Start als DSD-reseller

Je klanten beschermen tegen ransomware?

Je klanten beschermen tegen ransomware?

Wist je dat... het de slachtoffers van de 11 grootste ransomware-aanvallen ruim 144.000.000 dollar heeft gekost om de aanval te onderzoeken, netwerken en backups te herstellen, de beveiliging te verbeteren én de ransomware-criminelen te betalen?

Cybercriminaliteit is een booming business. Het aantal cyberaanvallen groeit snel en voorspeld wordt dat dit aantal blijft groeien. Uit alle verschillende cyberaanvallen, is ransomware veruit de meest beruchte vorm van malware. Niet gek, gezien niet alleen hackers ransomware-aanvallen uitvoeren, maar iedereen die kwaad wil eenvoudig en voor een klein bedrag online een ransomware-as-a-service-kit kan aanschaffen. Door deze ontwikkeling en het snel stijgende aantal ransomware-aanvallen dreigen steeds meer organisaties slachtoffer te worden.

Daarbij komt dat ransomware-criminelen data niet alleen versleutelen, maar steeds vaker ook op eigen websites de gestolen data van niet-betalende slachtoffers delen of dreigen om gesloten data aan concurrenten te verkopen, de zakenpartners van slachtoffers aan te vallen of bedrijfsgeheimen openbaar te maken. Serieuze dreigingen, waardoor slachtoffers vaak geen andere keus hebben dan de criminelen te betalen.

6 redenen om je klanten te beschermen tegen ransomware met Active Protection

Met de groei van het aantal ransomware-aanvallen, groeit ook het belang om de security en backup service richting je klanten uit te breiden. We geven 6 redenen waarom Active Protection jouw klanten het beste beschermt tegen ransomware. 

1. Cybersecurity die perfect integreert met je backup

Neem bijvoorbeeld het maken van je backups. Twee separate oplossingen kunnen je niet de optimale bescherming tegen een ransomware-aanval bieden, omdat ze niet samenwerken. Versleutelde data door een gemiste of te late detectie van een anti-malware-oplossing is niet te herstellen, omdat de oplossing geen backup maakt in de cloud. Andersom detecteert een backup-oplossing geen malware, maar biedt slechts bescherming tegen simpele aanvallen die data beschadigen op een lokaalsysteem.

Active Protection maakt het mogelijk om je klanten een cyberbeveiligingsoplossing te bieden die backup combineert met anti-malware. Zo bescherm je een organisatie proactief tegen ransomware.
Wordt er ransomware c.q. een cryptolocker gedetecteerd, dan wordt het versleutelproces direct gestopt en worden de bestanden uit de laatste backup automatisch teruggeplaatst op de plek van de geïnfecteerde bestanden...

Nieuwsgierig naar de 5 andere redenen?

In ons whitepaper gaan we dieper in op verschillende manieren en redenen waarom het verstandig is om je klanten te beschermen tegen ransomware met Acronis Active Protection. Download ons gratis whitepaper via onderstaand formulier: 

Download Whitepaper - Je klanten beschermen tegen ransomware

In dit whitepaper geven we je 6 redenen waarom jij je security en backup service richting je klanten moet uitbreiden met Acornis Active Protection, om zo de apparaten en backups van je klanten te beschermen tegen ransomware.

 

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!