een begrip als het gaat om virtualisatie op Mac-computers. Dankzij Parallels gebruik je Windows-, Linux- en Mac-applicaties probleemloos naast en door elkaar, zonder steeds opnieuw op te starten.

MAGIX staat bekend om de gebruiksvriendelijke multimedia software. MAGIX biedt diverse softwarepakketten voor het maken, vormgeven, presenteren en archiveren van foto's, websites, video's en muziek.

CodeTwo is een bekroonde softwareleverancier die internationaal wordt gewaardeerd en gebruikt door diverse bekende bedrijven. Miljoenen gebruikers wereldwijd maken gebruik van de e-mailhandtekening-, Office 365 migratie- & backup oplossingen van CodeTwo.

Met SketchUp kun je snel en gemakkelijk 3D-modellen maken en deze verfraaien met texturen en animaties. Je kunt de schaduwen van de zon bekijken, landschappen maken, je tekening snel opfleuren met verschillende standaardcomponenten zoals bomen, mensen en

Een geïntegreerde oplossing voor kleine tot middelgrote bedrijven. Combineert de beste productiviteit van Microsoft 365 met geavanceerde beveiligingsmogelijkheden. Microsoft NCE biedt alle Microsoft services aan in maandelijks en jaarlijks betaalmodel.

Security

Beveilig de computers, laptops en mobiele apparaten van je klanten tegen diverse bedreigingen met een van de security-oplossingen uit ons uitgebreide aanbod software en cloud services: van antivirus tot total security.

Kaspersky is een van de snelst groeiende IT-beveiligingsbedrijven wereldwijd. Het bedrijf heeft een stevige positie in de wereldwijde top vier van toonaangevende leveranciers van antivirusprogramma's. Kaspersky beschermt alles.

G DATA is een pionier op het gebied van IT-beveiliging. Als een van de eerste bedrijven ter wereld kwam het op de markt met antivirussoftware.

Trend Micro is een pionier op het gebied van cybersecurity oplossingen. Trend Micro maakt cyber beveiligingsoplossingen voor consumenten en bedrijven, om hen te beschermen tegen alle bedreigingen, zodat zij veilig digitale informatie kunnen uitwisselen.

Bitdefender is de ontwikkelaar van bekroonde, internationaal gecertificeerde internet beveiligings- en antivirussoftware. Sinds de start in 2001 blijft Bitdefender de doelstellingen verhogen en nieuwe standaarden introduceren voor proactieve bescherming.

Panda Security is een gerenommeerde softwareleverancier die is gespecialiseerd in het maken van oplossingen voor IT-beveiliging. De antivirussoftware van Panda Security biedt real time bescherming tegen online bedreigingen.

Norton is het bekendste product van Symantec en een van de meest gebruikte antivirusprogramma’s. Norton antivirusbescherming biedt bedrijven en consumenten oplossingen voor beveiliging, opslag en systeembeheer, om hen te helpen bij de beveiliging.

McAfee, onderdeel van Intel Security, is het grootste bedrijf ter wereld dat zich specifiek op security-technologie toelegt. McAfee levert proactieve en beproefde oplossingen om systemen en netwerken over de hele wereld te beveiligen.

Avast bouwt aan een wereld waarin veiligheid en privacy toegankelijk is voor iedereen, waar en wanneer dan ook en ongeacht de verbinding die wordt gebruikt. Dankzij tientallen jaren aan ervaring heeft Avast een flinke naamsbekendheid opgebouwd.

AVG levert Internet Security en Antivirus oplossingen voor consumenten en bedrijven. Met wereldwijd ca. 190 miljoen gebruikers behoort AVG bij één van de grootste beveiligingsbedrijven ter wereld.

ESET ontwikkelt toonaangevende IT-beveiligingssoftware en -diensten om bedrijven, kritieke infrastructuur en consumenten wereldwijd te beschermen tegen steeds complexere digitale bedreigingen.

Al meer dan 30 jaar helpt F-Secure mensen hun apparaten te gebruiken zonder zich zorgen te hoeven maken over malware en andere bedreigingen. Vandaag de dag bedient F-Secure tienduizenden bedrijven en miljoenen gebruikers.

Hornetsecurity biedt next-gen security-, compliance- en backup-oplossingen voor Microsoft 365, gebundeld in 4 verschillende pakketten. Daarnaast biedt Hornetsecurity tal van security-oplossingen voor on-premises mail servers en backup voor VM’s.

SecurityHive probeert met haar oplossingen de risico’s en schade van Cybersecurity te minimaliseren op een eenvoudige efficiënte manier.

Octiga ondersteunt MSP's in elke fase van de levenscyclus van Microsoft 365; identificeren van bedreigingen, toepassen van best practice security baselines, triaging, monitoren van risico's en het verhelpen van inbreuken met één dashboard.

Monitoring

Monitor en beheer vanaf een centrale beheeromgeving de complete IT-infrastuctuur van een bedrijf of organisatie. Bekijk ons cloud services aanbod met diverse monitoring-oplossingen.

Pulseway is een IT-monitoring en management oplossing voor Windows, Linux, Mac en iedere applicatie die gebruik maakt van monitoring API. Gebruikers ontvangen real time de status, systeembronnen, ingelogde gebruikers en performance van het netwerk.

RG System biedt een IT-service beheerplatform waarmee jij efficiënt de IT-infrastructuur van je klanten kunt beheren. Uniek aan RG System is de all-in-one oplossing die 3 essentiële modules voor IT-beheer samenbrengt in één enkele besturingsoplossing.

