Start als DSD-reseller

Hoe verkoop je een VPN service aan je zakelijke klant?

Hoe verkoop je een VPN service aan je zakelijke klant?

Waar de ‘modern workplace’ voorheen nog maar langzaam bekendheid kreeg in het Nederlandse bedrijfsleven, is deze nieuwe manier van werken het afgelopen jaar in sneltreinvaart door vrijwel iedereen omarmt. Het thuiswerken was niet langer optioneel, maar werd noodzaak. Met als positief gevolg dat de diverse voordelen van de modern workplace zijn erkent.

Wat we echter niet mogen vergeten zijn de beveiligingsrisico’s die de modern workplace met zich meebrengt. Binnen de bedrijfspanden en op de vaste werkplekken is de beveiliging van apparaten en bedrijfsdata op orde, maar wat gebeurt er als een werknemer thuis of elders het bedrijfsnetwerk benadert? En gebruik maakt van een mobiel apparaat en op een thuisnetwerk de bedrijfsdata deelt en verwerkt?

Gezien het merendeel van Nederland thuis aan het werk is en werknemers steeds vaker niet meer gebonden zijn aan een vaste werkplek op kantoor, is een VPN-oplossing een essentieel onderdeel van de zakelijke beveiliging geworden.

 

5 redenen om een VPN service zakelijk te gebruiken

We delen 5 redenen waarom je zakelijke klant gebruik zou moeten maken van een VPN service ter bescherming van het bedrijfsnetwerk en bedrijfsdata.

Download ons whitepaper en adviseer jouw klanten over de noodzaak van een VPN service nu veel werknemers thuiswerken of geen vaste werkplek meer hebben.

Download Whitepaper - De noodzaak van een VPN service voor zakelijk gebruik?

In dit whitepaper delen we 5 redenen om een VPN service zakelijk te gebruiken. Na het lezen van dit whitepaper kun jij jouw klanten adviseren over de noodzaak van een VPN service ter bescherming van bedrijfsdata en het bedrijfsnetwerk, wanneer deze vanaf externe locaties worden benaderd.

 

 

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!