Start als DSD-reseller

DSD Europe lanceert vernieuwd platform

DSD Europe lanceert vernieuwd platform

DSD Europe, het digitale distributiekanaal voor vele softwarelicenties, lanceert Platform V4.0. Het compleet nieuwe design van het platform kent verbeterde functionaliteiten en zorgt dat de klant sneller vindt wat hij zoekt. Het platform is opgezet in een nieuwe hostingomgeving, welke verspreid is  over drie locaties. DSD Europe biedt daardoor 100% netwerkgarantie.


Thijs van de Moosdijk, CEO van DSD Europe, is trots op het resultaat. "Het nieuwe, gebruiksvriendelijke platform heeft een moderne uitstraling. Maar een verbetering van functionaliteiten was het belangrijkste speerpunt om te vernieuwen", aldus Thijs. "Vooral in snelheid winnen we veel. En ook de vindbaarheid van onze producten is sterk verbeterd. Zo heeft Cloud Services nu een eigen plek gekregen."


Cloud services
Wie het nieuwe platform bezoekt, merkt direct dat naast de softwarelicenties voor consumenten- en (klein)bedrijf, die het bedrijf al uitgeeft sinds de start in 2009, zich nu ook sterk richt op Cloud Services. "Met Cloud Services creëer je gemakkelijk een maandcontract voor de klant op basis van het softwaregebruik van het bedrijf. Deze contracten zijn maandelijks naar verbruik bij te stellen. Dit is de toekomst voor onze klanten. Wij hebben het nieuwe platform daarom helemaal ingericht op deze vraag." Doordat de nieuwe interface van het platform gereed is, kunnen meer nieuwe Cloud Services worden toegevoegd. Daarmee breidt het aanbod van softwareleveranciers verder uit.


DSD Europe
Het development team van DSD Europe werkt dagelijks aan de verbetering van het platform. Zowel aan de voor- als achterkant. De kracht van het werken met een eigen team, is dat DSD Europe snel kan schakelen. Eventuele problemen worden daardoor direct opgelost. Een ander bijkomend voordeel is dat nieuwe kansen met leveranciers snel worden opgepakt en het aanbod zich in een rap tempo blijft uitbreiden. Vandaag de dag is DSD Europe dan ook een onmisbare naam in IT-softwareland. DSD Europe heeft vestigingen in meerdere landen, is trendsetter en marktinnovator en werkt met ruim 5.000 partners. Het DSD Platform is een bewezen concept en groeit dagelijks.

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!