Start als DSD-reseller

Waarom Dropbox Business met Synology combineren?

Waarom Dropbox Business met Synology combineren?

Het merendeel van de bedrijven wereldwijd (81%) maakt gebruik van een public cloud, zoals Dropbox Business. Echter maakt 41% van die bedrijven óók gebruik van een private cloud, zoals Synology (private cloud storage), voor meer grip en controle op bedrijfsdata met één of meer processen binnen de muren van het eigen bedrijf. Deze bedrijven maken gebruik van een combinatie van public en private cloud, ook wel hybrid cloud genoemd.

Moet ik kiezen voor de public of private cloud?

Heb je vaak klanten die  jou de vraag stellen: “Moet ik nu kiezen voor public of private cloud?” Of zijn je klanten nog niet klaar zijn om de stap te maken naar de public cloud?

Beide opties hebben duidelijke voordelen. Zo geeft de private cloud vaak zeer snelle toegang tot grote bestanden en behoudt de gebruiker de volledige controle. De public cloud daarentegen maakt remote access super eenvoudig en biedt een flexibele storage capaciteit.

Het antwoord is simpel: je klant hoeft niet te kiezen of in één keer de stap naar de public cloud te maken. Biedt het beste van beide, oftewel de hybrid cloud: Dropbox Business met Synology. 

Een samenwerking tussen Dropbox Business en Synology bied je klanten de optimale hybrid cloud: een combinatie van het Dropbox Smart Workspace concept met de unieke Cloud Sync oplossingen van Synology.

Waarom kiezen voor de hybrid cloud met Dropbox Business en Synology?

Met hybrid cloud behoud je de grip en controle op je bedrijfsdata met een private cloud oplossing en geniet je tegelijkertijd van de techniek van de public cloud oplossing.

De voordelen:

  • Verhoog de productiviteit met een snellere toegang tot (zeer) grote bestanden (Cloud Sync).
  • Eenvoudig samenwerken en veilig delen van bestanden met thuiswerkers en/of externe partijen (Smart Workspace).
  • Bespaar kosten door het optimaliseren van de beschikbare storage capaciteit.
  • Verlaag stress door de zekerheid van een robuust back up en disaster recovery systeem.

Ontdek alle voordelen tijdens het webinar!

In het webinar/live demo presenteren we de individuele voordelen van Dropbox Business Smart Workspace, de Cloud Sync mogelijkheden van Synology en gaan we uitgebreid in op de voordelen van deze samenwerking.

Bekijk data en schrijf je gratis in voor het webinar!

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!