Start als DSD-reseller

Factsheet: NIS2 | Microsoft helpt jou en jouw klanten met de voorbereidingen!

Factsheet: NIS2 | Microsoft helpt jou en jouw klanten met de voorbereidingen!

De invoering van NIS2 komt steeds dichterbij. Deze nieuwe cybersecurityrichtlijn voor bedrijven en organisaties moeten zorgen voor een beter algemeen beleid binnen de EU, door een benchmark van minimummaatregelen te hanteren. Onder andere een zorgplicht, meldplicht, verhoogde aansprakelijkheid en kosten zijn consequenties van de nieuwe NIS.

Wellicht dat jij als IT-dienstverlener met jouw organisatie al voldoet aan de huidige NIS-normen, maar met de komst van NIS2 geldt deze richtlijn voor een stuk meer sectoren dan voorheen. Er bestaat daarmee een grotere kans dat ook de organisatie van jouw klant zich straks aan deze wettelijke securityrichtlijn moet houden!

 

NIS2-vereisten zijn complex, maar eraan voldoen hoeft dat niet te zijn

In een factsheet laten we zien dat het voldoen aan de NIS2-beveiligingsrichtlijn niet complex hoeft te zijn. Microsoft kan jou en jouw klanten namelijk helpen met de voorbereidingen! En wel met de Zero Trust-principes van de Microsoft Security-oplossingen. We delen uitgebreid hoe je de beveiligingsstrategie van jouw klanten afstemt op Microsoft’s Zero Trust-model om de 10 taken voor de naleving van NIS2 te garanderen. Download gratis!

DOWNLOAD FACTSHEET

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!