Start als DSD-reseller

Efficiënt en veilig digitaal ondertekenen met eSignature

Efficiënt en veilig digitaal ondertekenen met eSignature

In een tijd waarin we zowel intern als extern samenwerken vanaf verschillende locaties én het werktempo als maar hoger wordt, past papierwerk steeds minder goed in het bedrijfsleven. Het ondertekenproces is hier een duidelijk voorbeeld van. Hoewel de meeste contracten digitaal worden gemaakt, kiezen veel bedrijven er nog steeds voor om deze vervolgens te printen, fysiek te ondertekenen en weer in te scannen. Een proces dat de doorlooptijd vertraagt en de kans op menselijke fouten vergroot. Het is de hoogste tijd om dit proces efficiënter, sneller en veiliger te maken.

Met behulp van een eSignature-tool wordt het ondertekenen van documenten gedigitaliseerd, waardoor het volledige proces efficiënter en veiliger kan worden doorlopen.

Waarom nu starten met eSignature?

In dit whitepaper delen we alle voordelen van eSignature, zodat je jouw klanten kan adviseren over het gebruik van een eSignature-tool. Download ons whitepaper en lees alles over eSignature.

Download Whitepaper: Efficiënt en veilig digitaal ondertekenen met eSignature

In dit whitepaper delen we alle voordelen van een eSignature-tool en lees je waarom het digitaal ondertekenen van documenten essentieel is om efficient op afstand te kunnen samenwerken.

 

 

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!