Start als DSD-reseller

Waarom de Microsoft 365 data van je klanten extra beschermen?

Waarom de Microsoft 365 data van je klanten extra beschermen?

Microsoft 365 is een van de snelst groeiende zakelijke diensten voor MSP’s, distributeurs en IT-Dienstverleners. Veel organisaties zijn dan ook afhankelijk van deze dienst voor de bedrijfscontinuïteit. Dagelijks worden diverse Microsoft 365 applicaties gebruikt om belangrijke bedrijfsdata op te slaan, te bewerken en te delen. Met een betrouwbare toegang tot alle applicaties, zorgt Microsoft ervoor dat een gebruiker altijd en overal kan werken. Naarmate gevaren zoals ransomware, virussen en het per ongeluk of kwaadwillig verwijderen van bestanden toenemen, wordt het beschermen van klanten steeds belangrijker.

Wat helaas ontbreekt binnen Microsoft 365 is een goede backup-oplossing, die data beschermt en snel herstelt bij verlies of beschadiging, zodat ook na een aanval of ongeluk het bedrijf kan blijven draaien…

Microsoft 365 biedt geen volwaardige databescherming- en retentie

Omdat Microsoft 365 cloud-gebaseerd is, gaan veel organisaties er vanuit dat deze dienst volwaardige gegevensbescherming en gegevensretentie op lange termijn biedt voor Microsoft gebruikers. De realiteit is echter dat e-mails, bijlagen en gedeelde bestanden die zijn opgeslagen in Microsoft 365, niet zijn beschermd tegen de meest voorkomende problemen voor dataverlies: van het per ongeluk verwijderen van bestanden tot een geavanceerde malware-aanval. Daarbij biedt Microsoft slechts minimale opties om verloren, verwijderde of beschadigde Microsoft 365 data te herstellen.

6 zwakke plekken in Microsoft 365 databescherming

In een whitepaper delen we 6 belangrijke zwakke plekken binnen de Microsoft 365 databescherming en geven we diverse mogelijkheden, verpakt in één oplossing, om die kwetsbaarheden te verhelpen en dataverlies te voorkomen. Download gratis!

 

Download Whitepaper: Waarom de Microsoft 365 data van je klanten extra beschermen?
 

 

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!