Start als DSD-reseller

DSD Europe voegt VOIP van ClearVox toe aan platform

DSD Europe voegt VOIP van ClearVox toe aan platform

DSD Europe stapt in de telecommarkt en voegt VoIP-oplossing ClearVox Nexxt toe aan het cloud services aanbod. ClearVox Nexxt is via DSD verkrijgbaar als all-in-one VoIP-oplossing: alle ClearVox functionaliteiten in één maandelijkse dienst. De dienst kan al worden afgenomen vanaf één gebruiker. Vanaf heden verkrijgbaar in het DSD-platform.

VoIP-oplossing ontwikkeld vanuit IT-gedachte

ClearVox Nexxt is een uniek communicatieplatform, waarmee je met een applicatie op een pc of smartphone kunt bellen via VoIP. De VoIP-oplossing is ontwikkeld vanuit een IT-gedachte. Dit maakt ClearVox Nexxt en de werking van het platform voor IT-resellers eenvoudig en herkenbaar.

“Met ClearVox Nexxt kunnen DSD-partners nu ook een VoIP-oplossing aanbieden, zonder hier enige telecomkennis voor nodig te hebben. Perfect voor de IT-reseller die met het stoppen van ISDN in 2019 zijn diensten wil uitbreiden, maar ook voor de telecom reseller die gewoon opzoek is naar een vooruitstrevende VoIP-oplossing”, aldus Thijs van de Moosdijk, oprichter en algemeen directeur van DSD Europe.

Samenwerking ClearVox en DSD Europe

Geen onvoorziene kosten met all-in-one VoIP-oplossing

DSD Europe biedt ClearVox Nexxt aan als all-in-one VoIP-oplossing. Dit voorkomt ingewikkelde rekensommen door extra kosten voor functies en diensten. Een eindgebruiker kan, voor een vast maandelijks bedrag, gebruik maken van de complete VoIP-oplossing, bestaande uit o.a. een telefoonnummer voor onbeperkt bellen in Nederland, onbeperkt aantal uitgaande nummers en een desktop- en mobiele applicatie, waarmee gebruikers overal en altijd op dezelfde manier gebruik kunnen maken van alle ClearVox functionaliteiten.

“Door een samenwerking met DSD Europe kunnen IT-resellers en MSP’ers gemakkelijk onze VoIP-oplossing aankopen via het DSD-platform en vervolgens vrijwel direct implementeren bij de eindgebruiker”, legt Nick de Haas, commercieel directeur van ClearVox, uit.

ClearVox Nexxt functionaliteiten

Met een greep uit de ClearVox Nexxt functionaliteiten benadrukt Nick de Haas dat zowel IT-resellers als ervaren telecom resellers met de software kunnen werken. Door de uitgebreide functies kan een reseller de software volledig naar zijn hand zetten: “ClearVox Nexxt bevat alles wat een Unified Communication systeem nodig heeft. Het vermelden waard zijn tevens de mogelijkheden om als gebruiker zelf te bepalen welke functies er op het persoonlijke dashboard getoond worden. Het dashboard werkt volledig binnen de webbrowser. Een gebruiker hoeft dus geen applicatie te installeren en updates uit te voeren. Daarnaast maak je eenvoudig een vast mobiel integratie met de ClearVox app voor smartphones (IOS/Android), inclusief unieke 4G/ Wi-Fi handover. ClearVox maakt gebruik van een open API waarmee pakketten van derden gemakkelijk gekoppeld kunnen worden, voor een nog hogere efficiëntie van bedrijfsprocessen”, aldus Nick de Haas.

DSD Europe en ClearVox op ICT Winterfair

Meer weten over ClearVox Nexxt en de werking met het DSD-platform? Kom woensdag 12 december naar de ICT Winterfair, waar Stan Laurijssen, cloud services specialist bij DSD Europe, en Nick de Haas, commercieel directeur van ClearVox, een presentatie en live demo geven van ClearVox Nexxt en het DSD-platform.

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!