Backup & Recovery

Een backup & recovery-oplossing beschermt data tegen onopzettelijke of opzettelijke verwijdering of beschadiging. DSD Europe biedt IT-resellers en MSP's een uitgebreid aanbod aan Backup & Recovery software en cloud services.

Acronis biedt Backup & Recovery software voor consumenten en bedrijven van elke omvang. Acronis helpt bij het migreren, beschermen en herstellen van alle data. Ongeacht welk systeem, apparaat of server er wordt gebruikt, of de data lokaal, op een extern

Dropsuite ontwikkelt veilige en schaalbare cloud backup oplossingen voor zowel kleine en grote bedrijven. De missie van Dropsuite is om nooit gegevens te verliezen. Het aantal backups per dag (2 miljard) geeft aan dat ze deze missie uiterst serieus nemen.

Impossible Cloud bouwt en beheert een wereldwijd netwerk van datacenters, met als doel om organisaties betere cloud storage te bieden tegen een fractie van de kosten. Met enterprise-grade opslag is de service betrouwbaar, veilig en kosteneffectief.

Wasabi Hot Cloud Storage is een eenvoudige, one-size-fits-all cloudopslag-oplossing die goedkoper en sneller is in vergelijking met andere cloud-opslagdiensten. Met Wasabi kunnen gebruikers tegen betaalbare kosten een onbeperkte hoeveelheid gegevens opsla

OCR

Converteer of extraheer tekst uit een afbeelding met behulp van OCR (Optical Character Recognition) software.

ABBYY is een ontwikkelaar van software waarmee gebruikers ‘grafische’ bestanden om kunnen zetten naar tekst of anderszins bewerkbare bestanden zoals doorzoekbare PDF’s.

Accounting

Een boekhoudprogramma biedt professionals de mogelijkheid om op een accurate en overzichtelijke manier de administratie te voeren. Bekijk ons aanbod Accounting software hieronder.

WeFact maakt online factureren mogelijk. Het online facturatie programma is speciaal ontwikkeld voor jouw klanten: ondernemers, ZZP’ers en MKB-bedrijven. Dankzij WeFact kan iedere ondernemer makkelijk zelf de administratie voeren.

Operating

Microsoft Windows is het besturingssysteem van Microsoft, dat door vele consumenten en bedrijven wereldwijd wordt gebruikt. Microsoft Windows is een serie besturingssystemen van Microsoft voor de computer, tablet en smartphone.

Infrastructure

Microsoft Azure is een platform voor cloudcomputing met meer dan 100 services om jouw klanten te helpen met diverse zakelijke uitdagingen. Met Azure gebruiken je klanten hun favoriete hulpprogramma’s en frameworks, om oplossingen te ontwikkelen en beheren

Training

IT-resellers kunnen via het DSD-platform één- of meerdaagse IT-opleidingen en trainingen aanbieden aan de eindgebruikers met behulp van Training software.

Het usecure platform biedt een uitgebreide toolbox aan security awareness-oplossingen die jouw klant helpen om de security-kennis van hun werknemers te berekenen, verbeteren en monitoren.

Connectivity

Ons connectivity aanbod bevat diverse telecom services, zoals Managed Voice en Voice & Operator Connect. Met deze cloud-oplossingen kan jouw klant bellen en gebeld worden via de cloud, ongeacht het device.

MyTeamsCon is een eenvoudige cloud-oplossing die een brug slaat tussen het bestaande telefoonsysteem van een bedrijf en Microsoft Teams.

Met Managed Voice beschikt jouw klant over een alles in één VoIP-oplossing met volledige controle over de eigen communicatie. Met de drie verschillende licenties en de beschikbare add-ons, bied jij jouw klant een altijd passende telefonie-oplossing.

Voice & Operator Connect biedt een alles in één Microsoft Certified-oplossing inclusief PBX-functionaliteiten en Microsoft Teams. Gebruikers communiceren volledig in de Microsoft Teams-omgeving: van chatten en (video)bellen tot samenwerken en vergaderen. 

Met Enreach Mobile bied jij je klanten, jouw eigen mobiele provider. De oplossing bevat alle typen abonnementen waarmee elke klant kan worden bediend; data, (onbeperkt) bellen en sms, of beide.

Red Cactus is de leverancier van de meest toonaangevende telecomproviders en resellers wereldwijd op het gebied van CRM-integratie.

Collaboration

Collaboration-oplossingen bevatten diverse tools voor het maken, bewerken en delen van bestanden, het coördineren van projecten en op diverse manieren communiceren met teamleden. Bekijk het aanbod collaboration-oplossingen.

Dropbox is een samenwerkingstool voor het online opslaan en delen van bestanden. Met één centrale plek voor alle bestanden en krachtige samenwerkingsfuncties kunnen gebruikers beter samenwerken met collega’s, maar ook met partners, verkopers of freelancer

Teamleader brengt CRM, projectmanagement en facturatie samen in een intuïtieve software-oplossing, waarmee teams gemakkelijk en slim kunnen samenwerken. Teamleader wisselt data uit met 200+ apps en tools (in-app ondersteuning).

Met Dropbox Sign wordt het ondertekenen van documenten volledig gedigitaliseerd. Maak je document klaar voor ondertekenen, deel deze veilig met de klant en ontvang het document digitaal ondertekend retour.

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!