Start als DSD-reseller

DSD Europe voegt Dropbox Business toe aan cloud services in platform

DSD Europe voegt Dropbox Business toe aan cloud services in platform

Rosmalen, 10 januari 2019 - DSD Europe voegt cloud service Dropbox Business toe in zijn distributieplatform. Gebruikers van Dropbox Business werken altijd en overal productief en veilig samen, met alle bestanden in de cloud. Dropbox Business is verkrijgbaar als maandelijkse dienst in het DSD-platform. Voor één vast maandelijks bedrag per gebruiker hebben klanten toegang tot alle Dropbox functionaliteiten en zo veel opslagruimte als nodig is. Het aantal gebruikers is ieder moment op te schalen. Dropbox Business is een samenwerkingsplatform voor het opslaan en delen van data. Met een centrale plek voor alle bestanden en krachtige samenwerkingsfuncties kunnen gebruikers beter samenwerken met collega’s, maar ook met partners, verkopers of freelancers. Daarbij biedt Dropbox Business diverse beheertools om IT-beheerders volledige zichtbaarheid en controle te bieden in het hele bedrijf.

“Dropbox Business bevat diverse unieke functionaliteiten om productief en makkelijk te kunnen werken,” aldus Stan Laurijssen, Team Lead Cloud en Services Specialist bij DSD Europe. “Denk aan de externe integraties, waarmee men nog fijner werkt met alle favoriete programma’s en apps, bijvoorbeeld Adobe of DocuSign. Net als platform onafhankelijkheid, wat maakt dat de tool hetzelfde werkt op Windows, Mac en 40 andere besturingssystemen. En efficiënte sync methodes, waarmee men onder andere bestanden offline kan delen via een LAN-verbinding.”

“Nu de collaboration markt in de Benelux sterk in ontwikkeling is, zijn we blij dat we DSD Europe, met een jong, sterk en gedreven team, kunnen toevoegen aan ons partnerportfolio”, zegt Marcel van de Gender, hoofd Channel Sales Benelux bij Dropbox. “DSD Europe richt zich op een markt met partners waarmee we onze business in de Benelux verder kunnen uitbreiden. Dit op een laagdrempelige manier en naast onze bestaande partners. Het DSD cloud-platform heeft daarnaast de afgelopen jaren een enorme technische ontwikkeling ondergaan waar wij gezamenlijke klanten graag van willen laten profiteren.”

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!