Start als DSD-reseller

Hoe bied jij jouw klanten een hoogwaardige securityservice met het ESET MSP-Programma?

Hoe bied jij jouw klanten een hoogwaardige securityservice met het ESET MSP-Programma?

Door de massale toename en complexiteit van IT-oplossingen kiezen eindgebruikers steeds vaker voor een MSP (Managed Service Provider) als IT-dienstverlener. De beveiliging van de digitale werkplek, ook wel modern workplace genoemd, die een MSP’er levert speelt een belangrijkere rol dan ooit binnen de volledige dienstverlening. Het dynamische dreigingslandschap zorgt ervoor dat de verwachtingen vanuit de klant steeds uitgebreider worden. Veel verschillende verantwoordelijkheden dus, maar hoe zorg je ervoor dat jij als MSP, jouw taak op het gebied van security zo goed mogelijk vervult?

ESET MSP-Programma

Om MSP’ers te ondersteunen bij het leveren van de juiste securitydienstverlening, heeft ESET een speciaal MSP-Programma ontwikkeld. Het ESET MSP-Programma biedt MSP’s de juiste tools om de eindklant te voorzien van de vertrouwde IT security-oplossingen en daarnaast ook de waarde van de dienstverlening te vergroten. Tegelijkertijd wordt er op meerdere manieren voor gezorgd dat je efficiënt kunt omgaan met de tijd die gestoken wordt in het beheer van de oplossingen en de omgeving van de klant. In deze blog leer je meer over de mogelijkheden voor jou als MSP als je werkt met de portalen en tools die ESET aanbiedt.

 

Getting Started

Als MSP’er werk je binnen het ESET MSP-Programma met twee portalen.

  • De ESET MSP Administrator (EMA) is een portaal waarin klanten, licenties en endpoints worden beheerd en je een overzicht hebt van alle rapportages. De EMA staat in directe verbinding met het DSD-platform. Dit biedt jou als MSP vele voordelen! Zo vindt het licentiemanagement voor jouw ESET én andere cloudcontracten plaats op één plek in het DSD-platform, maak je voor alle cloud services gebruik van dezelfde bestel- en reporting-methodiek en heb je onderling geen verschil in rapportages en facturen. Wanneer een contract is aangemaakt in het DSD-platform, kun je deze op ieder moment aanpassen. Zo kun je het aantal seats of gebruik verhogen of verlagen, maar ook add-ons toevoegen of verwijderen.
  • ESET PROTECT (Cloud) is het beheerportaal van de security-oplossingen.

In onderstaande video lopen twee ESET-experts je door deze portalen en het gemak waarmee je als nieuwe MSP-partner van ESET aan de slag kunt.

Automation & Management

Als vertrouwde Managed Service Provider garandeer jij jouw klanten een veilige en efficiënte IT-omgeving, die meebeweegt met hun organisatie én het dynamische landschap. Hoe minder tijd je besteedt aan het configureren en beheren van hun security-oplossingen, hoe meer tijd je kunt steken in klantcontact of het toevoegen van waarde aan je dienstverlening. De volgende video gaat in op de mogelijkheden van de ESET-oplossingen op het gebied van automation en de mogelijkheden qua beheer en rapportage.

Best Practices

Zelfs als je al wat langer werkt met de ESET-portalen zijn er bepaalde handigheden die extra tijdsbesparing, added value of een nog beter beschermde klant opleveren. In de laatste video gaan de ESET-experts in op Best Practices voor MSP-partners binnen de ESET-portalen. Wat kun je bijvoorbeeld elke ochtend als start-up in je routine opnemen om te zorgen dat je binnen enkele minuten in control bent voor wat betreft de securitystatus van jouw klantomgevingen?

Voorzie jouw klant van een securitydienstverlening die hen vooruitgang laat boeken

Met de speciaal voor MSP’ers ontworpen portalen en de verschillende geavanceerde beveiligingsniveaus van ESET garandeer jij jouw klanten een veilige IT-omgeving, die hen in staat stelt ongestoord hun werk te blijven doen. Daarnaast kun je als Managed Service Provider de toegevoegde waarde van jouw dienstverlening vergroten door bijvoorbeeld een extra oplossing of een service als rapportages te introduceren.

 

Ben je geïnteresseerd in de security-oplossingen van ESET? Alle oplossingen zijn beschikbaar in het DSD-platform. Neem contact op met Hidde de Vries, Account Manager Cloud bij DSD Europe:

Bel: +31 732020269

Mail: hidde@dsdeurope.com.

 

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!