Start als DSD-reseller

Hoe je met risk management de 6 grootste cyberdreigingen kunt tackelen

Hoe je met risk management de 6 grootste cyberdreigingen kunt tackelen

Wist je dat, statistisch gezien, MKB’s het grootste risico lopen om slachtoffer te worden van een succesvolle cyberaanval?

We weten allemaal dat cyberaanvallen steeds geavanceerder worden en een steeds grotere bedreiging vormen voor organisaties - van elke omvang en in elke sector. Het is daarom van cruciaal belang om cybercriminelen voor te blijven en jouw klanten effectief te beschermen. Met een passende beveiligingsstrategie en de implementatie van cybersecurity risk management, kun jij jouw klanten een uitgebreide en actuele verdediging bieden tegen het moderne dreigingslandschap.

De voordelen van cybersecurity risk management

Risk management helpt organisaties om risico's te beheren en te verminderen door kwetsbaarheden in hun systemen te identificeren, mogelijke risiconiveaus vast te stellen en passende maatregelen te nemen om deze risico's te minimaliseren. Dit kan bijvoorbeeld door binnen de organisatie sterke wachtwoorden te gebruiken, regelmatig software-updates en patches uit te voeren, firewall- en antivirusbescherming te implementeren, regelmatige beveiligingsaudits uit te voeren en werknemers bewust te maken van potentiële gevaren middels security awareness trainingen.

Door het implementeren van cybersecurity risk management, kunnen bedrijven hun klanten en stakeholders geruststellen dat hun gegevens veilig zijn en dat ze de nodige maatregelen nemen om zich te beschermen tegen cyberdreigingen. Risk management is dus cruciaal voor iedere organisatie.

6 aanvalstechnieken zijn in opmars

Er zijn een aantal cyberdreigingen in opmars die dit jaar een grote rol spelen. In een whitepaper gaan we in op 6 aanvalstechnieken die in opmars zijn en delen we hoe de risk management-strategie van Trend Micro Worry-Free ervoor kan zorgen dat jouw klanten hierop voorbereid zijn - én blijven...

DOWNLOAD WHITEPAPER

 

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!