Start als DSD-reseller

DSD Europe verbreedt aanbod met IT-opleidingen

DSD Europe verbreedt aanbod met IT-opleidingen

DSD Europe verbreedt het productaanbod met Microsoft trainingen. Hiermee biedt DSD IT-resellers en MSP’s de mogelijkheid om één- of meerdaagse trainingen aan te bieden aan hun klanten. Deze trainingen zijn per direct beschikbaar in het DSD-platform en worden verzorgd door Vijfhart IT-Opleidingen, officieel Microsoft Learning Partner.

“Onze partners leveren Office software. Echter haalt de gebruiker van deze software er lang niet alles uit. Hier bieden Office trainingen de oplossing. Een extra service namens onze partners met een voordeel voor hun eindklanten: het personeel zal aanzienlijk efficiënter met de software gaan werken. De technische trainingen daarentegen zijn interessant voor zowel DSD-partners als eindklanten”, aldus Thijs van de Moosdijk, oprichter en CEO van DSD Europe.

IT-opleidingen in DSD-platform

Microsoft Office en technische trainingen

De IT-opleidingen variëren van basistrainingen voor eindgebruikers die werken met Microsoft Office-programma’s, tot technische trainingen voor IT-professionals die zich willen specialiseren in bepaalde software en systemen. Of de klant nu een Office eindgebruiker of IT-professional is: met Vijfhart IT-opleidingen bieden resellers en MSP’s hun klanten een extra services. “Door het aanbieden van IT-opleidingen kunnen DSD-partners hun klanten beter begeleiden in de digitale transformatie”, zo legt Enne-Jan Wierda, Business Development Manager Microsoft bij Vijfhart IT-opleidingen, uit.

“Via het distributieplatform van DSD zal Vijfhart de populairste Microsoft trainingen voor zowel eindgebruikers als IT-professionals aanbieden”, aldus Enne-Jan Wierda. Het assortiment bestaat uit: Microsoft Office basis en gevorderden trainingen en Microsoft technische trainingen.

Met de basis Office trainingen leer je in één dag de basics van de veel gebruikte Office-programma’s. De gevorderden training laat je kennis maken met de geavanceerde mogelijkheden, om sneller en efficiënter met Office-programma’s te kunnen werken.

Microsoft Technische trainingen zijn bedoeld voor IT-professionals die zich willen verdiepen en specialiseren in specifieke onderwerpen, zoals het implementeren en beheren van Office 365 of Windows 10.

De IT-opleidingen van Vijfhart zijn per direct beschikbaar in het DSD-platform.

 

Over Vijfhart IT-Opleidingen

Vijfhart IT-Opleidingen is dé IT-opleider van Nederland. Vijfhart biedt IT-professionals en IT-eindgebruikers de best passende leerervaring. Zij laten kennis en vaardigheden van deelnemers groeien, zodat zij kunnen uitblinken in hun vakgebied. Al sinds 1984 draagt Vijfhart bij aan de digitale transformatie van onze samenleving.

Vijfhart is officieel Microsoft Learning Partner.

Over DSD Europe

DSD biedt een uniek platform voor de distributie van software. Cloud-oplossingen, licenties, ESD-software en vanaf heden ook IT-opleidingen, worden 24/7 online aangeboden en altijd direct digitaal geleverd. Dankzij een eigen ontwikkelingsteam kan DSD inspelen op de snelle en veeleisende markt. Het DSD-platform is een bewezen concept met een dagelijkse groei in zowel het aantal gebruikers als de techniek. Het DSD-concept wordt in vijf landen geëxploiteerd en bedient in totaal meer dan 5500 resellers.

Meer weten? Neem contact met ons op. 

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!