Start als DSD-reseller

Hoe zeker weet je dat het herstel van een backup ook echt werkt?

Hoe zeker weet je dat het herstel van een backup ook echt werkt?

Vrijwel elk bedrijf gebruikt een backup-oplossing die met regelmaat: elke week, dag of uur automatisch een backup maakt van alle digitale systemen en bedrijfsdata. Deze backup wordt extern op een fysieke en digitale plek opgeslagen, zodat bij een ‘disaster’: een cyberaanval of fysieke vernieling, zoals brand, de systemen en bedrijfsdata kunnen worden hersteld…
 

Wat als een systeem of bedrijfsdata niet kan worden hersteld?

Nog niet alle bedrijven beseffen dat het kunnen herstellen van een disaster net zo belangrijk is als het maken van een backup. De vraag is namelijk niet of maar wanneer jouw klant te maken krijgt met een disaster… Zorg dat jij zeker bent van je zaak en bij een disaster direct kunt schakelen om je klanten weer up-and-running te krijgen.
 

Whitepaper: 5 redenen om disaster recovery voor je klanten te activeren

Met het gebruik van disaster recovery kun je op elk moment checken of het herstel van een backup ook echt werkt. Zo ben je voorbereid op een disaster en kun je de bedrijfscontinuïteit waarborgen, omdat je weet dat het herstel van een backup ook echt werkt. In dit whitepaper geven we 5 redenen om disaster recovery voor je klanten te activeren.

Download Whitepaper: Werkt het herstel van een backup ook echt?

In dit whitepaper geven we 5 redenen om disaster recovery voor je klanten te activeren.

 

 

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!