Start als DSD-reseller

Maak kans op deelname aan de Kaspersky x DSD Kart Competition 2021

Maak kans op deelname aan de Kaspersky x DSD Kart Competition 2021

Exclusief voor DSD-partners: Bemachtig met jouw ESD of MSP omzet een plek in de Kaspersky X DSD Kart Competition van dit jaar. Zien wij jou op 20 september 2021 op het circuit van Karting Genk?

Na een aantal succesvolle edities van de Kaspersky Kart Competition, slaan DSD en Kaspersky dit jaar de handen ineen en organiseren een kart-event exclusief voor DSD-partners! Klaar voor de race? Zorg dan dat jij tussen 1 april en 1 september behoort tot de top 20 DSD-partners met de hoogste ESD of MSP omzet.

Op 20 september gaan 20 geselecteerde DSD-partners de race met elkaar aan op het kartcircuit in Genk. De selectie bestaat uit de top 10 partners met de hoogste Kaspersky ESD omzet en de top 10 partners met de grootste groei in Kaspersky MSP omzet. Je hebt 5 maanden de tijd, van 1 april tot 1 september, om jouw top 10 positie te behalen en te behouden en jouw plek in de competitie veilig te stellen.

Wat kan je verwachten van het evenement

Op 20 september ontvangen wij de DSD-partners en hun introducé op het kartcircuit van Karting Genk. Na aanvang met een korte introductie en briefing om 14.00u., start de kartcompetitie. Je gaat de strijd aan met andere partners én werknemers van Kaspersky en DSD. De competitie eindigt met een superfinale om tot een eerste, tweede en derde plek te komen. Na de prijsuitreikingen sluiten we de dag af met een uitgebreid diner en gezellige borrel.

Tussen de competitie door is er ook tijd om je te laten informeren over de laatste Kaspersky features en nieuwe oplossingen. Of om eens te kijken wat het DSD-platform jou nog meer kan bieden.

De Kart Competition wordt georganiseerd onder voorbehoud van de verwachte versoepelde maatregelen in september. We houden het nieuws omtrent de maatregelen in de gaten en hebben wanneer nodig verschillende alternatieven achter de hand.

Ga jij de race aan?

Ready, Set, GO! Lees meer over de competitie, het programma en de voorwaarden om deel te nemen. Meld je aan via onderstaand formulier, dan houden wij jou op de hoogte over de competitie en delen we maandelijks een update over de huidige top 10’s. 

Aanmelden voor de Kaspersky x DSD Kart Competition 2021

Bevestig onderstaande info, dan houden wij je op de hoogte over de competitie en delen maandelijks een update over de huidige top 10’s.

 

 

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!