Start als DSD-reseller

Jaarlijks verdienen op Office 365 en Internet Security met DSD Europe

Jaarlijks verdienen op Office 365 en Internet Security met DSD Europe

Schijndel, 1 mei 2014 – DSD Europe, digitaal distributeur van software, biedt resellers vanaf 12 mei 2014 unieke tools om de softwarelicenties voor de eindklant te verlengen. Met deze tools helpt DSD Europe haar resellers om haar eindklanten jaarlijks te laten terugkomen en verlengen.

Hoe werkt het?

Wanneer de eindklant een product heeft aangeschaft bij de reseller en het einde van de licentie nadert, wordt de eindklant hierover vroegtijdig geïnformeerd. Dat gebeurt automatisch door DSD Europe, maar uit naam van de reseller per e-mail en/of per brief.

Rens Eerhart, commercieel directeur van DSD Europe: “Op deze manier bieden wij onze resellers de mogelijkheid om jaar op jaar op de producten te verdienen. Wanneer de eindklant op tijd bericht ontvangt dat de licentie afloopt en direct de mogelijkheid heeft om te verlengen bij de reseller rechtstreeks, kan dat voor de reseller veel geld opleveren. En daarnaast ook nog eens een langdurige relatie met de eindklant opbouwen.”

De tools kunnen ingezet worden voor alle software die periodiek verlengd moeten worden. Hiermee zijn de Microsoft Office 365 producten en alle Security producten welke jaarlijks verlengd dienen te worden zeer interessant.

ICTVakdag

Tijdens de ICTVakdag (12 mei 2014) worden deze tools officieel gelanceerd. DSD Europe nodigt al haar toekomstige en bestaande partners uit voor een eerste presentatie. Bezoek ons op stand 53.

Over DSD Europe

DSD Europe is de digitale software distributeur binnen Europa. DSD Europe biedt winkels, winkelketens, automatiseerders, computerinstallateurs, softwarehuizen en een iedere die software wederverkoopt een uniek platform met unieke tools. DSD Europe levert o.a. softwarelicenties van Microsoft, G Data, Kaspersky Lab, Trend Micro, avast!, Norton, Novastor, Magix, BullGuard, AVG.

Voor meer informatie en contactgegevens kijkt u op www.dsdeurope.com

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!