Start als DSD-reseller

Hoe verkoop je het trainingsplatform van usecure aan jouw klanten?

Hoe verkoop je het trainingsplatform van usecure aan jouw klanten?

Het wordt steeds duidelijker hoe belangrijk de menselijke factor is als het gaat om cybersecurity, maar ook hoe kwetsbaar mensen zijn als het gaat om weerbaarheid tegen cybercriminaliteit. De menselijke factor kan namelijk ook een groot cyberrisico vormen. Met de snelheid waarin cybercriminaliteit zich ontwikkelt, is het van belang dat werknemers hun cybersecurity-kennisniveau blijven verbeteren om zichzelf en de organisatie te kunnen beschermen.

Cyberincidenten worden alsmaar geavanceerder en het aantal aanvallen blijft groeien, voor zowel grote organisaties als MKB’s. De feiten zijn vast al bij je bekend, maar hoe gebruik je deze om je klanten te overtuigen een trainingsplatform toe te voegen aan hun cybersecurity? Hoe maak jij jouw klanten duidelijk dat het van belang is om werknemers te informeren over mogelijke gevaren en ze te trainen om juist te handelen bij cyberdreigingen?

7 redenen om het trainingsplatform van usecure aan te bieden aan je klanten

In een datasheet geven je 7 redenen waarom het van belang is menselijke cyberrisico's binnen organisaties te verminderen en tonen we hoe usecure hierbij kan helpen.

Download Datasheet - Hoe verkoop je het trainingsplatform van usecure aan jouw klanten?
 

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!