Start als DSD-reseller

DSD Europe verwelkomt 2000ste reseller

DSD Europe verwelkomt 2000ste reseller

Schijndel , 13 september 2013 – DSD Europe, digitaal distributeur van software,  verwelkomt in september van dit jaar haar 2000ste reseller. Daarmee laat de jonge organisatie zien in tijden van crisis nog steeds te kunnen groeien.

DSD Europe is opgericht in 2009 en was hiermee de eerste distributeur die digitale distributie mogelijk maakte met software die voorheen in een fysieke softwaredoos werd verkocht.

Inmiddels is DSD Europe een onmisbare naam geworden in het IT-software land en doet het zoeken in meerdere landen. Thijs van de Moosdijk, Directeur Marketing,  constateert dat de groei er nog lang niet uit is: “Wij werken met meer dan 2000 partners samen en dat aantal groeit nog steeds dagelijks.  Daar waar onze con-collega’s techniek of kennis zoeken op het gebied van digitale distributie, bieden wij een oplossing in verschillende modellen. Dat wij nu onze 2000ste reseller mogen verwelkomen is een teken dat we nog steeds op de goede weg zitten en dat geeft een goed gevoel. Om dat te vieren zullen we onze 2000ste reseller Levix uit Geffen trakteren op echte Bossche bollen van Jan de Groot.”
 

Reseller Portal
Eén van de sterke punten van DSD Europe is het zelf ontwikkelde Reseller Portal. Van de Moosdijk licht toe: “De partner kan producten online bestellen en direct ontvangen. Hierdoor is het mogelijk snel te schakelen binnen de markt. Tevens kunnen ze eenvoudig een overzicht van eerdere verkopen en klanten bekijken. Voor managers is het zelfs mogelijk de verkoopresultaten per medewerker te monitoren.“

Over DSD Europe
DSD Europe is de voorloper op het gebied van digitale software distributie binnen Europa. DSD Europe maakt het mogelijk om software digitaal te verkopen binnen kleine tot grote winkels, winkelketens en via webshops.

DSD Europe levert softwarelicenties van o.a. Microsoft, G Data, Kaspersky Lab, Trend Micro, Norton, Novastor, Magix, BullGuard en AVG.

Voor meer informatie en contactgegevens kijkt u op www.dsdeurope.com.

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!