Start als DSD-reseller

DSD Europe voegt MSP-oplossingen van ESET toe aan platform

DSD Europe voegt MSP-oplossingen van ESET toe aan platform

Persbericht  |  18 mei 2017  |  Schijndel


DSD Europe voegt MSP-oplossingen van ESET toe aan platform

DSD Europe heeft ESET Endpoint Security toegevoegd aan de clouddiensten in het DSD-platform. Partners van DSD kunnen de verschillende oplossingen daardoor vanaf nu als maandelijkse dienst leveren aan hun klanten.

De oplossingen van ESET zijn uitermate geschikt voor MSP’s en reseller die willen overstappen naar een maandelijks business model. Het verbruik van licenties wordt achteraf en ‘pro rato’ gefactureerd richting de reseller. Het licentiebeheer gebeurt ‘realtime’ wat directe leveringen en schaalbaarheid mogelijk maakt, geheel aansluitend bij de wensen van veel eindklanten.  

Thijs van de Moosdijk, CEO en mede-oprichter van DSD Europe, is blij met de toevoeging van ESET. “We werken al langer samen met ESET en nu is de oplossing dus ook via een maandelijks business model af te nemen. ESET is een wereldspeler met een breed aanbod en een snel groeiend marktaandeel. Het is daardoor strategisch de juiste keuze om in te zetten binnen ons security-aanbod.”

Dave Maasland, managing director van ESET Nederland, spreekt van een logische maar belangrijke stap voor zijn bedrijf. “Het IT-landschap verandert. Eindklanten hebben vertrouwen nodig, zeker als het om security gaat. IT-partners willen daarom zo min mogelijk bezig zijn met alles wat met de inkoop te maken heeft zodat ze zoveel mogelijk tijd met hun klanten kunnen doorbrengen. Het DSD-platform is daarvoor ideaal, het is een perfecte brug tussen ons en onze partners.” ESET verkocht zijn oplossingen tot op heden via een beperkt aantal partners.

De zakelijke- en consumentenproducten van ESET, zoals NOD32 Antivirus, Smart Security, Cyber Security en Multi-Device Security zijn via DSD Europe ook nog altijd via een ESD- en licentiemodel te bestellen. Met het maandelijkse aanbod erbij is het ESET-assortiment compleet.

Eerder deze maand startte DSD Europe met een serie webinars om ESET en de bestelwijze via het DSD-platform toe te lichten. Inschrijven kan op www.dsdeurope.nl/webinars.Over DSD Europe
DSD biedt een uniek platform voor de distributie van software. Cloud-oplossingen, licenties en ESD-software worden 24/7 online aangeboden en altijd direct geleverd. Dankzij een eigen ontwikkelingsteam kan DSD inspelen op de snelle en veeleisende markt. Het DSD-platform is een bewezen concept met een dagelijkse groei in zowel het aantal gebruikers als de techniek. Het DSD-concept wordt in vijf landen geëxploiteerd en bedient in totaal meer dan 5500 resellers.

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!