Start als DSD-reseller

Het belang van een aanvullende security-oplossing voor Microsoft 365?

Het belang van een aanvullende security-oplossing voor Microsoft 365?

Met het gebruik van Microsoft 365 heeft e-mail en data zich verplaatst naar de cloud. Een ontwikkeling die vraagt om een andere, nieuwe beveiligingsaanpak om gebruikers en data te kunnen blijven beschermen tegen diverse bedreigingen die de verplaatsing naar de cloud met zich meebrengt. Microsoft biedt haar gebruikers al enige bescherming met een built-in-protection voor Microsoft 365, genaamd Integrated Threat Protection. Echter biedt deze oplossing lang niet genoeg bescherming tegen het brede scala aan geavanceerde bedreigingen vandaag de dag.

De grote install base van Windows OS en andere Microsoft software maakt de organisatie een belangrijk doelwit voor cybercriminelen. Ondanks dat Microsoft hard werkt om de beveiliging te verbeteren, blijven kwetsbaarheden en aanvallen onderwerp van gesprek. Microsoft is dan wel industry-leading met haar communicatie-, samenwerkings- en productiviteitsplatform, maar dit betekent niet dat je ook voor de beveiliging, backup en archivering van Microsoft 365-data volledige op de services van Microsoft kunt vertrouwen. Microsoft 365 lijkt misschien zelfvoorzienend, toch dien je als IT-specialist te bepalen of de Microsoft beveiligingsfuncties voldoende zijn om aan de beveiligingsbehoeften van je klant te kunnen voldoen.

4 kwetsbaarheden in Microsoft 365 Integrated Threat Protection

We delen in een whitepaper vier belangrijke kwetsbaarheden die voorkomen in de built-in-protection van Microsoft, om aan te tonen dat het van belang is dat Microsoft-gebruikers een aanvullende security-oplossing gebruiken om zichzelf en hun data te beschermen tegen cyberaanvallen.
 

1. Detectieratio van Microsoft Integrated Threat Protection is onvoldoende om de juiste bescherming te kunnen bieden

De malware detectieratio van Microsoft Integrated Threat Protection scoort onder de 80%, wat betekent dat Microsoft haar gebruikers niet voldoende beschermt tegen het brede scala aan bedreigingen vandaag de dag.

Ook de ‘spam catch’-ratio van Microsoft scoort met 97% onvoldoende, volgens de richtlijnen in de markt. Hierbij wordt uitgegaan van een minimale score van 99% voor voldoende bescherming.

Het gebruik van een third-party oplossing resulteert in een hogere detectieratio van spam, phishing, malware en andere bedreigingen. Tevens biedt een third-party oplossing met het gebruik van geavanceerde technieken een betere bescherming tegen complexe bedreigingen, zoals bijvoorbeeld Business Email Compromise (BEC).
 

Het belang van een aanvullende security-oplossing voor Microsoft 365?

In een whitepaper delen we 4 belangrijke kwetsbaarheden in Microsoft 365 Integrated Threat Protection, om zo het belang van een aanvullende security-oplossing voor Office 365 aan te tonen. Download het whitepaper '4 kwetsbaarheden in Microsoft 365 Integrated Threat Protection' en adviseer je klanten een aanvullende oplossing van een security-specialist te gebruiken om bescherming te bieden tegen malware, cyberaanvallen en diverse andere bedreigingen. 

Download Whitepaper - 4 kwetsbaarheden in Microsoft 365 Integrated Threat Protection

We delen 4 kwetsbaarheden in Office 365 Integrated Threat Protection, om zo het belang van een aanvullende security-oplossing voor Office 365 aan te tonen.

 

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!