Start als DSD-reseller

F-Secure sluit samenwerkingsovereenkomst met DSD Europe

F-Secure sluit samenwerkingsovereenkomst met DSD Europe

Finse specialist in cybersecurity en privacybescherming integreert het digitale platform van DSD Europe om zijn aanwezigheid in de Europese markt uit te breiden en zijn dienstverlening aan onafhankelijke resellers te verbeteren.

Helsinki, 23 april 2018 - F-Secure maakt bekend dat het samenwerkingsovereenkomst heeft gesloten met DSD Europe. Het doel is om onafhankelijke resellers via een digitaal platform toegang te bieden tot zijn softwareoplossingen.

"We zijn bijzonder verheugd met deze nieuwe partnership. Onze samenwerking met DSD Europe stelt ons in staat om onze groei in de Belgische en Franse markt en andere Europese landen te bespoedigen. Twee jaar na de lancering van onze Retail-divisie in België en Frankrijk zijn we erin geslaagd om overeenkomsten te sluiten met de meerderheid van nationale winkelketens en de plaats van onze historische concurrenten in te nemen. Dit geeft blijk van de populariteit van de beveiligingsoplossingen van F-Secure en het succes van het innovatieve businessmodel dat we onze kanaalpartners aanbieden. Nu we de grote winkelketens hebben veroverd, wil ik ons nationale netwerk uitbouwen, met een focus op onafhankelijke resellers. Onze partnership met DSD Europe is in dit kader van strategisch belang. Hun digitale platform sluit perfect aan op de behoefte van lokale en onafhankelijke resellers aan meer flexibiliteit en directheid. Dankzij deze 100% digitale distributie kunnen we onze activiteiten nog beter afstemmen op de dagelijkse bedrijfsvoering van onze klanten. Hiertoe bieden we hen onder meer de mogelijkheid om direct licenties en authenticatiecertificaten te genereren via de interfase van DSD", zegt Fergus Leleu, commercieel directeur België en Frankrijk bij F-Secure.

Laurent Cauwel, partner en team leader bij DSD Europe:
"Het was voor ons van cruciaal belang om over een partner te beschikken met een sterke aanwezigheid in de Franse markt die gelooft in de toekomst van de digitale markt. We zijn daarom bijzonder enthousiast over deze samenwerking met F-Secure. Dit omvat een werkelijk multidimensionale partnership met een geografische dimensie in Frankrijk en het Franstalige deel van België en een marktdimensie in de vorm van een drieledige vertrouwensrelatie tussen DSD, F-Secure en lokale resellers. Samen zullen we op zoek gaan naar nieuwe kanaalpartners en om onze bedrijfsactiviteiten op Europees niveau uitbouwen."

De samenwerkingsovereenkomst tussen F-Secure en DSD Europe werd in maart 2018 ondertekend en ging op 1 april van kracht.

F-Secure header

Over DSD Europe

Het in 2009 in Nederland opgerichte DSD Europe is de grootste leverancier van oplossingen voor cybersecurity. Het biedt een uniek platform aan voor de digitale distributie van softwareoplossingen die voorheen alleen in de vorm van fysieke pakketten werden aangeboden. Door gebruik te maken van de cloud-abonnementen van DSD Europe kunnen resellers hun zakelijke klanten maandcontracten aanbieden in aansluiting op hun IT-behoeften of maandelijks aanpasbare contracten op basis van hun werkelijke gebruik. Momenteel zijn er 25 werknemers van DSD Europe actief in diverse landen, waaronder België, Frankrijk en Nederland. Zij werken samen met ruim 5.000 partners. DSD Europe realiseerde in 2017 een omzet van 12 miljoen euro, waarvan 3 miljoen euro in Frankrijk.

Ga voor meer informatie naar https://www.dsdeurope.nl/.

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!