Start als DSD-reseller

De impact van data toename op het MKB?

De impact van data toename op het MKB?

De hoeveelheid data van bedrijven en organisaties groeit gestaag. Logisch, omdat steeds meer data gedigitaliseerd wordt en die data ook nog eens steeds langer bewaard moet worden. Voor velen met een kleiner budget is het door de aanhoudende groei vaak niet houdbaar om alle bedrijfsdata en -gegevens op te slaan, mede door de complexiteit en hoge prijs die backup-oplossingen vragen.

 

"De totale hoeveelheid data van een gemiddelde organisatie wereldwijd is met 42% toegenomen in de afgelopen 18 maanden, waarvan cloud data het hardst is gegroeid met 145%."

- Emerce.nl

 

Het gevolg? Organisaties kiezen er niet altijd meer voor om regelmatige backups te maken, omdat er simpelweg te weinig ruimte is om alle nieuwe data op te slaan. Uiteraard kan dit vervelende consequenties hebben...

 

De impact van data toename op het MKB?

Er zijn verschillende factoren die samen hebben geleid tot de enorme data toename van organisaties. En hoewel het belangrijk is om te benadrukken dat regelmatige backups doorgaans als best practice worden beschouwd, vormen het beheer en de storage van deze extra gegevens grote uitdagingen.

In dit whitepaper delen we de problemen die jouw klanten ondervinden als gevolg van de exponentiële data toename in hun organisatie. Vervolgens delen we hoe de storage-oplossing van Impossible Cloud, door hun integratie met de beveiliging van jouw vertrouwde backup-provider, deze problemen oplost. Download gratis!

DOWNLOAD WHITEPAPER

 

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!