Start als DSD-reseller

Ook ThreadStone in platform DSD Europe

Ook ThreadStone in platform DSD Europe

21 september 2017 - DSD Europe heeft een distributieovereenkomst getekend met ThreadStone. De kwetsbaarheidsscan van ThreadStone, ThreadScan, is daardoor binnenkort door de partners van DSD als maandelijks abonnement af te nemen via het DSD-platform.

ThreadScan is een volledig geautomatiseerde scan, speciaal ontwikkeld voor het MKB. Wekelijks, maandelijks of per kwartaal worden alle aan het internet gekoppelde apparatuur en systemen op een snelle, praktische en betrouwbare manier gescand. Daarmee biedt ThreadStone proactieve bescherming tegen cybercriminaliteit.

“De GDPR-wetgeving is aanstaande en daarvoor biedt ThreadStone met de ThreadScan een perfecte oplossing”, vertelt Thijs van de Moosdijk, CEO en mede-oprichter van DSD Europe. “Kwetsbaarheden komen namelijk sneller aan het licht en een eindgebruiker kan ook aantonen dat hij de juiste maatregelen heeft getroffen. ThreadStone is een zeer innovatief Nederlands bedrijf. Kortom: dit is voor ons een perfecte toevoeging op ons securityaanbod.”

DSD Europe is de eerste distributeur van ThreadStone. René van Etten, oprichter en general manager van ThreadStone, spreekt dan ook van een belangrijke stap voor zijn bedrijf. “We werken op dit moment via een selecte groep partners en hebben aangetoond die goed te kunnen bedienen. Via het DSD-platform kunnen we opschalen en ons partnerlandschap vergroten. We hebben voor DSD gekozen vanwege hun sterke geautomatiseerde platform en omdat het bedrijf een heel duidelijke focus heeft op een aantal innovatieve producenten. Die visie spreek ons aan.”  
De ThreadScan van ThreadStone is nog dit jaar beschikbaar via het DSD-platform.

 

Over ThreadStone Cyber Security

ThreadStone Cyber Security heeft tot doel om het Europese Midden en Kleinbedrijf veiliger te maken tegen digitale cyberinbraken en misbruik door kwaadwillende personen en groeperingen. ThreadStone ontwikkelt en levert hiervoor abonnementen die laagdrempelig, laag geprijsd en eenvoudig in gebruik zijn. De diensten worden via een indirect model op de markt gezet, waarbij hosting partijen, verzekeraars, infrastructuur specialisten en webdevelopers de belangrijkste afzetters zijn om de producten en diensten bij de eindklant te verkopen.

ThreadStone is gevestigd in het kloppend hart van de HSD, op de HSD Campus. The Hague Security Delta (HSD) is het grootste veiligheidscluster van Europa en de HSD Campus is het innovatiecentrum voor veiligheid en gevestigd in Den Haag.

 

Over DSD Europe
DSD biedt een uniek platform voor de distributie van software. Cloud-oplossingen, licenties en ESD-software worden 24/7 online aangeboden en altijd direct geleverd. Dankzij een eigen ontwikkelingsteam kan DSD inspelen op de snelle en veeleisende markt. Het DSD-platform is een bewezen concept met een dagelijkse groei in zowel het aantal gebruikers als de techniek. Het DSD-concept wordt in vijf landen geëxploiteerd en bedient in totaal meer dan 5500 resellers.

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!