Start als DSD-reseller

6 kwetsbaarheden in Microsoft 365 databescherming

6 kwetsbaarheden in Microsoft 365 databescherming

Veel bedrijven zijn afhankelijk van Microsoft 365 voor de bedrijfscontinuïteit. Dagelijks worden diverse Microsoft 365 applicaties gebruikt om belangrijke bedrijfsdata op te slaan, te bewerken en te delen. Met een betrouwbare toegang tot alle applicaties, zorgt Microsoft ervoor dat een gebruiker altijd en overal kan werken. Wat echter ontbreekt is een goede backup-oplossing, die data beschermt en snel herstelt bij verlies of beschadiging, zodat ook na een aanval of ongeluk het bedrijf kan blijven draaien.

Microsoft biedt niet voldoende databescherming en herstelopties

De misvatting die veel bedrijven hebben is dat Microsoft volwaardige gegevensbescherming en gegevensretentie op lange termijn biedt voor Microsoft 365 gebruikers. De realiteit is echter dat e-mails, bijlagen en gedeelde bestanden die zijn opgeslagen in Microsoft 365 niet zijn beschermd tegen de meest voorkomende problemen voor dataverlies: van het per ongeluk verwijderen van bestanden tot een geavanceerde malware-aanval. Daarbij biedt Microsoft slechts minimale opties om verloren, verwijderde of beschadigde Microsoft 365 data te herstellen.

Ben jij bekend met kwetsbaarheden in Microsoft's databescherming? 

In een whitepaper delen we 6 belangrijke kwetsbaarheden in de Microsoft 365 databescherming en geven we diverse mogelijkheden om die kwetsbaarheden te verhelpen en zo dataverlies te voorkomen. Download het whitepaper:
 

Download Whitepaper - 6 kwetsbaarheden in Microsoft 365 databescherming

Voorkom dataverlies in Microsoft 365! Lees hier hoe je de Microsoft's kwetsbaarheden kunt verhelpen met een backup-oplossing.

 

 

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!