Start als DSD-reseller

Waarom je Acronis contracten uitbreiden met Advanced Protection Packs?

Waarom je Acronis contracten uitbreiden met Advanced Protection Packs?

De cyberbeveiliging van organisaties is tegenwoordig niet meer altijd opgewassen tegen de steeds geavanceerder wordende cybercriminaliteit. De cyberbeveiliging schiet tekort door gebruik van zwakke technologieën en de kwetsbaarheid van werknemers bij bijvoorbeeld social engineering en malware-aanvallen. Het is daarom essentieel om gebruik te maken van een backup-oplossing, zodat de werkomgeving van een organisatie na een cyberaanval kan worden hersteld. Echter, een backup is ook kwetsbaar voor cyberaanvallen en kan worden beschadigd, uitgeschakeld of traag presteren - met als gevolg dat organisaties veel geld verliezen door downtime.

Gebruiken jouw klanten al Acronis Cyber Protect Cloud?

Acronis Cyber Protect Cloud biedt een geïntegreerde cybersecurity-oplossing die bij een cyberaanval problemen met je backup en herstel helpt te voorkomen. Deze oplossing biedt anti-malware, EDR, DLP, e-mail security, kwetsbaarheidsbeoordelingen, patch management, RMM én backupfuncties gecombineerd in één enkele agent. Maar hoe maak je deze oplossing passend voor jouw klant..?

Acronis Advanced Protection Packs

Om jouw backup- en security services voor je klanten te verbeteren kun je Acronis Cyber Protect Cloud uitbreiden met verschillende add-ons: de Advanced Protection Packs. Zo bied jij jouw klanten een uitgebreidere service die past bij hun beveiligingsbehoeften. Met enkele kliks voeg je een of meerdere add-ons toe aan een contract in het DSD-platform en verhoog je tegelijkertijd je recurring revenue.

Maar welke add-ons zijn dan geschikt voor jouw klant?

Elk bedrijf heeft andere werkomgevingen, systemen, dataverwerking en omvangen. Hoe geef je dan een passend beveiligingsadvies aan jouw klant? In een whitepaper hebben we een aantal huidige dreigingen met bijpassende casussen en klantvragen voor je op een rij gezet. Zo kun jij gemakkelijker bepalen wat voor jouw klanten van toepassing is en hen zo voorzien van de juiste add-ons die passen bij de beveiligingsbehoeften!

Download Whitepaper - Waarom je Acronis contracten uitbreiden met Advanced Protection Packs?
 

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!